furas kullanıcısının son içeriği

1. F

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

tamam o zaman tatil dönüşü iletişime geçelim.
  2. F

arka kapak açıldıktan sonra uzaktan halledebirmiyiz.
  3. F

mi 10T cihazım TWRP ile yazılım güncellemesi yapılırken hard brick oldu. hiç bir şekilde tepki vermiyor; açılmıyor. PC de görmüyor. cihaz açılmadan uzaktan tamir edilebilir mi?
  4. F

Soru Stable Rom Önerisi

Çin stabil romunu TWRP ile kurdum. Dili İngilizce seçmeme rağmen yine çince uygulamalar mevcut. Google uygulamalar yoktu. Eu romu fastboot kurdum. Dil Türkçe oluyor. Google mevcut. Stabil çalışıyor. MIUI 13 kenar uygulamasını sevdim. Cihazım mi 10 t pro olmadığı için kamera sorunu yaşamadım.
  5. F

Soru Stable Rom Önerisi

xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot romunu MIUI 13 - MIUI 13 STABLE RELEASE adresinden indirip kurdum. dil türkçe oluyor. stabil bir rom. şu an herhangi bir sorun yok.
  6. F

Soru Stable Rom Önerisi

v13.0.1.0.sjdcnxm kararlı beta çıkmış. Deneyen oldu mu. Nasıl yüklenir.
  7. F

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Mi 10T/Pro Global Stabil V12.5.5.0 Mi Pilot Only OTA V12.5.4.0 için Başvurun https://bigota.d.miui.com/V12.5.5.0.RJDMIXM/miui-blockota-apollo_global-V12.5.4.0 .RJDMIXM-V12.5.5.0.RJDMIXM-00031d5e02-11.0.zip Kurtarma ROM'u...
  8. F

MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Link 1. Sayfada verilmişti. https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.5.4.0.RJDEUXM_451a2324af_11.0.zip
  9. F

MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Bende 12.5.3 yüklüydü.12.5.4 güncellemesine twrp olmadan direkt ota gibi günceleyebildim.
  10. F

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

mi 10t cihazıma son güncellemeyi (21.4.14) yükledim. bootloader kilidini açtıktan sonra yüklediğim ilk romdu. şunu diyebilirim stok rom dan kat kat daha iyi. hız ve pil performansı mükemmel. üst sınıf telefon hissi veriyor. tavsiye ederim. sadece telefon rehberini sevmedim.
  11. F

Yardım Mi Box S wifi sorunu

Bende de internet sorunu vardı. Sıfırlama yapıp ilk kurulumda normal çalışıyordu. Ancak enerjisini kesip tekrar çalıştırdığımda ağa bağlanıyor ama internet yoktu. Sorunu şu şekilde çözdüm. Ayarlara girip sistem saatini otomatikte manuele aldım ve şimdiki zamana ayarladım internet problemi...
  12. F

Video REDMI NOTE 8 PRO - BEGONIA - kilit açma - TWRP - HAVOC OS 2.9 GSI - Magisk

bu videoda da TWRP ve root işlemi anlatılmış. Install TWRP and root Miui 11 android 9 | Redmi Note 8 pro 1581099428 REDMI NOTE 8 PRO ANDROID 9 ve Android 10 - HIZ TESTİ!!
  13. F

Video REDMI NOTE 8 PRO - BEGONIA - kilit açma - TWRP - HAVOC OS 2.9 GSI - Magisk

zaten ilk başta bootloader kilidini açma işlemini anlatıyor. Mi Unlock programı kilit açmak için belli bir süre veriliyor.bu süre dolunca kilidi açabiliyorsunuz. ben TWRP işlemini videoda anlatıldığı gibi yaptım. sorun yok (NOT: bootloader kilidini daha önce açmıştım)
  14. F

Arkadaşlar aşağıda vereceğim linkte REDMI NOTE 8 PRO - BEGONIA için kilit açma - TWRP - HAVOC OS 2.9 GSI - Magisk işlemlerini videolu olarak çok güzel açıklamışlar. ayrıca gerekli dosya linkleri videonun altında verilmiştir. HAVOC OS 2.9 GSI REDMI NOTE 8 PRO - BEGONIA
Üst Alt