Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ürünü almadan önce baya bir araştırma yaptım, yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. Akıllı robot süpürge almak isteyen arkadaşlar için faydalı olması açısından edindiğim tecrübeleri ve bilgileri paylaşmak için bu yazıyı yazıyorum.
Süpürgenin teknik özelliklerinden...
Arkadaşlar merhaba, ben ürünü alalı 2 hafta oluyor. Temizlemesinden gayet memnununm fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Haritayı sorunsuz olarak çıkarıyorum. Odaları bölüyorum, ancak temizlik yaparken odalardan birisinde hatalı bir rota çizdiği zaman bütün haritayı bozuyor. Mesela halıda giderken...
bende ios kullanıyorum ve amaztools ile Türkçe yaptım, mi fit e sürekli bağlı, sorun olmuyor tekrar İngilizceye çevirmiyor rahatlıkla bağlanabilirsiniz.
Teşekkürler sonunda ios da Türkçe kullanabiliyorum. Ama fontu beğenmediğim için font yüklüyorum yine de değişmiyor yazı tipi. Bunun çözümü var mı peki?
Güncelleme falan yok nereden çıkarıyorsunuz, resmî olarak geldi diye yazmayın bari. Beta mi fit falan da yok yani o beta diye bahsettiğiniz bir arkadaşın kendi yaptığı uygulama bildiğim kadarıyla, güncelleme dosyasını da kendi Türkçe çeviri yapıp uygulamadan güncellenmesini sağlıyor sanırsam...
Bazı teknoloji sitelerinde mi fit te güncelleme geldi diyor, ama balon haber. Güncelleme falan yok. Beta sürümünde var sadece. Türkiye’den dağıtılmaya başlandı falan demişler hemde. Bilmeden araştırmadan Türk sitelerde beta güncellemesi görülerek yapılmış saçma bir haber arkadaşlar.
Watsapp bildirimleri ios13 den sonra gelmiyor, ne yaptıysam olmadı. Sildim yeniden yükledim fabrika ayarlarına döndüm yine aynı.
Telefon iPhone 8 plus, iOS 13, mi fit 4.0.9 yüklü, mi band 4 global...
İos 13 gelmeden önce normal bütün uyarılar geliyordu, ama artık watsapp gelmiyor. Diğerlerinde...