Fuaturk kullanıcısının son içeriği

1. Fuaturk

İnceleme Xiaomi Vacuum Mop Pro 2+ 3D Uzun Kullanım İnceleme

Merhaba arkadaşlar, Ben bu ürünü almadan önce baya bir araştırma yaptım, yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. Akıllı robot süpürge almak isteyen arkadaşlar için faydalı olması açısından edindiğim tecrübeleri ve bilgileri paylaşmak için bu yazıyı yazıyorum. Süpürgenin teknik özelliklerinden...
  2. Fuaturk

Soru Xiaomi vacuum mop pro2+ şarj istasyonu sorunu

Arkadaşlar merhaba, ben ürünü alalı 2 hafta oluyor. Temizlemesinden gayet memnununm fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Haritayı sorunsuz olarak çıkarıyorum. Odaları bölüyorum, ancak temizlik yaparken odalardan birisinde hatalı bir rota çizdiği zaman bütün haritayı bozuyor. Mesela halıda giderken...
  3. Fuaturk

Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

Kardeşim çok teşekkür ederim, önizlemeyi açınca düzeldi.
  4. Fuaturk

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

bende ios kullanıyorum ve amaztools ile Türkçe yaptım, mi fit e sürekli bağlı, sorun olmuyor tekrar İngilizceye çevirmiyor rahatlıkla bağlanabilirsiniz.
  5. Fuaturk

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Teşekkürler sonunda ios da Türkçe kullanabiliyorum. Ama fontu beğenmediğim için font yüklüyorum yine de değişmiyor yazı tipi. Bunun çözümü var mı peki?
  6. Fuaturk

Haber Mi band 4 Türkçe dil seçeneği resmi olarak geldi.

Güncelleme falan yok nereden çıkarıyorsunuz, resmî olarak geldi diye yazmayın bari. Beta mi fit falan da yok yani o beta diye bahsettiğiniz bir arkadaşın kendi yaptığı uygulama bildiğim kadarıyla, güncelleme dosyasını da kendi Türkçe çeviri yapıp uygulamadan güncellenmesini sağlıyor sanırsam...
  7. Fuaturk

Soru Mi band 4 iPhone Whatsapp bildirim sorunu

Benim durumumda aynı maalesef, ios 13 güncelleme ile watsapp gitti, bildirim gelmiyor. Tüm yöntemleri denedim ama çözemedim.
  8. Fuaturk

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

İos kullananlar pek Türkçe görecek gibi değil, bende font yükledim sadece, şuan karakter sorunu yok. Oda yetiyor ne yapayım
  9. Fuaturk

Mod Mi Band 4 Glow UI Custom Res (v66)

Dosyayı OneDrive gibi bir yere yükleyebilir misin? İnmiyor bu siteden
  10. Fuaturk

Yardım mi fit te güncelle gözükmüyor

Bazı teknoloji sitelerinde mi fit te güncelleme geldi diyor, ama balon haber. Güncelleme falan yok. Beta sürümünde var sadece. Türkiye’den dağıtılmaya başlandı falan demişler hemde. Bilmeden araştırmadan Türk sitelerde beta güncellemesi görülerek yapılmış saçma bir haber arkadaşlar.
  11. Fuaturk

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Watsapp bildirimleri ios13 den sonra gelmiyor, ne yaptıysam olmadı. Sildim yeniden yükledim fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. Telefon iPhone 8 plus, iOS 13, mi fit 4.0.9 yüklü, mi band 4 global... İos 13 gelmeden önce normal bütün uyarılar geliyordu, ama artık watsapp gelmiyor. Diğerlerinde...
Üst Alt