FRkan kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

romu kurdum hocam ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim
  2. F

eski sürüm android 13 destekli bir orangefox yüklemeye çalıştım fakat tekrar geri recoverye döndüğümde dosya olarak sadece fox duruyor, wipe kısmı aynı şekilde metadata vs yerinde. ilk önce format data yapipmi orangefoxu yuklemem gerekiyor acaba ? eğer öyleyse geceye birakicam çünkü şuan işlerim...
  3. F

hocam evolution x romumu yaklaşık bir aydır kullaniyorum son güncellemesinide yaptım fakat bir kaç bug var hala düzelmiyor, bende yukarıdaki arkadasin attığı romu telegramda daha önce görmüştüm kullanici yorumlarina göre şuana kadarki en iyi hyperos rom oldugunu söylüyorlar, uzun lafın kısası...
  4. F

tamamdır hocam f2fs isteğe bagliymis romu buldum teşekkür ederim, herhangi bi bug vs varmı bu aksam kurmayı düşünüyorum suanki romum çok iyi fakat bi kac bug var güncelleme geldi ama düzelmedi alternatif rom ariyorum 1708973405 genelde hyperos romlarda bildirim gecikmesi oluyor bunda herhangi...
  5. F

nfc fix Endonezya bölgesi için diye not düşmüşler hocam, acaba sizdeki nfc çalışır durumda olabilir mi? ve dosya biçiminiz f2fs mi acaba?
  6. F

Rom Evolution X android 14

şakamı yapıyorsunuz hocam daha ilk kurulumdaki cihaz açılışından belliydi :D ben şimdiye kadar neler çekmişim telefon uçuyor adeta. ah bide şu tema ayarlarını kavrayabilsem baya bir özelleştirme var.
  7. F

Hocam kurulum için geceyi bekledim telefonla bir işim olmaz diye, şuan kurulumu yaptım yardımlarınız için çok teşekkür ederim ilk aosp rom kullanımım olacak bakalım :D
  8. F

son kez soruyorum kusura bakmayın biraz yüzsüzluk gibi oluyor ama cahillik başa bela işte .d romu kurup herşeyi yaptiktan sonra format data yapip dosya biçimini f2fs yapmam gerekiyor degilmi ? kendi sitesindeki kurulum notlarinda böyle birşey yaziyor fakat sizin attığınız videoda veya kurulum...
  9. F

şimdi biraz araştırma yaptım galiba siz romu değilde direk cihazı sordunuz, model numaram M1903F11G yani global olduğu anlamına geliyor.
  10. F

çok teşekkür ederim bu adımları zaten xda sitesinde okumuştum ama benim anlamadığım dsp kurulumu ve pc kurulumu adlı 2 ana başlık vardı. dsp kurulumuna başlarken ofoxta direk format data yapıp yazdığınız adımlar onun ardından yapılıyordu. format data yaptiktan sonra teldeki dosyalar tamamen...
  11. F

utanarak yazıyorum fakat bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum, daha önce bu kadar ayrıntılı bir rom kurma işlemi yapmadım tek yaptığım şey system-wipe vs sıfırlayıp romu flaş edip format datadan sonra sistemi başlatmaktı. şuan daha sade ve stabil olması için aosp romlara bakmaya...
  12. F

f2fs biçimi zorunlumu hocam bu romda ? benimki ext4 çünkü.
  13. F

MIUI 13 K40 Gaming Edition Vietsub Rom 22.4.13.-15.04.22

hocam elimde imei atılmış cihaz var ama rom atarsam imei uçarmi acaba ?
  14. F

MIUI 12.5 OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021

bende güncellemeyi yapayım mı diye düşünüyordum teşekkür ederim hocam
Üst Alt