FunnFrell kullanıcısının son içeriği

1. FunnFrell

Sohbet vivo x100 pro almak mantıklımı ve kayıt durumu ne olur

sanırım android 14 e düşüyormuş o şekilde oluyormuş doğrumudur
  2. FunnFrell

Sohbet vivo x100 pro almak mantıklımı ve kayıt durumu ne olur

merhaba vivo x100 pro almayı düşünüyorum kayıt durumu konusunda bilgisi olan varmı acaba ? cihazı önerirmisiniz ?
  3. FunnFrell

Yardım cihaz bu ekranda kaldı sürekli reset atıyor

sana zahmet ya teşekkür ederim :)
  4. FunnFrell

valla denedim ama nafile uzaktan bağlanma şansınız olurmu acaba discord vs gelebilirmisiniz :D 1699181658 v30 Disable BRom protection... diye bekliyor sonra hata veriyor
  5. FunnFrell

evet çalışltırdım 30 da ne yapmam gerekiyor 1699179908 v4 üde çalıştırdım falat driver hatası veriyor installing driver... [ERROR] MEDIATEK DRIVER NOT DETECTED
  6. FunnFrell

bu şekilde çıkıyor sonra kayboluyor şarj işareti ile beraber orange state yazıları çıkıyor şarja geçiyor 1699179416 mtk bypass rev 4 çalıştırınca bu hata çıkıyor
  7. FunnFrell

onuda deniyorum aygıt yöneticisinde çıkıyor fakat spflash işlem yapmıyor ve cihaz açılıyor
  8. FunnFrell

cihazı fastboot moduna aldım bağladım fakat aşşağıdaki gibi bekliyor
  9. FunnFrell

şimdi geldim eve,bir kaç hata alıyordum bunların resimlerini eke ekledim,şimdi spflashta download dediğim zaman cihazı bağlıyorum ama bir işlem yapmıyor bekliyor o şekilde
  10. FunnFrell

Evet sizin program ile halledebildim 😁 Valla sistem değil aslında da güvenlik güncellemesine biraz önem veriyorum o yüzden uğraşıyordum bende,eve geçince size hataları atayım
  11. FunnFrell

Mertana Semih hocam telefoncuda zor dedi ama ben sizin bu attığınız v30 ile komut verip cihazı bootloader moduna aldım ve içindeki sürümün boot dosyasını adb ile boot edip cihazı açabildim,şimdi elimdeki romu spflash ile aktarım yapamıyorum farklı farklı hatalar veriyor yada hiç vermiyor...
  12. FunnFrell

evet çıkarttım hocam,attığınıda yükledim 1699090351 valla ne yaptıysam olmuyor ya telefoncuya götüreyim en iyis ibirde
  13. FunnFrell

MTK Auth Bypass Tool V30 bunu nasııl kuracağımı anlamadım birde MCT MTK Bypass Rev 4 de dll hatası alıyorum
  14. FunnFrell

bağlanıyor geri gidiyor 1699085312 infinix note 12 x670 modeli
  15. FunnFrell

deniyorum ama nafie cihaz kendini hep açıp kapatıyor
Üst Alt