freeman1968 kullanıcısının son içeriği

1. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese tünaydınlar. Bayram sonrası iyi ve güzellik dolu bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.
  2. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Değerli büyüğüm Doberden Hocam, sağlık, huzur ve sevgiyle dolu nice yaşlara ulaşmanızı temenni ediyorum. Saygılar.
  3. freeman1968

Sohbet Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun..

Sevgi, saygı, barış, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Değerli büyüklerim ve de küçüklerim. Sağlıcakla ve de Xiaomi'de kalın.
  4. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Bir tünaydın da benden gelsin tüm dostlara. Sevgi, sağlık, huzur ve Xiaomi ile kalın.
  5. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Analarımız, eli öpülesi analarımız ve de tabii ki babalarımız, iyi ki varsınız, iyi ki anamız ve babamız oldunuz. Yaşayanlara sağlık ve huzur dolu ömürler. Ahirete intikal etmiş olanlara da rahmet ve dua ile. Hayırlı Ramazanlar olsun.
  6. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Evet arkadaşlar, dün sonuçlanmasını temenni etmiştim ve sonuçlandı. İster beğenin, ister beğenmeyin, görüşünüz ne olursa olsun, herkes bu konuda artık hayırlısını temenni etmek durumunda. İstanbul ve ülkemiz adına adil, doğru, olaysız, kimseyi kırmadan geçen bir süreç olması dileğiyle.
  7. freeman1968

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese mutlu, sağlık ve huzur dolu bir hafta ve Ramazan diliyorum. Bir de şu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonuçlansa da ekonomi, geçim, işsizlik vb. sorunlara odaklansak, gerçekten iyi olacak. Sağlıcakla kalınız.
  8. freeman1968

Tema Mİ Türkiye Windows Açılış Animasyonu

Üstadım, her zamanki gibi harika olmuş. Elinize sağlık.
  9. freeman1968

Sohbet Sayın Hiddenking'e açık teşekkür

Gayet güzel olmuş bence. Sınırlıydı daha önceki. Hiç yoktan 50 iyidir. Emekleriniz için Hiddenking hocamıza teşekkürlerimizle. Skorpi üstadımıza da bu emeği hatırlattığı için ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.
  10. freeman1968

Sohbet Forumdaki 'Nick Name'inizin Anlamı/Açıklaması

Selam dostlar, evliliğimin bittiği yıllarda (epey eski bir zaman) hotmail almam icap ettiğinde, biraderimin aldığı mail adı, sonu da malum doğum yılım (50 yaş klübü üyesi). Buradan Skorpi ve Doberden üstadlarımıza selam ve saygılarımla.
  11. freeman1968

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa Bey'e güvenin arkadaşlar. Kendisi sağolsun Delta'nın değiştirdiği bataryaya 40 günde şişmesi sonucu değişim istememe rağmen tekrar 150 TL istemesinden ötürü Mi5 telefonumun bataryasını makul bir ücretle değiştirmiştir. Taktığı batarya Delta'nın taktıklarından kat be kat iyi. Hiç uğraşmayın...
  12. freeman1968

Diğer Mİ5 Açılmama Sorunu Hakkında

Geçmiş olsun dostum. Bir daha bu servis garantili telefon alınmaz bence. Kvk denenmeli diye düşünüyorum. Bu arada benim Mi5 den ses seda yok. Bilgilendirme yok, ararsan cevaplarlar, inceleniyor falan diye. Bir mail atmak bu kadar zor mudur? Hayret bir şey. Sadece garanti dışı bırakmak ve ücret...
  13. freeman1968

Madalya Yepyeni bir madalya kazanmak ister misiniz? Bir kişiye kulaklık hediye!!! )SON GÜN!!!

Sevgili Admin'im, yorum yazdım, ancak resimdeki şekilde sadece Google kullanıcısı olarak çıkıyor. Halbuki adım soyadım resmim var kayıtlı, yazarken de mevcuttu. Bu sorunu çözemedim. Yine de madalya verirseniz sevinirim. Saygılar
  14. freeman1968

Diğer Mİ5 Açılmama Sorunu Hakkında

Umarız dostum. Biraz da şans işidir elektronik. Tarzın gayet iyi. Bekle gör bakalım. Temennimiz benim 45-50 günde şişen batarya durumu gibi bir sıkıntı yaşatmamaları yönünde.
  15. freeman1968

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Ben tema resmi koymayacağım, ancak değerli Ottoman Hoca'mızın temalarını çok beğenirim ve kullanmaktayım. Herkese tavsiye ederim.
Üst Alt