frenze kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Şeffaf bildirim sorunu

Arkadaşlar merhaba. Özellikle kayan bildirim arka planı şeffaf ve ben şeffaf olmasını istemiyorum. Açık modda beyaz, karanlık modda siyah olmasını sağlayan tema arıyorum.
  2. F

Yardım Sim kartı yuvasına kürdan sıkıştı

Kuzenin Poco X3'ünde iğne kırılı kalmış. Cihazı açmadan nasıl çıkarabiliriz acaba. İğnein ucu dışarıda olsa çekerdik ama iğneyi biraz çıkartmak gerekiyor. Var mı tecrübe eden arkadaşlar?
  3. F

Güncelleme Magisk Manager 23.0 Güncellemesi - SafetyNet Sorunu Giderildi

Geliştiricisinin Google ile çalışmaya başladığı ve uygulamayı bırakacağı yönünde yazılar okudum. Umarım destek kesilmez.
  4. F

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

Kayan bildirimler arka planı şeffaf olduğu için değiştirdim romu. Şeffaf arka planı kapatabilir miyiz
  5. F

Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

Ahize sesini yükseltme imkanı var mı? Miuiya kıyasla çok az ses.
  6. F

Yardım Bluetooth Kulaklık Ses Sorunu

Aynı sorundan muzdaripim. Bluetooth sesi xiaoki cihazlarda çok az. Aynı kulaklığı başka cihaza takınca çok yüksek ses verirken, Xiaomi'ye takınca ses berbat.
  7. F

Rom [POCO X3 Pro] ArrowOS 11.0 Official (Android 11)[VANILLA/GAPPS]

Vanilla sürümü kurduysanız, Aosp dialerı apk olarak paylaşabilir misiniz
  8. F

Tema Miroom İcon paketi ( Mtz )

Bunu apk olarak bulmak mümkün mü?
  9. F

Şimdi gördüm kusura bakma. Modülü kurdum ama görüşme esnasında kayıt tuşu vb. Eklenmedi. Dosyaların içine baktım ama kayıt ettiği bir görüşme de göremedim. Çok uğraştırdım seni kusura bakma ama ben beceremedim sanırım.
  10. F

Bulabildin mi acaba Google dialer'ın modlusunu.
  11. F

Vanilla sürümü yükledim bir kez, Gapps sürüme kıyasla daha ağır geldi rom, o yüzden vazgeçtim. Benim ihtiyacım hem titreşim hem görüşme kayıt etme. Bunun için hangi apk dersen yüklerim.
  12. F

Evet, yok ne yazık ki
  13. F

https://dosya.co/pkaz0dbfzzv8/Telefon_[64.0.367290399].apk.html Buraya upload ettim. Sesli görüşme başlayınca ve kapanınca titreşim ile görüşme kayıt edici harici bir eksiği yok romun. Bu ikisi olursa harika olacak.
  14. F

Davinci 5.0.1 kullanıyorum. Daha önce konuştuğumuz eksikler kısmen giderildi ama en büyük eksiklerimden birisi arama kaydetme. Siz eklemişsiniz, bende istiyorum, yardımcı olabilir misin
  15. F

Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

Bulursan bana da haber ver lütfen.
Üst Alt