Fth68 kullanıcısının son içeriği

1. Fth68

Yardım Rom Hakkında

direnç kayıtlı 11ultra kullanıyorum rom degıstırmek ıstıyorum nasıl yol ızlemelıyım ımeılerın uçmaması için yardımcı olabılır mısınız fastboot uzerınden veya twrp uzerınden kurulum yaparsam ımeı gıder mı
  2. Fth68

Yardım Kamera

selamlar arkadaşlar 12T kullanıyorum ön ve arka kamerada özellikle insanlar çok boyama yapılmış gibi çıkıyor bunun bir çözümü yok mu doğa vb fotoğraflarda sorun yok
  3. Fth68

Yardım Mi Note10 Rom Önerisi

Öncelikle Selamlar iyi forumlar Güncel olarak Mi Note 10 kullanıyorum her guncellemede kamera daha kötü oluyor gibi hissediyorum kamera ve batarya konusunda beni üzmeyecek hangi romu kullanmalıyım
  4. Fth68

Yardım Rom hakkında

Merhabalar Mi Note 10 kullanıyorum rom değiştirmek istiyorum Hangi romu önerirsiniz Kamera önceliğim
  5. Fth68

Yardım Mi Note 10 IMEI REPAİR

Öncelikle selamün aleyküm cihazıma kendim IMEI atmayı istiyorum yardımcı olabilecek varmı aceba ?
  6. Fth68

Çözüldü Mi Note 10 Sorun

Merhaba abilerim telefonumda bazen beni arayanlar ulasamiyor direk meşgule atıyor ama ne internette sıkıntı var ne benim aramamda sorunu nedir
  7. Fth68

Yardım Mı9T Acılıs Ekranında Kaldı..

Yardımın için teşekkür ederim halloldu abi
  8. Fth68

abi format data yaptım boyle oldu 1573392662 özür dilerim bilmiyordum
  9. Fth68

Selamun Aleykum cihazım açılısta redmı unlock yazısında kalıyor yardım eder mısınız lutfen
  10. Fth68

Mod Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi

abi lutfen bana yardımcı olur musun CLassıcTr
  11. Fth68

Uygulama Lütfen yardım eder mısınız

twrp ile ınsatall yaptım
  12. Fth68

denedim olmuyor
  13. Fth68

sorun şöyle ki uygulama gelmedı buyuk ıhtımal kameraya bı eklentı bu
  14. Fth68

az önce telefnuma mımojı kamera yukledım mıuı 10 içinmiş benım surumum miui 11 sımdı kameram acılmıyo ne yapmam lazım
  15. Fth68

Yardım Mı9T Sıfırdan Kurulum

Selamun Aleykum abilerım sıfırdan kurulum yapmak ıstıyorum yardımcı olur musunuz ne gıbı adım eklemem lazım
Üst Alt