FTS kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım meizu sports ep51 vs xiaomi sport hangisi sizce?

Hocam benim tavsiyem meizu ep52 dir. Henüz elime ulaşmadı ama 1-2 güne ulaşıcak. Almadan önce bende sizin gibi bilgi almak için çeşitli yerlere sorular sordum ve elinde hem ep51 hemde ep52 olan ve bunları kullanmış olan birinden şu sözleri duydum: " ep51 tasarım olarak ep52 den çok daha güzel...
  2. F

Yardım Telefonum Çalındı - Sanırım Letgo'da Satılıyor : )

Hocam elim ayağım titredi gerçekten mi ? Artık tüm umutlarım tükenmek üzereydi tamiri konusunda. Hatta ilandaki cihazı satıp sizden oneplus5 almayı düşünüyordum. Direk ilanı kaldırdım --SEFA-- hocam Heyecanla beklemedeyim, inş. Hayırlı haberlerle gelirsiniz ben ve benim gibi problem yaşamış...
  3. F

Yardım Telefonum Çalındı - Sanırım Letgo'da Satılıyor : )

smtciftci Merhaba kardeşim letgo daki ilan bana ait. Seninle konuşmalarımız kayıtlı duruyor ve başta belirteyim cihazın 2 aylık değil 3 aylık olduğunu söyledim Kurban bayramından önce aldım cihazı. Cihazı sahibinden sitesi aracılığıyla ikinci el aldım. İmei numaraları da reboot yaparken...
  4. F

Yardım Bootloader

Yalnız dikkat edin, bazı cihazlarda bootloader kilitliyken miui 9 a güncelleyince Imei numaralı siliniyor .
  5. F

mi 6 cihaz aktivasyon olmuyor

Ayni sorun bende de mevcut. Bende malesef tablet gibi kullaniyorum telefonu bir cozum bulunana kadar. Ama kurcaladigim kadariyla (sadece benim cihazima has da olabilir) miui 8 romunda wifi baglantisi sorunsuz oluyor. Miui 9 da sonu 24ile biten surumde de sorunsuz wifi baglantisi kurabiliyorum...
  6. F

Çözüldü Xiaomi MI6 Hat Sorunu (IMEI Silinmiş)

Mesela Bootloader kilidi kapalıyken sakın fabrika ayarlarına dönmeyin şu an için çözümü yokmuş sanırım. Ben bilinçsizce yaptım , birisi belki çözer diye bekliyorum günlerdir
Üst Alt