Frodo73 kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Arkadaşlar birde bende bu problem var mı 10t. Ayarlardan aradım bulamadım, bu önbellekte temizlenecek birşey yok yazıyor ya yada böyle bildirimler geliyor alttan çok uzun süre kalıyor, onu nasıl değiştirebilirim ?
  2. F

Arkadaşlar ben mi 10t için yükledim ama always on display (her zaman açık ekran yok) bende mi hata var yoksa bütün mi 10t kullanicilarinda mi ?
  3. F

Miui 12 yüklü temalara gidince yükle olmuyor.
  4. F

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

arkadaşlar bende bu hata veriyor çince yazdığı için birşey anlamadım 119 saat beklemem mi lazım
  5. F

Recovery Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

Hocam ben yükelemeye çalıştım hata aldım neden aceba ?
  6. F

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Arkadaşlar bende mi 10t var direk fastboot üzerinden miflash ile yükleyebilirmiyim bu romu
  7. F

Yardım Mi 10t normal kullanımda bile ısınma ve şarja takınca da el yakacacak kadar ısınma

Boot Loder kilidi açık direk telefonu kabloya bağlayıp yapsam olur mu
  8. F

Yardım Mi 10t normal kullanımda bile ısınma ve şarja takınca da el yakacacak kadar ısınma

Teşekkürler güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu zaten, Endonezya romuna nasıl geçiş yapabilirim.
  9. F

Yeni aldığım mi 10t telefonum ısınıyor. Normal kullanımda oyun dahi açmıyorum. Ve şarja takinca da el yakan cinste bir ısınma oluşuyor. Problemin çözümü var mi
Üst Alt