funnym kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru wireless hızı hk

Merhabalar, Tuksat kablo net aboneliğimi 100 Mbps ye çıkarttım. Modemim Netmaster CBW-383 ZN. Smart tv'ye kablo ile bağlı halde iken hız testi 98 lere dayanıyor. Ancak laptop ve redmi not 7 telefonumda 50 mpps'yi dahi göremiyorum. Laptobu m eski, belki yüksek hızla bağlanmaması normaldir...
  2. F

Soru Android 10

Android 10 u redmi note 7 alacak mı? Eğer alacaksa tarih hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  3. F

Yardım Tarayıcıı

Merhabalar, Telefonun tarayıcısına girin sağ altta ayarlar menüsüne girin, varsayılan tarayıcı olarak ayarladaki işareti kaldırın. İyi günler dilerim
  4. F

Yardım Çağrı esnasında arama geldiğinde ses kesilme sorunu (Redmi Note 7)

Telefonda görüşme yaptığım esnada çağrı geldiğinde sesim karşı tarafa gitmiyor, karşı tarafı duyabiliyorum. Maalesef çağrıyı sonlandırıp tekrar aramak durumunda kalıyorum. Çağrı bekletme seçeneği aktif. Çözüm olarak bu seçeneği pasif yap demeyin lütfen:) Konuşma yaptığım sırada araya kişiyi...
  5. F

Uygulama Mi Fit

Merhabalar, Iphone kullanırken günlük-haftalık adım sayılarımı takip edebiliyordum. Redmi note7 telefonuma Mi fit kurdum. Herhangi bir ürünüm yok (Saat vb.) Uygulamada sadece günlük adımlarımı görüp geçmişe ait bir veri göremiyorum. Acaba atladığım bir husus mu var? Bu konuda yardımcı olabilecek...
  6. F

Soru Bildirim

Öncelikle teşekkürler. Ama uygulama ikonunun üstünde bildirim olsun istiyorum. Yani 1-2 diye kırmızı uyarı olsun ama başka bir ekranda veya telefonun üstünde gözükmesin diye bir senaryo .
  7. F

Soru Bildirim

Uygulamalara girip tek tek kapatıyorum ama nafile:( hala geliyor. Belki güncelleme ile düzeltilir. Bildirimler konusunda sorun yaşayan çok anlaşılan . Cevabını için teşekkürler.
  8. F

Soru Bildirim

Merhabalar, Uygulamalardan bildirim ayarlarını yapmam rağmen ekteki fotoda görüleceği üzere bildirimler gelmekte. Sadece uygulama ikonunun üstünde bildirim olması ve uygulamaya girince mesajları görebilmem için hangi ayarı yapmam gerekir?
  9. F

Soru Note 7 Kapaklı kılıf tavsiyesi

Evet ön kapağı yok.
  10. F

Soru Note 7 Kapaklı kılıf tavsiyesi

Ben bunu çok beğendim ama stoklarda yok. Bulursanız bize de haber verin lütfen. Hem sert plastik hem de standlı yani masaya dayayabiliyorsunuz hem de kamerayı koruyor. Xiaomi Redmi Note 7 Dazzle Standlı Tank Kapak Kılıf
  11. F

Yardım Fotoğraf Kalitesi

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk adresinden indirebilirsiniz. 141 mb civarında
Üst Alt