fuatbiber7575 kullanıcısının son içeriği

1. F

Sohbet APPLE AİRPODS 2 SES AZALMA

Merhaba 3 gündür AİRPODS 2 ses azalma oldu hangi romu yüklediysem çözemedim yardımcı rica ediyorum
  2. F

Yardım Xiaomi ile apple airpods 2 ses azalma sorunu

Cihazım mi 9t pro bir sürü rom denedim bendede aynı sorun var pls
  3. F

Yardım Güncel yazilim

Merhaba arkadas.bi konu hakkinda desteginize ihtiyacim.var 2 gundur cozemedim rica ediyorum yardimci olursaniz sevinirim Telefonumu yeni aldim ve guncel surumu yukleyemiyorum. Sahte bi surum varmis icinde oyle bilgi aktarildi benim istedigim fabrikadan nasil ciktiysa o sekilde olsun ingilizce...
  4. F

Yardım Bu hatayi aliyorum

Merhaba mi note 2 cihazima yazilim yuklemek istiyorum bu hatayi aliyorum yardimci oluck biri acil yazabilirmi Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Yardım Merhaba mi note 2 yardim

Hocam recovery mode nerden indirebilirim destk olabilirmisiniz Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. F

Recovery romu nerden indirebilirim Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. F

Nasil gecicem yqrdimci olurmusunuz Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Telefondan sogumustum cok saolun bilgi verdiginiz icin 2 kere tiklamayi nasil yapiyorsunuz rica etsem yardimci olurmsnz Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

2 gun once mi note 2 aldim global rom yuklu 8.0.8.0 kararli parmak okuyucusunu cozemedim home tusuna sert basinca okuyo soylede bi durum var telefonu kilitliyorum hemen sadece parmagimi butonun uzerine dokunduruyrm okuyor 3 saniye kapali kalinca yine tusa basmam lazim okumasi icin son olarak...
Üst Alt