Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durduk yere yüz tanıma çalışmamaya başladı bölgeyi hindistan yaptım yine bir fark olmadı ne yapmam gerek acaba ?
Bende kilit ekranında şifre de var parmakla tanımlı (parmak dokunarak zaten giriyorum) ama tanımlamadıgım parmakla bile dokunsam girebiliyorum, sanki yüz tanıma çalışıyor ama kilit...
redmi note 5 pro telefonun pilini çıkarıp taktım bu arada fast boot ekranı geldi elimle tuşa fazla basmısım sanırım, neyse kapattım açtım açıldı yine kapattım sim kartı falan takarım dedim bu sefer telefon açılıyor ama ekrana mi logusu gelmiyor sesi titreşimi falan var hatta ekranın ışığının...
Teli sabah hiç kullanmadan önce eğer biri ararsa arayanın kayıtlı ismi gözükmüyor direk tel no çıkıyor sonraki aramalar normal ama bu neden oluyor acaba MIUI 13-14 android 12 -13 hiç fark etmedi
Teli kendi şarj cihazı ilede yapsam başkada kullansam %79 ye doğru hemen her magaza uygulaması şarj voltajını ara ara 4.3 olarak gösteriyor
halbuki 4.2 üzeri pile zarar veren bir voltaj bunun sebebi nedir yada sizde de bu durum var mı ?
Mcdodo ch-717 şarj cihazını orjinal şarj cihazı yerine kullanmak istiyorum zira pili yıpratmak istemiyorum
zaman benim için sorun değil,merak ettiğim bu cihazı kullanmamın uzun vadede pile bir zararı olurmu acaba ?
Mcdodo CH-717 USB + Type-C PD 3.0 18W Hızlı Şarj Adaptörü
Mcdodo CH-717 USB +...
Globale geçip android 12 kurdum ama MIUI 13 kontrol merkezi eskisi gibi merak ettiğim yeni bir sistem güncellemesi ile yeni kontrol merkezi gelirmi yoksa
apk kurarak bu durumu kullanıcılarmı çözecekler ?
Videoda anlatıldığı gibi Türkiye romundan Global xiaomi romuna geçtim hem günceleme aldım hemde hiç takılma olmadı , yani wipe yapmadım :)
tel bıraktığım gibi geri geldi , sürüm değişerek :)
1642344036
gördüğüm en büyük fark artık 2g geçme olanağı olması oldu
Normal duruma nasıl getiririm bunu, en çok işletim sistemi uygulamaları olmalı , cell standby... değil
bu arada ön ödemeli hattım var hatta para yok, telefonu yeni aldım, sms atarak senkronizasyon yapamıyor telefon yurt dışı ile bu yüzden olabilirmi ?
aklıma tek bu geliyor diğer bir çok şeyi...