Freesby kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi 12 Pro

Bu cihazla ilgili bilmemiz gerekenler neler? Özellikle imei gibi durumlarda ruby ya da sweetk6 gördüm ama cihazın bu olup olmadığını nasıl anlarız bilmiyorum. Bir de sanırım direnç kaydı varmış. Doğru mudur?
  2. F

Yardım Note 10 Pro Görsel Açıdan iOS Benzeri Akıcı Rom

Aslında başlıkta her şeyi açıkladım. Biliyoruz ki iOS görsel açıdan gerçekten harika. Benzeri görsel kaliteye sahip ama AOSP akıcılığında bir rom arıyorum. Kısacası muz yiyorum ama çilek tadı versin. :D
  3. F

Soru Redmi Note 10 Pro / Max Rom Önerisi

Merhaba, şu an Pixel Experience kullanıyorum ama titreşim gibi eksiklikler mevcut. Deneyimlediğiniz iyi bir rom var mı? Saf Android tercihim çünkü boş ram kullanımı yok.
  4. F

Yardım Note 10 Pro/Max Güncel AOSP Rom Önerisi

Eski bir AOSP kullanıcıyım. Özellikle Cyanogenmod gibi romları çok kullanırdım. Miui güzel ancak stock Android romları daha akıcı geliyor. Hata durumu en alt seviyede olan custom rom önerisi olan dostlar olur mu?
  5. F

Çözüldü AOSP vb. Custom Romlara IMEI Atma İşlemi

Merhabalar, soru net aslında. Redmi Note 10 Pro cihaza TWRP sonrası AOSP vb. bir rom kurulduktan sonra yüksek ihtimalle imei gidecektir. Tekrar imei atma işlemi uygulandığında şebeke erişimi sağlanıyor mu?
  6. F

Yardım Xiaomi Redmi Note 10 Pro Yurt Dışı Cihaz

Merhaba, uzun yıllar sonrasında Xiaomi'ye geri döndüm. Ancak biliyorsunuz yurt içi cihazların fiyatı epey uçuk kaliteli bir telefonda. Redmi Note 10 Pro imei atılırsa sensör sorunu dışında sorunlar olur mu? Örneğin şebeke, wifi çekmemesi; parmak izi okuma sorunu gibi sorunlar olur mu? Şimdiden...
  7. F

Rehber [Miui7] [I9505]Samsung Galaxy S4 [BAŞARILI KURULUM] [21.09.2015]

Acaba Android 5 üzerine kursak bir sıkıntı çıkar mı ki?
  8. F

Miui Official Rom

Cvp: Miui Official Rom Güzel cevaptı hocam. Teşekkür ederim. :))
  9. F

Miui Official Rom

Anlatamadim sanirim bahsettigim su, miui'yi yukleyebilmek icin stock 4.1 Samsung romu gerekli. Ben de bu gereklilik sacma, baska yolu yok mu diyorum. (s3 icin)
  10. F

Miui Official Rom

Bilindiği gibi resmi modların ürettiği yazılımları kurmak için Samsung'un orijinal romunun kurulu olması gerekli. Ama ben bu resmi romu, bu kadar uğraşıya maruz kalmadan direkt flashlayarak atmak istiyorum.. Ve aborted hatası almadan.. Var mıdır bir yolu?
  11. F

iOS 6 Türkçe Tema (%75)

Cvp: iOS 6 Türkçe Tema (%75) Hiç aklıma gelmedi inanın. :)) Düzeltirim elbet :))
  12. F

[Yeni Müzik Oynatıcı] MIUI v4.9.19 Güncellemesi ile

Cvp: [Yeni Müzik Oynatıcı] MIUI v4.9.19 Güncellemesi ile Hocam, bildirim konusunda en sorunsuz sürüm şu anda hangisi?
  13. F

iOS 6 Türkçe Tema (%75)

Cvp: iOS 6 Türkçe Tema (%75) Konu up. :)) Tema hakkında geri bildirim alırsam, sevinirim.
  14. F

iOS 6 Türkçe Tema (%75)

Dostlar, elimden geldiğince Türkçeleştirip logo düzeltmeleri yaptım. Ek olarak bu benim ilk çalışmam. Şu anda kendim kullanıyorum zaten. Tek beceremediğim yer de mesajlar uygulaması oldu. Gönder butonunu bir türlü düzeltemedim. Yapabilen arkadaş varsa, gerçekten son düzenlemeyi yapmasını...
  15. F

Rehber MIUI Tema Yapma Eğitimi

Cvp: MIUI Tema Yapma Eğitimi Eline sağlık hocam, ufaktan denemelere başladım bile. :))
Üst Alt