Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam benim tavsiyem meizu ep52 dir. Henüz elime ulaşmadı ama 1-2 güne ulaşıcak. Almadan önce bende sizin gibi bilgi almak için çeşitli yerlere sorular sordum ve elinde hem ep51 hemde ep52 olan ve bunları kullanmış olan birinden şu sözleri duydum: " ep51 tasarım olarak ep52 den çok daha güzel...
Hocam elim ayağım titredi gerçekten mi ? Artık tüm umutlarım tükenmek üzereydi tamiri konusunda. Hatta ilandaki cihazı satıp sizden oneplus5 almayı düşünüyordum. Direk ilanı kaldırdım --SEFA-- hocam Heyecanla beklemedeyim, inş. Hayırlı haberlerle gelirsiniz ben ve benim gibi problem yaşamış...
smtciftci Merhaba kardeşim letgo daki ilan bana ait. Seninle konuşmalarımız kayıtlı duruyor ve başta belirteyim cihazın 2 aylık değil 3 aylık olduğunu söyledim Kurban bayramından önce aldım cihazı. Cihazı sahibinden sitesi aracılığıyla ikinci el aldım. İmei numaraları da reboot yaparken...
Ayni sorun bende de mevcut. Bende malesef tablet gibi kullaniyorum telefonu bir cozum bulunana kadar. Ama kurcaladigim kadariyla (sadece benim cihazima has da olabilir) miui 8 romunda wifi baglantisi sorunsuz oluyor. Miui 9 da sonu 24ile biten surumde de sorunsuz wifi baglantisi kurabiliyorum...
Mesela Bootloader kilidi kapalıyken sakın fabrika ayarlarına dönmeyin şu an için çözümü yokmuş sanırım. Ben bilinçsizce yaptım , birisi belki çözer diye bekliyorum günlerdir