Fredi_ kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Cihaz 30 dk kullandıktan sonra ateş topu gibi oluyor

Poco x3 pro kullanıyorum 30 instegram veya Facebook'ta geziyorum o kadar fazla ısınıyor ki kapatıyorum rahatsız edici şekilde ısınıyor
  2. F

Soru Poco x3 pro MIUI 13.1 alacak mı?

Güncelleme listesine baktığımda poco x3 serisi yoktu
  3. F

Yardım Ekran çok fazla enerji tüketiyor

Ekran çok şarj yiyor normal değil bence saat 10:00'dan 13:00'a kadar ekran pil tüketmiş ama ekran kapalıydı nasıl oluyor bu çözümünü bilen varmı ekran görüntüsü ekleyecektim ama dosya ekle'ye tıklıyorum açılmıyor
  4. F

Sohbet Telefonum kendiliğinden kapandı

Poco x3 pro cihazım kendiliğinden kapanmıştı ben çalıştığım için çok elime almıyorum aldığımda kapanmıştı nedendir bilgisi olan varmı?
  5. F

Soru Getapps nedir?

Getapps uygulaması tam olarak nedir artık bütün güncellemeler oradan geliyor ve içindrki uygulamalar ücretsiz mi?
  6. F

Soru Android 13

Android 13 hangi cihazlara grlecrk ve tarih hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi Teşekkürler
  7. F

Yardım Telefon açık olduğu halde ulaşılmıyor diyor

Benim ikinci telefonum başka marka ( realme) kullanıyorum. Hattım türk Telekom kim arada ulaşılmıyor ama telefon açık bundan önce vodafondaydım böyle bir sıkıntı yoktu sorun telefonda mı? Yoksa operatörle alakalı bir durum mu?
  8. F

Çözüldü Seri şarj ne demek?

Şarja taktığımda seri şarj diyor nedemek?
  9. F

Çözüldü Kontrol panelini indirdiğimde bir kasma oluyor

Kontrol paneli (wifi mobil veri bluthut kısmı) ve bildirim panelini aşağı doğru indirdiğimde kasma oluyor nedemi ne olabilir. Cihazım poco x3 pro 8 aydır kullanıyorum MIUI 13 var
Üst Alt