Selamün aleyküm arkadaşlar. Eşim 12 pro+ cihazın ayarlarından sıfırlama yapmış cihaz açılmıyor surekli recovery atıyor, cihazın kilidi açık. Pc olmadan başka bir android rootlu cihaz ile usb otg araciligi ile ve bugjaeger uygulaması ile twrp atmaya çalıştım ama yapamadım ya uygulama hata veriyor...
Haklısınız hocam bir kulaklik icin bu kadar para gerçekten fazla, bu ekonomide. Ama bende bir kere alacağım gittiği yere kadar kullanacağım dandik bisiy de almak istemiyorum. 4nc nin mikrofonu nasıldır bilmiyorum benim kulaklığın üst versiyonu 4 ün gelistirilmis sürümü. Beni anlayabiliyorsunuz dur.
Yav ne alicam peki abi ? Herkes anker diyor tamam bende şuan anker kullaniyorum malzeme kaliteli, sesi de iyi ama mikrofon vasat. S23U kullanıyorum bana bunu al diyin bende gidiyim onu alayım 7k bütçe var bana 2.5 k kulaklık önermeyin lütfen. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Birinin ancsi...
Media markt da DA den baya 4.5k ya alanlar olmuş çifter çifter ertesi gün 5k dan satışa sunmuslar ama şuan satışı yok markette bende şaşırdım açıkçası. Ayin 10unda on siparis verdim ama hala iptal etsem mi diye düşünüyorum. Hatta 4 taksitin ilk taksitini bile ödedim:/ Fiyati düşer mi dolar...
Selamün aleyküm arkadaşlar. Bilen vardır dün Samsung unpacked de buds 3 pro tanıtıldı. Airpods pro 2 ye rakip olabilir fikrimce. Fakat sormak istediğim ön sipariş den 6.999 TL ye alınır mı ? Özellikleri baya iyi geldi bana. Bu arada hali hazırda S23 Ultra' da kullanıyorum. Sohbet niteliğinde...
Sağol hocam deneyecegim. ( Oldu teşekkür ederim )Ariyetten pil konusu bence güzel resim ekliyorum. Bunların içine 5.30 saat YouTube müzik ve Bluetooth bağlantısı etkin, full mobil veri.