frfln kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru 14T Pro Eu vs Taivan ROM Farkları

Gereksiz uygulamalar hangileri, ben EU da olmayıp da diğer romlarda olan uygulamalara dikkat etmediğim için gözlemleyemedim.
  2. F

Cihazının çin cihazı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim, ayrıca eu romunun diğer romlara göre şarj tuketiminde bir farklılık var mı?
  3. F

Merhaba arkadaşlar, server işlemi yapılırken atan kişi EU romunun en ileri güncellemeleri aldığını ve diğer romlara birden fazla özelliğinin olduğunu belirtti fakat detayları bilmiyorum. EU rom ve diğer romlar arasındaki farklardan bahsederseniz sevinirim.
  4. F

Yardım Uygulamaların Kendini Başlatmasını Engelleme

Merhabalar Ben kısayol olarak programı zorla durdur fonksiyonunu bir tuşa atadım ve uygulamalardan o şekilde çıkış yapıyorum. Bu sayede uygulamadan çıkınca bildirim gelmiyordu. iki veya üç haftadır uygulamaları zorla durdurmama rağmen uygulamalar kendini açıp bildirim gönderebiliyor bunu nasıl...
  5. F

Yardım SIM Karta Kişi Kaydetmeme Problemi

Ben tek hat kullanıyorum kaydetmek istediğim kişiyi de takmış olduğum SIM karta takmak istiyorum fakat SIM e kaydet seçeneği çıkmıyor. Böyle bir seçenek yok mu?
  6. F

Yardım SIM Karta Kişi Kaydetmeme Problemi

Merhaba arkadaşlar Sim karta yeni kişi kaydedemiyorum mi hesabı ve google çıkıyor kaydetme seçeneklerinde, nasıl çözebilirim bu durumu?
  7. F

Yardım Redmi Note 7 Karanlık Modu Bulamıyorum

Güncelleme sonrasında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşıliyor mu bilginiz var mı?
  8. F

Ayarlardan girdiğim ekran kısmım böyle, karanlık mod yazınca da buraya yönlendirdi fakat özelliği bulamadım sorun nedir acaba?
  9. F

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 7 kullanıyorum geliştririci ayarlarında dahi bulamadım. Karanlık mod mevcut mu mevcutsa nerde yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt