fsh77 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Siyah ekran

n11 den yeni ekran alarak sorunu çözdüm,yardımcı olanlara tşkr ederim
  2. F

Soru Poco X3 Pro bn61 batarya ile uyumlumudur?

yeri uyuyorsa sorun olmaz
  3. F

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

kilit ekran ayarlarında "raise to wake" işaretleyince yüz tanıma ile girebiliyorum :)
  4. F

Poco x3 pro da durduk yere yüz tanıma çalışmamaya başladı bölgeyi hindistan yaptım yine bir fark olmadı Bende kilit ekranında şifre de var parmakla tanımlı (parmak dokunarak zaten giriyorum) ama tanımlamadıgım parmakla bile dokunsamda girebiliyorum (yüz tanıma açıkken), sanki yüz tanıma...
  5. F

Yardım Yüz Tanıma

Durduk yere yüz tanıma çalışmamaya başladı bölgeyi hindistan yaptım yine bir fark olmadı ne yapmam gerek acaba ? Bende kilit ekranında şifre de var parmakla tanımlı (parmak dokunarak zaten giriyorum) ama tanımlamadıgım parmakla bile dokunsam girebiliyorum, sanki yüz tanıma çalışıyor ama kilit...
  6. F

Redmi note 5 pro telefonun pilini yenilemdk için çıkarıp taktım bu arada fast boot ekranı geldi elimle tuşa fazla basmısım sanırım, neyse kapattım açtım açıldı yine kapattım sim kartı falan takarım dedim bu sefer telefon açılıyor ama ekrana mi logusu gelmiyor titreşimi falan var hatta ekranın...
  7. F

Yardım Siyah ekran

yeni ekran almam gerekirse net üzerinden nerden alabilirim acaba ? xioami firmasınız bu tip netten satış mağazası varmı ?
  8. F

Yardım Siyah ekran

soketi takıp çıkardım ekranın bişey değişmedi ekranda sorun olsa aydınlanma olurmu ? ışık geliyor başta sonra kararıyor ekran mi logosu çıkmıyor
  9. F

Yardım Siyah ekran

redmi note 5 pro telefonun pilini çıkarıp taktım bu arada fast boot ekranı geldi elimle tuşa fazla basmısım sanırım, neyse kapattım açtım açıldı yine kapattım sim kartı falan takarım dedim bu sefer telefon açılıyor ama ekrana mi logusu gelmiyor sesi titreşimi falan var hatta ekranın ışığının...
  10. F

Yardım Launcher

ekranın sağına dogru elinle bir kısa yol ekle önce,zaten sağ sol şeklinde çalışır arayüz
  11. F

Yardım Sabah ilk kullanımda

Dün bir çok şey denedim sabah bir arkadaşım aradı isim çıktı sanırım oldu bakalım 1-2 gün daha test ederim sorun varmı diye,tşkr ederim
  12. F

kişilerde ve rehberde izin diye bişey görmedim,olan izinler zaten açık farklı bir izinmi var ayarlarda
  13. F

tam olarak yerini söylerseniz denemek isterim, bir çok ayar denedim ama olmadı
Üst Alt