frhtzkn kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Redmi Note 8 ROM

Crdroid indirin hocam
  2. F

HyperOS Xiaomi 14T (degas) - Endonezya Kararlı - OS1.0.5.0.UNEIDXM

Rus veya Taiwan yükleyin hocam ikiside iyi ve Xiaomi uygulamaları var.
  3. F

Hocam Rusya romunu da övüyorlar siz denediniz mi romları yoksa kaynak olarak mı paylaşıyorsunuz ? Kullanıp beğendiğiniz varsa tavsiye isteyecektim.
  4. F

Hocam merhaba, Arama uygulamaları Xiaomi'nin kendi uygulaması mı bunda ?
  5. F

Rehber MIUI Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware)

Aosp romlarda da yapılabilir mi bu işlem ?
  6. F

Rehber Redmi Note 9 Pro Netflix Widevine L1 Sertifikası Sorunu Çözümü(Stock-Custom)

Aosp a11 romlar için modül var mı aslan hocam ? aslan568
  7. F

Mod Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s AGNi Netflix HDR Aktifleştirme Magisk Modülü (MIUI/AOSP) Miatoll

Denedim çalışıyor teşekkürler. Note 9s(curtana)
  8. F

Rom CherishOS v2.4 OFFICIAL Android 11 (Miatoll)

Arrow OS tavsiye ederim
  9. F

Uygulama FM WhatsApp v10.10 Final | 21.05.2024

Teşekkürler hocam. Peki kişiler listeme eklediğim birinin profil fotoğrafımı görmesi engellenebilir mi bununla ?
  10. F

Hocam duyduğum kadarıyla böyle modlu uygulamalardan dolayı whatsapp kullanıcıları banlamış. Banlanırsak ne yapılabilir ? Konunun başlığındaki Anti-Ban özelliğini soruyorum bir nevi.
  11. F

Ban durumunda kurtarma şansımız var mı ?
  12. F

Rehber Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro [Curtana] KULLANDIĞIM EN İYİ PORT

Hocam android sistemi yazılımının şarj tüketimi nasıl bu romda ? pil kısmında ekrandan daha fazla tüketiyor şuanki kullandığım port razer romda. roethlisberger ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? Konuda paylaşılan Masik P yi mi kursam bunu mu kursam kararsız kaldım :)
  13. F

Rom [MIUI 12] [Port] [Curtana] MIUI Masik Premium 20.8.31

Geçmiş konuyu canlandıralım, çok övdünüz hocam şuan indiriyorum :) Hala bu romda mısınız ? :)
  14. F

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Rica ederim hocam. Öyle maalesef yapacak bir şey yok :) Bu arada port romlar benim telefonda yan etki yapıyor galiba ve benim telefonu sadece miui 11 eu için ürettiler sanırım o şekilde düşünmeye başladım :) Şarj durumum çok enteresan android sistemi çok fazla pil tüketiyor magisk modülü hariç...
Üst Alt