Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miflash yerine flash_all.bat onunlada kurabilirim dimi ?
1571876010
yine olmadı, twrp son aşamadı reboot recovery yapınca twrp yerine Fatboot ekranı geliyor. artık yarın devam ederim kafa davul oldu, yardımın için çok teşekkürler.
önceki gönderdiğiniz inmek üzere, önce bir onunla deneyim olmazsa bunuda indiririm.
bu video daki şekilde galiba dimi?
1571874291
evet ama ilk hatam orjinal boot menüsündeki çince ekrandan yanlışlıkla fabrika ayarlarına almışım, onu yapınca şebeke gitti.
dosya çok büyük, yarı olmadı daha :( 9.9.3 kurabilirsem üstüne EU stable V11.0.3.0.PEBCNXM yüklememi önerirmisiniz? bir de imei tamir için *# şeklinde bir gecici çözüm var mı?
imei alınamadı gibi birşey diyordu. twrp 1102 ile işlem yapıncada sahte fastboot denen yerde takılıyorum. sonra tekrar çince rom kurmam gerekiyor. oda epey sürüyor.
çince stabil V11.0.3.0.PEBCNXM den EU stable V11.0.3.0.PEBCNXM geçirmek istiyorum.
merhaba, miui 11 yüklemek isterken şebeke gitti. düzeltemeyecince çin romu yükledim (sirius_images_V11.0.3.0.PEBCNXM_20190926.0000.00_9.0_cn) , yine şebeke yok. tekrar global rom yükleyemiyorum. fastboot ekranını açıyor. döngüye girdim. yardımcı olurmusunuz?