Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben telefonu Xiaomi.eudan sürekli olarak beta güncelledim hiçbir sorunum yok merak ettiğim şey weekly romları kendimiz atıyoruz fakat acaba android 14 güncellemesi otomatik gelir mi?
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar merak ettiğim konu şu, birazdan hybrid olan weekly eu rom kuracağım fakat bunu kurduktan sonra sürekli fastbootla yeni gelen sürümü kurup telefonu sıfırlamam mı gerekiyor yoksa sıfırlamadan üstüne kurulum yapabilir miyim?
Merhabalar mi 10 telefonum var en son eu 21.6.23 beta rom yüklemiştim enhanced kararlı avrupa romu gelmiş twrpden direkt olarak bunu yüklesem sorun olur mu?
Ama dönmek istemiyorum telefon kötü değil 12.5 güncellemesinde yenilikler geldi kullanmak istiyorum eu beta rom olduğu için olmuş olabilir mi yani global kararlı rom atsam bu sıkıntı çıkarır mı çok üzülüyorum şanssızım...
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce mi 10 cihaz aldım telefon yurtdışı imei atıldı eu beta rom vardı 12.3 olarak gözüküyordu dün gece 12.6 rom attım fakat telefonda bir ısınma var kasma veya başka bir kusur yok ama müzik dinlerken video izlerken hatta ekran açıkken bile bir miktar ısınıyor atmadan...
Merhaba telefonumda magisk var miui 12.3 xiaomi.eu 20.11.12 yüklü olarak gözüküyor pek anlamıyorum twrp gerekiyorsa var mı bilmiyorum sizin belirttiğiniz gibi kurabilir miyim magisk yüklüyken twrpye ihriyaç varsa telefonumda olduğunu nasıl anlayabilirim? Hatta kurulum için siz bana yardım eder...
Arkadaşlar merhaba bugün mi10 aldım telefonum magiskli rom olarak 12.3 yüklü acaba mi 10lara 12.5 geldi mi veya çok anlamıyorum ama 12.5 stabil olarak varsa ben bunu magisk yüklü halde telefon resetlenmeden yada bozmadan nasıl yükleyebilirim bir de telefonum rootlu olduğu halde ben...