Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar ekran düğmesiz kaydırak tam ekran olarak kullanmak istedim ama klavyenin altında beyaz boşluk kaldı tam ekrana girmiyor bir ara ayarlardan yapmıştım ama şuan hatırlamıyorum resimdeki gösterdiğim sorun
Merhaba arkadaşlar az önce yeni güncelleme geldi henüz yüklemedim telefonu sıfırlayıp öyle güncelleyeceğim
1646900263
Güncelleme banamı geldi sadece
Recovey indirme bağlantısı :https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SKAMIXM/miui_STARGlobal_V13.0.2.0.SKAMIXM_eecc15ab63_12.0.zip
Fastboot...
Merhaba arkadaşlar global 12.5.3 sürümü kullanıyorum temizleyici uygulamasında resimdeki sorunla karşılaşıyorum takılıyor kalıyor twrp den defalarca aynı romu kurmama rağmen yine de düzelmedi ayarlardan uygulama verisini sildim yine aynı.Rom yükleme güncelleme sonrası hep böyle sorunla...
Merhaba dostlar,
Geçen ay telefona mesaj geldi imei kapatılacak diye IMEI artırmıştım klona düşmüş sanırım.Bu sabah kalktığımda şebekenin çekmediğini farkettim hattım TT hattımı başka telefona taktım çalışıyor kendi telefonuma turkcell taktım şebeke geliyor ama TT takınca düne kadar çalışan hat...
Merhaba arkadaşlar mi note 10 güncel global romu mi flash ile tekrar temiz kurulum yaptıktan sonra mi temizleyici kullanılmayan dosyaları temizle kısmına geldikten sonra öyle kalıyor verileri temizledim güncellemeyi kaldır deyip tekrar yükledim ama sonuç değişmedi tekrar baştan yazılım kurmak...
Merhaba hat üzerinde mi airbuts kulaklık almayı düşünüyorum konuşurken ses net gidiyor mu ve net geliyor mu müzik dinleme performansı nasıl kullananlar yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum.