Fthakan kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Tam ekran klavyede altta boşluk

Selam arkadaşlar ekran düğmesiz kaydırak tam ekran olarak kullanmak istedim ama klavyenin altında beyaz boşluk kaldı tam ekrana girmiyor bir ara ayarlardan yapmıştım ama şuan hatırlamıyorum resimdeki gösterdiğim sorun
  2. F

Rom Mi 11 ultra 13.0.2.0 SKAMIXM Global güncelleme

Merhaba arkadaşlar az önce yeni güncelleme geldi henüz yüklemedim telefonu sıfırlayıp öyle güncelleyeceğim 1646900263 Güncelleme banamı geldi sadece Recovey indirme bağlantısı :https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SKAMIXM/miui_STARGlobal_V13.0.2.0.SKAMIXM_eecc15ab63_12.0.zip Fastboot...
  3. F

Yardım Mi 11 ultra cinematic özelliği yokmu

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum cinematic özelliği yokmu bu telefonda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. F

Yardım Mı 11 ultra 12/256 şarz tam dolumda kilit ekranında süre ne görünüyor

Merhaba arkadaşlar mi11 ultra şarjı tam dolduğunda kilit ekranında sizde süre ne görünüyor acaba?
  5. F

Yardım Temizleyici sorunu

Merhaba arkadaşlar global 12.5.3 sürümü kullanıyorum temizleyici uygulamasında resimdeki sorunla karşılaşıyorum takılıyor kalıyor twrp den defalarca aynı romu kurmama rağmen yine de düzelmedi ayarlardan uygulama verisini sildim yine aynı.Rom yükleme güncelleme sonrası hep böyle sorunla...
  6. F

Çözüldü Türk Telekom telefonda çalışmıyor ama Turkcell çalışıyor???

Merhaba dostlar, Geçen ay telefona mesaj geldi imei kapatılacak diye IMEI artırmıştım klona düşmüş sanırım.Bu sabah kalktığımda şebekenin çekmediğini farkettim hattım TT hattımı başka telefona taktım çalışıyor kendi telefonuma turkcell taktım şebeke geliyor ama TT takınca düne kadar çalışan hat...
  7. F

Yardım Mi note 10 temizleyici sorunu

Merhaba arkadaşlar mi note 10 güncel global romu mi flash ile tekrar temiz kurulum yaptıktan sonra mi temizleyici kullanılmayan dosyaları temizle kısmına geldikten sonra öyle kalıyor verileri temizledim güncellemeyi kaldır deyip tekrar yükledim ama sonuç değişmedi tekrar baştan yazılım kurmak...
  8. F

Yardım Airbuts kulaklık Hk.

Merhaba hat üzerinde mi airbuts kulaklık almayı düşünüyorum konuşurken ses net gidiyor mu ve net geliyor mu müzik dinleme performansı nasıl kullananlar yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum.
  9. F

Soru Mi note 10 Android 10 nezaman gelecek?

Merhaba arkadaşlar mı note 10 lara android 10 nezaman gelecek bilgisi olan varmı??
  10. F

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

T pro global nezaman gelecek bilgisi olan varmı
  11. F

T pro global ses seda yok
  12. F

MIUI 11 Miui11 OTA

9t pro globele daha gelen birşey yok şaka gibi gerçekten
  13. F

Tpro global tık yok daha
Üst Alt