Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam fastoot moda giriyor miflash tool görüyor fastboot miui 10 indirdim onu flashlayabilirim ama brick olabilir dediniz.
Xiaomi tool fastboot veya sidemoda olarak görüyor fakat usb debugging aç diyor.
Mi Suite hiç görmüyor :)
Telefonumun 21 ay garantisi mevcut fakat ön cam çatlak garantiye...
Hocam şuanda recoveryden miconnection moda aldım fakat miflash programı veya MiPcSuite görmüyor farklı bir şekildemi almam lazım samsungdaki download modları gibi
1549716806
Ayrıca fastboot veya miconnect modunda mitool görüyor fakat usb debugging açın diyor nasıl açacam cihaz açılmıyor :)
Hocam wipe data yaptım fakat sorun çözülmedi.Fastboot romu indirdim fakat mi tool ile atsam sorun olurmu cihaz bu haldeyken bootloader kildinin açık olup olmadığını nasıl anlarım acaba?
Bugün Xiaomi Mi 8 Dual yurtiçi bir telefon satın aldım.Telefon sürekli mi logosuna gelip yeniden başlatıyor.Aldığım arkadaş,wifiye bağlanınca güncelleme geldiğini ve güncelleme yapıp yeniden başlatınca sürekli mi logosunda kaldığını ve resetlediğini söyledi.
Telefonun 21 ay garantisi var ve...