fsh77 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Yüz Tanıma

Durduk yere yüz tanıma çalışmamaya başladı bölgeyi hindistan yaptım yine bir fark olmadı ne yapmam gerek acaba ? Bende kilit ekranında şifre de var parmakla tanımlı (parmak dokunarak zaten giriyorum) ama tanımlamadıgım parmakla bile dokunsam girebiliyorum, sanki yüz tanıma çalışıyor ama kilit...
  2. F

Yardım Siyah ekran

redmi note 5 pro telefonun pilini çıkarıp taktım bu arada fast boot ekranı geldi elimle tuşa fazla basmısım sanırım, neyse kapattım açtım açıldı yine kapattım sim kartı falan takarım dedim bu sefer telefon açılıyor ama ekrana mi logusu gelmiyor sesi titreşimi falan var hatta ekranın ışığının...
  3. F

Yardım Sabah ilk kullanımda

Teli sabah hiç kullanmadan önce eğer biri ararsa arayanın kayıtlı ismi gözükmüyor direk tel no çıkıyor sonraki aramalar normal ama bu neden oluyor acaba MIUI 13-14 android 12 -13 hiç fark etmedi
  4. F

Haber MIUI 14 ve Adroid 13 Geldi

Çok kolay bir kurrulum oldu biraz kullanıp resetlerim teli 1676369114
  5. F

Yardım Android 13

Poco x3 pro için miui 14 and. 13 ilemi geliyor
  6. F

Yardım wipe cache

poco x3pro da wipe cache nasıl yapıyoruz?
  7. F

Rom Global Güncellemesi

Güvenlik güncellemesi geldi,ayrıca yeni android de gelicek bu tele, ilk kez iki büyük güncelleme alan xiaomi teli görüyorum :)
  8. F

Soru Şarj Voltajı

Teli kendi şarj cihazı ilede yapsam başkada kullansam %79 ye doğru hemen her magaza uygulaması şarj voltajını ara ara 4.3 olarak gösteriyor halbuki 4.2 üzeri pile zarar veren bir voltaj bunun sebebi nedir yada sizde de bu durum var mı ?
  9. F

Yardım Mcdodo Şarj Cihazı

Mcdodo ch-717 şarj cihazını orjinal şarj cihazı yerine kullanmak istiyorum zira pili yıpratmak istemiyorum zaman benim için sorun değil,merak ettiğim bu cihazı kullanmamın uzun vadede pile bir zararı olurmu acaba ? Mcdodo CH-717 USB + Type-C PD 3.0 18W Hızlı Şarj Adaptörü Mcdodo CH-717 USB +...
  10. F

Yardım Sd Karta Yedek

Sd karta yedek alıp sonra format atıp yedekten kurmak istedim ama sd karta yedek alma yok sanırım ne yapmam gerekiyor
  11. F

Soru MIUI 13 Kontrol Merkezi

Globale geçip android 12 kurdum ama MIUI 13 kontrol merkezi eskisi gibi merak ettiğim yeni bir sistem güncellemesi ile yeni kontrol merkezi gelirmi yoksa apk kurarak bu durumu kullanıcılarmı çözecekler ?
  12. F

Rom 13/12

Globale gecmistim sonunda geldi
  13. F

Yardım Google Çağrı Uygulaması

Burdaki sim hesabını nasıl değiştirebilirim ?
  14. F

Rom Türkiye Romundan Globala Geçtim

Videoda anlatıldığı gibi Türkiye romundan Global xiaomi romuna geçtim hem günceleme aldım hemde hiç takılma olmadı , yani wipe yapmadım :) tel bıraktığım gibi geri geldi , sürüm değişerek :) 1642344036 gördüğüm en büyük fark artık 2g geçme olanağı olması oldu
  15. F

Yardım Mi Sms Sekronizasyonu Olmuyor

Normal duruma nasıl getiririm bunu, en çok işletim sistemi uygulamaları olmalı , cell standby... değil bu arada ön ödemeli hattım var hatta para yok, telefonu yeni aldım, sms atarak senkronizasyon yapamıyor telefon yurt dışı ile bu yüzden olabilirmi ? aklıma tek bu geliyor diğer bir çok şeyi...
Üst Alt