Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
[By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]
bu romu atıp tüm işlemleri sorunsuz yapmama rağmen
reboot system yaptıktan sonra telefon fastboot modda kapatıp açsamda fastboot modda kaldı
desteklerinizi rica ediyorum
merhabalar Magisk den bir modül yükledim ismini hatırlamıyorum pixelerty gibi bişeydi
mi 9t cihazım yeniden başlatınca ön kamera açık bir şekilde kaldı
telefonu açınca sadece mıuı yazısı geliyor ve öyle kalıyor
lütfen yardım edin.
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.
Dün benim telefonuma IMEI atıldı.
Ben Eu. Rom kurmak istiyorum. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sorum şu
Rom atsam twrp ile IMEI işlemi gider mi. Gitmemesi için nasıl rom kurmam gerekir.?
Merhaba Mi forum ailesi. Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum.
Benim sorunum şu mi 9T kullanıyorum. MIUI 12.03 güncellemesi geldi yaptım ve telefonla konuşurken karşıdaki insanın sesi zar zor duyuyorum ve ses son seviyede. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Yardımlarınız ve görüşleriniz için...
Merhaba Mi forum ailesi. Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum.
Benim sorunum şu mi 9T kullanıyorum. MIUI 12.03 güncellemesi geldi yaptım ve telefonla konuşurken karşıdaki insanın sesi zar zor duyuyorum ve ses son seviyede. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Yardımlarınız ve görüşleriniz için...
Arkadaşlar merhaba
MIUI 12 güncellemesinin Haziran sonu temmuz başı itibariyle mi 9T ve mi 9T proya geleceği xiaomi resmi kanallardan duyuru yapıldı. Neredeyse temmuz da bitecek ama hala gelmedi.
Bir bilgisi olan varmı bu konuda?
Merhaba arkadaslar
bugun bootloader kilidini acmaya calistim. Videoda ne denildiyse harfi harfine yaptim.
Lakin 164 saat sonra diye uyari verdi.
Anlamadim neyi yanlis yaptim.?
Lutfen yardimci olur musunuz arkadaşlar.?