Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandigim telefon mi4 lte . Arastirdigim kadariyla mi telefonlarinin genelinde sar degeri yuksek psikolojik mı bilmiyorum ama telefonu 10 15 dk ekranina baktigimda veya whatsaptan falan yazisinca bi yüz uyusmasi hafif bas agrisi oluşuyor sizdede böyle oluyormu daha once hicbir telefonda olmamisti
Arkadaşlar Mi4 LTE 2/16 GB Yeni Aldım. Üzerinde gelen 4.4.4 Kitkat ve Miui 7.0 kararlı geldi. Telefona güncelleme yapmalımıyım yoksa olanımı kullanmamı önerirsiniz. Çoğu güncellemer telefonu yavaşlattığı ve pil süresinin kısaldığını söylüyor. Sizİn daha önce kitkat kullanıp daha iyi verim aldım...
Arkadaşlar Mi4 LTE 2/16 GB Yeni Aldım. Üzerinde gelen 4.4.4 Kitkat ve Miui 7.0 kararlı geldi. Telefona güncelleme yapmalımıyım yoksa olanımı kullanmamı önerirsiniz. Çoğu güncellemer telefonu yavaşlattığı ve pil süresinin kısaldığını söylüyor. Sizİn daha önce kitkat kullanıp daha iyi verim aldım...
Arkadaşlar uygulamaların güncellemelerini otomatik yapmıyor google play e girip güncelle demem gerekiyor bunu otomatik nasıl yaparız. muı 7 kararlı kullanıyorum suan güncelleme varmı dıye baktıgımda cıkmıyor neler yapmam gerekir. Bu modelınde ekrana tıklayınca uyandır modu falan yok mu kullanan...
Eğer ürünü telefon olarak değilde modem kutusunda yollanırsa gecer diye düşünüyorum. Firma sıkıntı olmaz kapınıza kadar teslim edilir diyor. birde bu urunlerın orjınalmı degılmı burdan anlama sansımız varmı
Arkadaşlar çinden telefon getirmeyi düsünüyorum Mi5s veya ıphone 7 . Buraya getirdiğimde ne gibi sıkıntılar cıkar daha önce deneyenler varmı forumda . ozellıkle ıphone nın baya ucuz olaması sahte olabılır dıye dusundum fakat sordugumda orjınal 1 yıl apple garantılı dedıler . Simdi bana ne gibi...
Servis olarak geçenlerde bi sıkıntı okumustum mı5 arka cam hassas oldugu ıcın kırılmıs servis 1300 TL istemişler yapımı için. Buna benzer sıkıntılar yaşayan varmı ? Birde mi5 pro ile mi5S in kameraları kıyaslanlandıgında sizce hangisi daha iyi ve mi5 s 3/64 GB mı 4/128 GB mi :)
Arkadaşlar mi5 serisi bir telefon almayı dusunuyorum siz hangi serisini tavsiye edersiniz ? Birde bu telefonlarda ekran kırılma hassas denılıyor nekadar dogru. Daha önce arıza meydana gelıp telefonu servıse yollayanlar varmı ve çözümünü buldularmı . son olarakta bu urunun fıyatında baska markala...