Funknin kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi 11 ultra android 14

Merhaba ben telefonu Xiaomi.eudan sürekli olarak beta güncelledim hiçbir sorunum yok merak ettiğim şey weekly romları kendimiz atıyoruz fakat acaba android 14 güncellemesi otomatik gelir mi?
  2. F

Rom Mi 11 ultra eu weekly rom kurulumu sonrası

sanırım dosya içindeki windows_fastboot_update_rom ile yeni geleni içindekileri silmeden kurabiliyorum
  3. F

Rom Mi 11 ultra eu weekly rom kurulumu sonrası

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar merak ettiğim konu şu, birazdan hybrid olan weekly eu rom kuracağım fakat bunu kurduktan sonra sürekli fastbootla yeni gelen sürümü kurup telefonu sıfırlamam mı gerekiyor yoksa sıfırlamadan üstüne kurulum yapabilir miyim?
  4. F

Yardım Mi 11 ultra ücretli rom atma

İyi akşamlar, direnç kayıtlı mi 11 ultraya miui eu 14.0.6.0 romunu yükletmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
  5. F

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

İyi akşamlar stable romu fastboot ile kurabiliyor muyum?
  6. F

Yardım Mi 10 beta romdan enhanced roma direkt geçiş

Teşekkür ederim tekrardan
  7. F

Teşekkür ederim stoya ama mi flash cmd ile kurmak nedir bunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
  8. F

Merhabalar mi 10 telefonum var en son eu 21.6.23 beta rom yüklemiştim enhanced kararlı avrupa romu gelmiş twrpden direkt olarak bunu yüklesem sorun olur mu?
  9. F

Yardım Mi 10 rom attıktan sonra ısınma

Ama dönmek istemiyorum telefon kötü değil 12.5 güncellemesinde yenilikler geldi kullanmak istiyorum eu beta rom olduğu için olmuş olabilir mi yani global kararlı rom atsam bu sıkıntı çıkarır mı çok üzülüyorum şanssızım...
  10. F

Yardım Mi 10 rom attıktan sonra ısınma

Arkadaşlar merhaba 5 gün önce mi 10 cihaz aldım telefon yurtdışı imei atıldı eu beta rom vardı 12.3 olarak gözüküyordu dün gece 12.6 rom attım fakat telefonda bir ısınma var kasma veya başka bir kusur yok ama müzik dinlerken video izlerken hatta ekran açıkken bile bir miktar ısınıyor atmadan...
  11. F

MIUI 12.5 Mi 10 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.1.0.RJBEUXM İndirme Bağlantıları

Geri dönüş yaptığın için çok teşekkür ederim peki tüm mesuliyeti kabul etsem eğer meşgul değilsen benim için sen kurar mısın?
  12. F

MIUI 12.5 Mi 10 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.1.0.RJBEUXM İndirme Bağlantıları

Merhaba telefonumda magisk var miui 12.3 xiaomi.eu 20.11.12 yüklü olarak gözüküyor pek anlamıyorum twrp gerekiyorsa var mı bilmiyorum sizin belirttiğiniz gibi kurabilir miyim magisk yüklüyken twrpye ihriyaç varsa telefonumda olduğunu nasıl anlayabilirim? Hatta kurulum için siz bana yardım eder...
  13. F

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Arkadaşlar merhaba bugün mi10 aldım telefonum magiskli rom olarak 12.3 yüklü acaba mi 10lara 12.5 geldi mi veya çok anlamıyorum ama 12.5 stabil olarak varsa ben bunu magisk yüklü halde telefon resetlenmeden yada bozmadan nasıl yükleyebilirim bir de telefonum rootlu olduğu halde ben...
Üst Alt