Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Herkese
Bu gün gördüğüm kadarı ile piyasada iki farklı Mi Curved 34" monitör var. Biri bhr5133gl diğeri ise bhr4269gl. Bunların farkı nedir fikri olan var mı? Kendi web sitesinde dahi bir fark belirtme yok.
Şu anda yorumlara baktığımda müthiş bir ışık sızması olduğu yönünde hepsi. Ancak...
Merhaba. Son 1 % 2 haftadır telefonumda çok ciddi kasma problemleri var ve rahatsız etmeye başladı.
Arama geldiğinde sadece zil sesi geliyor, arama bildirimi bir türlü gelmiyor. 8-9 sn sonra arama bildirimi geliyor da aramayı cevaplayabiliyorum & reddedebiliyorum.
Uygulamalar arasında geçişte...
Merhaba
Bi Band 4 sahibiyim. Nasıl oluyorsa ara ara Bi Band, Telefon BT bağlantısını hiç görmüyor. Ancak mi fit uygulamasına girince bağlanıyor. Bağlantı bu şekilde ara ara gidiyor, hatta bir keresinde yürüyüş aktivitesinde iken sürekli bağlantı kopup durdur.
Bunun bir çözümünü bilen var mıdır...
Selamlar. Geçtiğimiz aylarda Note 9 aldım. Telefondan genel olarak memnunum. Ancak mi band 3 bilekliğim ile BT bağlantısı yaptığım halde telefon ekranını kapatınca bağlantı kesiliyor (aramalara titreşmiyor, bt bağlı değil uyarısı veriyor).
Nasıl düzeltebiliriz, fikri olan var mı?