Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
14T Pro ya gelen OS2.0.202.0.VNNMIXM güncellemesini yapan ve kullanan arkadaşların yorumunu almak istiyorum. Güncelleme kararlı çalışıyor mu, pozitif anlamdaki gözlemlediginiz değişiklikleri paylaşır mısınız?
Global kullanıyorum, güncellemeyi henüz yapmadım, kullanımda herhangi bir problem veya optimizasyon sorunu var mı kullanım yorumlarinizi paylaşabilir misiniz?
Selamlar arkadaşlar
Yurt dışı Server kayıtlı cihaz kullanıyorum. Telefonu almadan önce 19 dk şarj olma süresini duymuştum. Şuan standart özellikte kullanıyorum ve 40 - 45 dk ye ful şarj ediyor. Yüksek hız özelliğini pil sağlığı için açmıyorum ama standart ayarda şarj etme süresi normalde ne...
Detaylı anlatım için teşekkürler, farklı bir senaryo sormak istiyorum, E-SIM kullanmayıp SIM 2 deki hattımı direkt olarak yurt dışında da kullanabilirim sanırım doğru mu?
İlk soruya referans olarak E-SIM aktif edip SIM 1 e kartıma takıp yurt dışında kullandığım senaryoda SIM 1 in belirli bir...
SIM 2 yi SIM 1 e takma işlemi E-sim aktif olduğunda SIM 2 devre dışı kaldığı için snaırım. Ben bu yuva değişikliğini yapmasam E-simi yurt dışında kullanıp döndüğümde E-simi devre dışı bıraktığımda SIM 2 deki hattım çalışmaya devam eder mi?
Bahsettiğim senaryoda nasıl kullanım sağlayabilirim. Normalde SIM kartıyla kullanıyorum yurt içinde, yurt dışında sanal sim ile yurt dışı paketi kullanmak istiyorum, sonrasında yurt içine döndüğümde SIM kullanmaya devam edeceğim.
Merhabalar
Server kayıtlı 14T Pro cihazım var. Yurt dışında E-sim özelliğiyle Airalo gibi hizmetlerden faydalanmak istiyorum. Bu olay benim kaydımı, normal sim kullanımı mı etkiler mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar
Server kayıtlı 14T Pro cihazım var. Yurt dışında E-sim özelliğiyle Airalo gibi hizmetlerden faydalanmak istiyorum. Bu olay benim kaydımı, normal sim kullanımı mı etkiler mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar
14T Pro telefon için hayalet almayı düşünüyorum, görüntünün çok bozulmasını da istemiyorum, önerdiğiniz marka ve ürün varsa tavsiye eder misiniz?
Kadıköy de fiiziki mağaza da tavsiye edebilirsiniz kılıf ve hayalet ekran için.
Bilgilendirme için sağol, adımları uygulayacağım, 14T Pro kullanıyorum, root ve rom ile ilgili bilgim olmadığı için pek kurcalamıyorum çalışan sistemi bozmayayım diye ama varsa yukarıdaki gibi detay ve önemli bilgiler paylaşırsan sevinirim.