frkan26 kullanıcısının son içeriği

1. frkan26

Soru Mi 13 Ultra

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Forumda Mi 13 Ultra cihaz satan var mıdır varsa bana Ö.M atabilir mi ?
  2. frkan26

Soru Hangi aosp rom ?

Arkadaşlar merhaba. AOSP rom kuracağım fakat 3 rom arasıdna kaldım hangisi daha stabil yardımcı olur musunuz ? sadece 1 adet yükleyeceğimden dolayı soruyorum tek tek indirip deneme şansım yok . BLİSS v12.12 ShapeShiftOS ArrowOS Evolution X Yardımcı olur musunuz lütfen ? Veya başka bir...
  3. frkan26

Çözüldü Hoparlör ses az

Eu. 12.5.6 kullanıyorum hoparlörden eskisinden az ses geliyor yükseltmenin bir yolu var mıdır? Rom kaynaklı mıdır yoksa başka birşey mi, global romda ses yüksek çıkıyordu.
  4. frkan26

Yardım Mi 9t pro açılışta kaldı boot logosu yardım ..

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm. cihazıma eu romdan dolayı nescafe hocamın linkindeki k20 açılış ekranını mi 9t pro ya çevirme yi yükledim twrp ile yüklendi oldu fakat cihaz açılmıyor. Ard arda twrp atıyor yardımcı olabilir misiniz ? Önceliğim içindeki dosyalar bilgiler silinmeden tekrar...
  5. frkan26

Soru Mi 9T Pro imei repair

Selamün aleyküm abiler arkadaşlar. Mi 9t pro için çift imei repair çıkmadı mı daha bilgisi olan var mı?
  6. frkan26

Yardım Mi 9t pro 67w şarj?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Mi 9t pro cihazım var biliyorsunuz max 27w destekliyor. Sorum şu yine xiaomi orjinal 67w şarj aletini kullansam cihazıma zarar verir mi? Yoksa telefona alabileceği kapasite kadar mı enerji verir? Benim için önemli olan zarar verip vermemesi. Çevremdeki herkes farklı...
  7. frkan26

Alış Max. 3500 TL ye kadar cihaz

Selamün aleyküm arkadaşlar. Max 3500 TL ye kadar cihaz arıyorum fiyat performans tercihim olur var mı satan? Örn. Note 10 lite, x3 pro, mi 10t vs
  8. frkan26

Yardım Redmi Note 9s Mobil ağ kullanılamıyor

Merhaba arkaşalar hayırlı geceler. Elimde redmi note 9s cihaz mevcut imei repair yaptım fakat kaç kere denediysem hepsinde ara ara mobil ağ kullanılamıyor hatası aldım. Özellikle biri aradığında direk gidiyor şebeke arama sonlanınca geri geliyor. Bu sırada mobil veri kullanımında hiçbir sorun...
  9. frkan26

Yardım Mi 9t pro İmei

Merhaba forum üyeleri benim mi 9t pro cihazım için imei vaktim geldi 1 ay falan kaldı tam hatırlamıyorum botloader kilidim açık. Bana en temizinden detaylı bir şekilde imei atmasını gösterebilecek, öğretebilecek biri var mıdır rica etsem? Ve sonrasında bir sorun çıkar mı global romda güncelleme...
  10. frkan26

Sohbet Yardiminiza, bilginize ihtiyacim var

Oncelikle merhaba arkadaslar ben Furkan araniza yeni katildim ve gelir gelmez bir soru sormak istiyorum izninizle.. 1 haftalik arastirmalarim sonucunda sahibinden uzerinden 9 yildir kaydi olan ve sahibinden sartifikasina sahip olan bir magazadan yurt disi redmi k20 pro 8 128 almaya karar verdim...
Üst Alt