Fuaturk kullanıcısının son içeriği

1. Fuaturk

İnceleme Xiaomi Vacuum Mop Pro 2+ 3D Uzun Kullanım İnceleme

Sadece şarj istasyonunun bulunduğu odayı seçip temizlik başlatın, büyük ihtimalle düzelecektir. 1651502199 Sonuçta bu süpürgeyi ben üretmedim, satışı bana bir kar getirmiyor, ama alan insanlar rahat kullanabilsin diye deneyimlerimi paylaştım. Ben teşekkür ederim
  2. Fuaturk

Soru batarya

Bi araştırma yaptım, dediğim gibi 18650 kodlu şarjlı pillerden oluşuyor batarya bloğu. 8 adet pilden birleştiriliyor. Bu pilin tanesi 3,7V. Süpürgenin bataryası 14,4V. Bu demek oluyor ki 4+4 şeklinde bağlantı yapılıyor. Piyasada en kaliteli pil Sony murata modelidir. 3,7V 3000 mAh, bunun fiyatı...
  3. Fuaturk

Soru batarya

Bataryayı nereden bulacağınızı bilemiyorum ancak bu gibi cihazların içerisinde genelde 18650 şarjlı pillerle bir batarya bloğu yapılır. Eğer garantiniz yoksa, veya kendiniz az çok bu işten anlıyorsanız bataryasını çıkarıp bakın, eğer dediğim gibi 18650 kodlu pillerden yapılmış bir batarya bloğu...
  4. Fuaturk

Bugün (17.02.2022) cihaza 4.3.3_1109 güncellemesi geldi. Cihazı ufak bir test etme fırsatım oldu. * Temizlik bittikten sonra odanın etrafında kenar temizliği yaparken cihaz kenarlara tam yanaşmıyordu, şimdi baya baya yan fırçası ile kenarları süpürdüğünü fark ettim. * Evde bulunan yemek masası...
  5. Fuaturk

Maalesef cihazın kullanım klavuzunda toz haznesini boşaltma ve fırçayı temizleme gibi basit bakım önerilerinden başka hiçbir bilgi yok. Cihazınızda bir arıza yoksa cihazı düzgün kullanabilmek için doğru haritalandırma yaptırmak can alıcı nokta. Haritanız düzgün değilse cihazın stabil temizlik...
  6. Fuaturk

Bugün cihaz güncellemesi geldi ve yükledim, ancak güncelleme ile ne gibi yenilikler ve iyileştirmeler gelmiş bilmiyorum. Güncelleme notlarının yayınlandığı bir yer bulamadım. Ancak acilen kenarları süpür özelliğinin ve ikincil temizlik özelliğinin gelmesini bekiyorum.
  7. Fuaturk

Evet dahil ediyor, evinizde kapalı odayı açın, tam temizlik başlatın, kapalı odaya geldiğinde orayı dahil edecektir. Tam temizlik bittiğinde harita güncellensin mi diye soracak size, güncelleştir derseniz yeni odanız eklenir. Ama bu işlemi yaparken eski alanlarda değişiklik olmasın, yani eski...
  8. Fuaturk

Merhaba arkadaşlar, Ben bu ürünü almadan önce baya bir araştırma yaptım, yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. Akıllı robot süpürge almak isteyen arkadaşlar için faydalı olması açısından edindiğim tecrübeleri ve bilgileri paylaşmak için bu yazıyı yazıyorum. Süpürgenin teknik özelliklerinden...
  9. Fuaturk

Soru Xiaomi vacuum mop pro2+ şarj istasyonu sorunu

Arkadaşlar merhaba, ben ürünü alalı 2 hafta oluyor. Temizlemesinden gayet memnununm fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Haritayı sorunsuz olarak çıkarıyorum. Odaları bölüyorum, ancak temizlik yaparken odalardan birisinde hatalı bir rota çizdiği zaman bütün haritayı bozuyor. Mesela halıda giderken...
  10. Fuaturk

Yardım Mi Band 5 Şarjı çok hızlı bitiyor.

Bende mi band 5 i ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım, şarjım 2 gün gidiyordu, bundan önce mi band 4 kullanıyordum, birkaç şarj sonra düzelir diye bekledim ama düzelmedi, cihazı fabrika ayarlarına dönderdim, eşleşmeyi sonlandırıp sıfırdan kurulum yaptım. Sorun düzeldi, şuan yoğun kullanımda 8-10...
  11. Fuaturk

Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

Kardeşim çok teşekkür ederim, önizlemeyi açınca düzeldi.
  12. Fuaturk

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

bende ios kullanıyorum ve amaztools ile Türkçe yaptım, mi fit e sürekli bağlı, sorun olmuyor tekrar İngilizceye çevirmiyor rahatlıkla bağlanabilirsiniz.
  13. Fuaturk

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Teşekkürler sonunda ios da Türkçe kullanabiliyorum. Ama fontu beğenmediğim için font yüklüyorum yine de değişmiyor yazı tipi. Bunun çözümü var mı peki?
  14. Fuaturk

Haber Mi band 4 Türkçe dil seçeneği resmi olarak geldi.

Güncelleme falan yok nereden çıkarıyorsunuz, resmî olarak geldi diye yazmayın bari. Beta mi fit falan da yok yani o beta diye bahsettiğiniz bir arkadaşın kendi yaptığı uygulama bildiğim kadarıyla, güncelleme dosyasını da kendi Türkçe çeviri yapıp uygulamadan güncellenmesini sağlıyor sanırsam...
  15. Fuaturk

Soru Mi band 4 iPhone Whatsapp bildirim sorunu

Benim durumumda aynı maalesef, ios 13 güncelleme ile watsapp gitti, bildirim gelmiyor. Tüm yöntemleri denedim ama çözemedim.
Üst Alt