FreeSouL kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım rom atarken fastboot ekranında kaldı telefon

merhabalar [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10] bu romu atıp tüm işlemleri sorunsuz yapmama rağmen reboot system yaptıktan sonra telefon fastboot modda kapatıp açsamda fastboot modda kaldı desteklerinizi rica ediyorum
  2. F

Çözüldü Magiskden Modül yükledim telefon MIUI yazısında kalıyor açılmıyor

merhabalar Magisk den bir modül yükledim ismini hatırlamıyorum pixelerty gibi bişeydi mi 9t cihazım yeniden başlatınca ön kamera açık bir şekilde kaldı telefonu açınca sadece mıuı yazısı geliyor ve öyle kalıyor lütfen yardım edin.
  3. F

Yardım IMEI atılmış cihaza rom atmak

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Dün benim telefonuma IMEI atıldı. Ben Eu. Rom kurmak istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sorum şu Rom atsam twrp ile IMEI işlemi gider mi. Gitmemesi için nasıl rom kurmam gerekir.?
  4. F

Yardım Karşı tarafın sesi Duyulmuyor

Merhaba Mi forum ailesi. Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum. Benim sorunum şu mi 9T kullanıyorum. MIUI 12.03 güncellemesi geldi yaptım ve telefonla konuşurken karşıdaki insanın sesi zar zor duyuyorum ve ses son seviyede. Neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımlarınız ve görüşleriniz için...
  5. F

Yardım Güncelleme sonrası düşük ahize sesi

Merhaba Mi forum ailesi. Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum. Benim sorunum şu mi 9T kullanıyorum. MIUI 12.03 güncellemesi geldi yaptım ve telefonla konuşurken karşıdaki insanın sesi zar zor duyuyorum ve ses son seviyede. Neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımlarınız ve görüşleriniz için...
  6. F

Soru Neden hala Güncelleme Gelmedi?

Arkadaşlar merhaba MIUI 12 güncellemesinin Haziran sonu temmuz başı itibariyle mi 9T ve mi 9T proya geleceği xiaomi resmi kanallardan duyuru yapıldı. Neredeyse temmuz da bitecek ama hala gelmedi. Bir bilgisi olan varmı bu konuda?
  7. F

Yardım WeChat Referans ve yardım talebi

Merhaba arkadaşlar, WeChat e kayıt olmak istedim ama referans sistemi gelmiş. Bana yardımcı olabilir misiniz.
  8. F

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Merhabalar aranıza Mi 9T ile katılmaktayım. yararlı ve güzel bir forum çok memnunum
  9. F

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

kvk delta ya nazaran biraz daha iyi diyebilirim ama biraz
  10. F

Soru Uygulama Güncelleyici Güncellemeleri Yapılamıyor

Merhabalar hocam aynı sorun şuan var telefona format attım şimdi hiçbirini indiremiyorum
  11. F

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Basarilar
  12. F

Yardım Bootloader Kilidi

Cok özür dilerim bilmediğim için soruyorum. Bu bir hata değil mi yani.?
  13. F

Yardım Bootloader Kilidi

Merhaba arkadaslar bugun bootloader kilidini acmaya calistim. Videoda ne denildiyse harfi harfine yaptim. Lakin 164 saat sonra diye uyari verdi. Anlamadim neyi yanlis yaptim.? Lutfen yardimci olur musunuz arkadaşlar.?
  14. F

Yardım Xiaomi Mi 9T Güncelleme Sorunu

Peki EU roma nasil gecebilirim. Neler yapmam lazim imeim gider mi
Üst Alt