Ftsn kullanıcısının son içeriği

1. Ftsn

Yardım Poco x3 nfc Mikrofon sorunu

Benim de telefonla konuşma yaparken hoparlörde karşı tarafa ses gitmiyor yazılımsal bi sorun mu acaba
  2. Ftsn

MIUI 12 POCO X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGTRXM İndirme Bağlantıları

Garantiyi bekliyorum ben de 1.5 sene var daha ://
  3. Ftsn

MIUI 12 POCO X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.0.7.0.QJGTRXM İndirme Bağlantıları

Eskisine göre bir tık daha hızlandı telefon onun dışında bir değişiklik göremedim
  4. Ftsn

Bir farklılık var mı indiriyorum şuan
  5. Ftsn

MIUI 12 POCO X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGTRXM İndirme Bağlantıları

TR rom için yeni güncellemeler ne zaman gelir beklemekten sıkıldık
  6. Ftsn

Çekiliş Mi Stick TV - Forum Üyeleri için Çekiliş

Katıldım. Herkese bol şans
  7. Ftsn

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı bereketli ramazanlar
  8. Ftsn

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı bereketli ramazanlar
  9. Ftsn

Yardım Rehber isim bulma

Aynı dert bende de var çok alakasız kişileri çıkarıyor karşıma
  10. Ftsn

Yardım Poco X3 12.0.6 sonrası güncelleme gelicek mi?

POCO X3' ün 3 yıl güncelleme alacağı söyleniyor. Geçte olsa gelir diye düşünüyorum.
  11. Ftsn

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ben orjinal haliyle kullanıyorum TR rom yüklü geldi onunla devam ediyorum miui 12.0.6 sürümü mevcut. Anladığım kadarıyla bu rom işlerini ne kadar kurcalarsan o kadar sorun yaratıyor cihazlar. O yüzden orjinal kullanmaya devam :)
  12. Ftsn

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ocaktan bu yana kullanıyorum POCO X3'ü hem oyun hem iş için ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Full 120 hz de kullanıyorum bataryası 1.5 gün yetiyor. Tavsiye ederim kardeşim. Ayrıca 3 yıl güncelleme alacağı sözü de verilmiş bu bir avantaj bence
  13. Ftsn

Çözüldü Tam ekran hareketleri

Ben de çıkmıyor hocam miui 12.0.6 sürümüm
Üst Alt