Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep modunu kapattık tan sonra düzeldi 1 haftadır kullanıyorum şuan bir problem yok romu begendim şarj performansı oyun performansı güzel ilk defa bu kadar rafine edilmiş bir rom la karşılaştım sanki xiaomi nin kendisi yapmış gibi herkese tavsiye ederim.
Emrespect bu romu paylaştığın için...
romu yeni kurdum çok beğendim ama şöyle bir problem var bazen telefon kilit ekranındayken uyanmıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bazen de kilit ekranında telefon kendi kendine kapanıp açılıyor neden kaynaklana bilir.
Şuan crdroid rom kullanıyorum aosp rom telefonumda çok dosya var 2 de 1 rom degişemiyorum
Sıkıldım romdam kamera dışında başka Bi sorunu varmı yüklemeye degermi
Denedim telefonumda crdroid 7.16 yüklü sorunsuz bir şekilde 67 hz verdi oyun da 67 hz gördüm yalnız parmak izi gitti bende yedegi geri yükledim sonuçta sırf artı 7 hz için parmak izi nin gitmesine değmez