fundroid kullanıcısının son içeriği

1. F

Discovery Elite (Elife E7) Kitkat Rom

Sadece ingilizce dil seçeneği var. Link aşağıdadır. Dosyayı indirip hafıza kartına atın ve; ***Cihazı kapayın ***5SN SÜREYLE ses kısma ve güç tuşuna birlikte basın ve güç düğmesini bırakıp bekleyin ***recovery girşi yapın ***"apply update from sdcard" seçeneğini seçerek sd karttan indirdiğiniz...
  2. F

GM Discovery Elite MIUI

Bir güncelleme söz konusu sanırım; http://www.gizchina.com/2015/02/26/got-a-gionee-elife-e7-kitkat-confirmed-soon/ Benim elite' im yok ama GM Elite sahiplerine umut olsun :cool: EDİT: Aha da umut... :cool:
  3. F

miui.com madalyaları hakkında

Cvp: miui.com madalyaları hakkında Neredeyse her rom birbirinin aynı iken; MIUI ile ilk tanışmamda "yok artık" dedim. Ve aklıma gelen ilk soru "acaba bize de kısmet olur mu" idi. Başka birşey dileseymişim keşke...:love:
  4. F

Xperia Sola MT27 için MIUI V5 Rom

Cvp: Xperia Sola MT27 için MIUI V5 Rom Hocam ilginçtir; hazırlayanlar rusyadan oldukları için yandex' e atıyorlardı. Ama hiçbir linkleri çalışmıyor veya silinmiş durumda. Ne dolduğunu anlamadım. Misal; sola ile kusursuz çalışan miui v4 final 6 linkini silmişler.v5 zaten yok. Şurada XDA...
  5. F

Cvp: Xperia Sola MT27 için MIUI V5 Rom Üstad harikasın:love: İlginç ve güzel bir bilgi. Keşke Mobil data ve mms için de birşeyler yapılabilseydi. Çünkü bu sürümden başka sola için miuiv5 rom yapılmadı
  6. F

Selam Arkadaşlar!:) XDA kadar hareketli bir site olan 4pda.ru forum sitesinden SimbyOs tarafından Sola (MT27) için güzel bir rom hazırlandı. Ancak hem türkçe dil desteği zayıflığı hem de mobil data hatası nedeniyle sıkıntı verir oldu. Bunun bir çözüm yolu var mı? Ya da bu işten anlayan...
Üst Alt