Frazen62 kullanıcısının son içeriği

1. Frazen62

Yardım Mi 8 Lite Çekmiyor

Değerli arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 3-4 ay oluyor son zamanlarda özellikle 1 ay içerisinde çekmeme sorunu başladı. sms WhatsApp mesajları geliyor. Telefon çekiyor fakat biri aradığı zaman ulaşılamıyor. Telefon elimde açık olduğu halde mesaj atıyorlar telefonun neden kapalı diye. Bazen de...
  2. Frazen62

Uygulama Menü geçiş efekti.

Hocam misal şu youtube simgesinin çevresindeki beyazlığı kaldırma imkanımız var mı ? Kamera için uygulama. Ve kulaklık önerisi istiyorum. bluetooth veya normal kablolu 100 TL civarında
  3. Frazen62

Çözüldü 1 günlük telefon güncelleme yapmıyor ?

Telefonu aldığıma pişman ettiniz üstad. Bu kadar kötü olmamalı
  4. Frazen62

Çok teşekkürler. Daha öncesinde lg g3 beat kullanıyordum. Mi8 Lite'ı yeni yeni çözmeye çalışıyorum telefonda önerebileceğiniz farklı tür uygulamalar vs var mıdır ?
  5. Frazen62

Arkadaşlar merhaba Mi storede Redmi Note 7 ile Mi 8 Lite arasında kalmıştım. Ani bir karar ile Mi 8 Lite seçtim. Öncelikle Mi 8 Lite de ne gibi sorunlar yaşadınız. kronik sorunları var mıdır ? 2. Redmi note 7 de menü geçişi böyle küp desem değil kare kare geçiyordu bende ise düz şekilde geçiyor...
  6. Frazen62

Evet şirketin internetinde denedim ortalama 5 dakikada telefon kendini güncelledi. Sorun evimdeki internetten kaynaklanıyormuş.
  7. Frazen62

Nasıl bir hata yapmış olabilirim ki. Sonuçta ilk defa güncelleme vs yapmıyorum. Teknik servisi aradım kendilerine yönlendirmeli söylediler. Eve geldim telefonu kurdum yazılım güncellemesini başlattım bu kadar yani. Nasıl bir kullanıcı hatası olabilir orasını pek fazla anlayamadim
  8. Frazen62

Şarj şu anda %75. Az önce bir daha denedim %91 de hata verdi. 1561183716 daha 1 günlük olmayan telefonda bu işlemi yapmak benim canımı sıkıyor. Sebebi ne olabilir ki hayır benim yeni telefonda böyle bir işlem yapmama ne gerek var. Yazılım konusunu böyle çözdük diyelim pubg Mobile oyununu nasıl...
  9. Frazen62

Arkadaşlar merhaba dün akşam akasya mi Store'dan mi 8 liste aldım eve geldim kurulumunu yaparken halihazırda şarjı %42 di telefonu Kurana kadar 25 lere indi bu normal midir ? 2. Sorunum telefonda yazılım güncellemesi var güncellemeyi indiriyor %91e gelince birşeyler ters gitti lütfen tekrar...
Üst Alt