FunnFrell kullanıcısının son içeriği

1. FunnFrell

Yardım cihaz bu ekranda kaldı sürekli reset atıyor

merhaba kolay gelsin cihaza root atmaya çalışıken bu ekran kalıyor ve reset atıyor sürekli ekranda orange state your device has been unlocked and cant be trusted yazıyor cihaz infinix note 12 x670
  2. FunnFrell

Yardım cihaz güncelleme yapmıyor ve stock rom kabul etmiyor

merhaba kolay gelsin infinix note 12 g96 işlemcisi x670 model cihaza root yapılmak istendi fakat olmadı,cihaz şimdi gelen güncellemeyi yapamıyor.Rootlu diyor fakat cihazda root yok cihaz açılıp kapanırken orange state yazıyor ve normal şekilde açılıyor. sp flash tool ile yeniden yazılım atmak...
  3. FunnFrell

Yardım Android tam yedek almak mümkünmu

Merhaba kolay gelsin,dün s20 fe aldık.Eski cihazımız GM 9 pro bunun android sürümü eski olduğu için Google yedeklerin hepsini yeni sürüm android cihaza aktarmiyor. Ben cihazım komple yedeğini alıp yeni cihaza yüklemek istiyorum.Bir kaç program buldum fakat ücretli. Bunun için mümkünse...
  4. FunnFrell

Tavsiye Ağustos 2023 itibari ile S20 FE almak

Merhaba şuan annem için güzel kullanışlı bir cihaza ihtiyacim var. S20 FE 128 modeli 12 bin TL şuan sizce mantıklımı. Güncelleme konusunu pek dert etmiyorum eski cihazı general Mobile 9 pro idi 2018 cihazı o bile sıkıntı çıkarmadı:)
  5. FunnFrell

Yardım Silinen fotoğraflari kurtarmak için robot gereklimi

Merhaba cihazım bir anda anlamsızca hata verdi ve açılmadı format atmak zorunda kaldım. Resimleri kurtarmak için robot gereklimi acaba. Birde infinix note 12 için root yapmam mümkünmu acaba
  6. FunnFrell

Yardım REDMİ NOT 9 İMEİ YEDEKLEME VE GÜNCELLEME

Elimde redmi not 9 var kayıtlı. Güncelleme yapmak istiyorum fakat imei gitmesinden şüpheliyim.İmesini yedekleyip gitmesi durumunda tekrar atma şansım varmı eğer var ise bunu hangi program ile yapabilirim. Twrp yok cihazda. Mevcut sürüm MIUI GLOBAL12.0.4 Kararlı
  7. FunnFrell

Yardım Redmi not 9 Hint sürümü güncelleme sonrası imei gitme çözüldü mü

Merhaba arkadaşlar elimde 2 Adet redmi not 9 var sanırım Hint sürümü.Acaba güncelleme.sonrasi imei gitme sorunu çözüldü mü acaba varmı bilgisi olan. Mevcut Sürüm = 12.0.4 MIUI Global
  8. FunnFrell

Soru güncelleme yapılınca imei gitme sorunu

Merhaba elimde 2 adet kilitleri açık imei atılmış redmi not 9 cihazlar var.İkisindede global 12.04 sürüm yüklü acaba güncelleme sonrası imei gitme sorunu düzeldimi şuan yapsam bir sıkıntı olurmu.
  9. FunnFrell

Yardım Merlin Redmi Not 9 Ufi Kredili Arıyorum

Merhaba; elimdeki redmi not 9 cihaza imei atmak için yazılım düşürmesi yapılıyordu ve bağlantısı kopunca cihaz bir daha açılmadı. Kredili ufi ile yapılbileceğini duydum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı ? Anlatımı nasıl yapıldığına dair bir makale varmıdır acaba.
Üst Alt