fulvas kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Hangi romu kullanmalı

Gercekten beni rahatsız etmeye başladı Endonezya romunu tavsiye ediyormusun kasma donma oluyor mu?
  2. F

Soru Hangi romu kullanmalı

Telefonu yeni aldım global rom yüklü ama hiç memnun degilim arada takılıyor video izlerken takılıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. F

MIUI 13 XTBUI Rom - Miui 13 - Android 12

Yeni güncelleme gelmiş Bi bakabilirmisin
  4. F

Soru Miui13 eu rom izinleri kaldırıp yer aç

Bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim bulabildin mi?
  5. F

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Adaway da sıkıntılar var Dı bu şimdilik iyi paylaşım için teşekkürler
  6. F

Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

Cep modunu kapattık tan sonra düzeldi 1 haftadır kullanıyorum şuan bir problem yok romu begendim şarj performansı oyun performansı güzel ilk defa bu kadar rafine edilmiş bir rom la karşılaştım sanki xiaomi nin kendisi yapmış gibi herkese tavsiye ederim. Emrespect bu romu paylaştığın için...
  7. F

Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

romu yeni kurdum çok beğendim ama şöyle bir problem var bazen telefon kilit ekranındayken uyanmıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bazen de kilit ekranında telefon kendi kendine kapanıp açılıyor neden kaynaklana bilir.
  8. F

Rom CherishOs v3.9 ve 3.9.5 - Android 12 AOSP

Yanlışlıkla uyandırma diye bişey miş 2 gündür arıyorum
  9. F

Ne yazıkki yok bulamadım yada ismi başka bişey cep modu degil
  10. F

Cebimde ekran kendi kendine açılıyor crdroid de cep koruma vardı bu romda varmı ben bulamadım
  11. F

MIUI 13 Mi 9t MIUI 13 android 12 China beta 22.4.12

Şuan crdroid rom kullanıyorum aosp rom telefonumda çok dosya var 2 de 1 rom degişemiyorum Sıkıldım romdam kamera dışında başka Bi sorunu varmı yüklemeye degermi
  12. F

Mod Mi 9t 66hz screen overclock + infinity kernel

Denedim telefonumda crdroid 7.16 yüklü sorunsuz bir şekilde 67 hz verdi oyun da 67 hz gördüm yalnız parmak izi gitti bende yedegi geri yükledim sonuçta sırf artı 7 hz için parmak izi nin gitmesine değmez
Üst Alt