frenze kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Şeffaf bildirim sorunu

Arkadaşlar merhaba. Özellikle kayan bildirim arka planı şeffaf ve ben şeffaf olmasını istemiyorum. Açık modda beyaz, karanlık modda siyah olmasını sağlayan tema arıyorum.
  2. F

Yardım LeEco Max 2 Sarj Sorunu

Bu telefon dikkatimi çekti. dünden beri inceliyorum. Nasıl memnun musunuz ? 6-64 modelini düşünüyorum.
  3. F

Mod Durum Çubuğu Paneli Düzenleri [Miui8]

Stock arka plan ile 5*3 mtz olarak bende rica da bulunuyorum. 5 sütün, 3 satır.
  4. F

Mod Durum Çubuğu Paneli Düzenleri [Miui8]

5*3 olarak yok sanırım. 5 sütun , 3 satır arıyorum bende.
  5. F

Mod Ana Ekran Düzenleri [Miui7-8]

Sadece 6*6 indi. Şimdi stock şekle dönmek istiyorum ama diğer dosyalar inmiyor. Bende mi sorun var acaba ? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. F

Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

Stock arayüze nasıl dönebiliriz ? Fabrika ayarlarına çevirmek ise yarar mı ? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. F

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.27 Güncellemesi

Bu güncellemede güvenlik yazıyor, detayını bilmiyorum ama kişisel fikrimi söylemem gerekirse, Miui'nun kendi uygulamalarını güncelleyip verdiği sürüm güncellemeleri çok sinir bozucu ve saçma. Yapısal olarak yapılacak yenilik kalmadıysa , böyle garip sistem uygulamalarını güncellemek ne kadar...
  8. F

Yardım Miui Çin Geliştirici sürümü yazı font ismi ihtiyacı

Arkadaşlar, Redmi Note 3 Pro Global Beta kullanıyorum. Çin geliştirici sürümü yazı tipini çok beğeniyorum ama ismini vb. bulamadım. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ederim.
  9. F

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

Merhaba, Bildirim çubuğu ve üst bar orjinal kalırsa çok daha iyi olur. Gerçi değiştirilir ve beğenmeyen olursa -ki olabilir- sadece simgeleri kullanabilir. Yeni güncelleme bekliyoruz. :)
  10. F

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

Teşekkür ederiz. Klasör arka planı siyah güzel olmus. Yeni Maçkolik simgesindeki M harfi sanki biraz ufak :) Bir kaç uygulama eklenmesini rica edeceğim ; Turkish Airlines : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thy.mobile&hl=tr İşcep ...
  11. F

Tema MIUI 8 Eksik Olan Simgeleriniz (İstek-Yapım Konusu)

Bu aralar yoğunuz sanırım, güncelleme gelmedi.
  12. F

Tema İcon Paketi +2000

Sanırım rootlu olmak zorunda.
  13. F

Andorid 6'dan 5.1'e dönüş sorunları / SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK MESAJDA BİLGİ VAR

Yok canım :) O gözümden kaçmaz hiç. Kilit hep açıktı işlemleri denerken. Ayrıca Miflash kilit kapalı olsada flashlıyor. Ama açıktı kilit epey kontrol ettim. Hatta şöyle ki pazartesiden beri abartısız 30-40 kere flashlamaya çalıştım. En sonunda Çin 6.8.11 yükleyip üstüne Miflash ile flashlayabildim.
  14. F

Direkt MM'dan LP'a miflash vs. dönmedi arkadaşlar. 20 kişi denedi , dönmedi. Fakat çözümü buldum arkadaşlar. Daha doğrusu başka bir forumdan arkadaşın yönlendirmesi ile yaptım. Sorun yaşadığınızda denersiniz. Şimdi , 6.9. serisi Miui8 Android 6'dasınız ve Miui 7 Androıd 5.1'e dönmek...
  15. F

İlk aldığımda soruyorsanız, ben yapmadım, hazır halde aldım.
Üst Alt