Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler, kurdum kullanmaya başladım.
bilgi açısından:
- fw yüklemeden olmadı, kurulumda hata verdi
- nikgapps biraz fazla yüklü geldi bana, çok google sistem app yükledi.
- şu an temiz çalışıyor, sıkıntı görmedim henüz.
not: önceki sürümde en sevdiğim ve çok kullandığım, status bar aşağı...
direkt eski versiyonun üzerine kurabilir miyiz?
açıklamada fw kurun denmemiş ama fw linki verilmiş, kurulacak mı?
bir de şebeke kopma sorunu devam ediyor mu biliyor musunuz?
Vodafone.. Önce onlardan kaynaklı diye çok fırçaladım adamları, sim slot değiştirdim vs,sonunda bu forum sayesinde telefonda dedik sorun, ama ondan da tam emin değilim, hibrid problem olabilir diye de düşünmüştüm o zaman. Ama problem çıkartmayan custom romlar oldu. Şimdi deniyorum sıradan...
CraweL hocam eline saglik, bunda sebeke sorunu yasar miyiz acaba, bu miui 10 oncesi oldugu icin yasamamamiz lazim sanirim, yanlis mi dusunuyorum acaba. Ya da soyle sorayim, bunu yasamamak icin kurmam gereken custom rom hangisidir acaba. (Bu arada lineage 16 dayim su anda, bunda da surekli kopup...
Şebeke sorunu ne durumda dostlar? 9.2.2 yi kurarsak olmayacaktır sanırım değil mi? Onda da varsa crawel hocanın önerdiği Evolution X kurup onun Android 10 unu bekleyeceğim.
Yanlış birşey mi yapıyorum diye iki kez kurdum. Açılışta hiçbir şey sormadan direkt açılıyor. İçinde 3-5 temel program harici hiçbir yazılım yok. Herhangi bir account yüklenemiyor. Bilgi olarak...
Buradan sorayım dedim. ViperOS 6.7 kullanıyorum. Ne bu romda ne de mi stock romlarda 6 saatten fazla ekran süresi görmedim. 8-10 saat görebileceğim kullandığınız romları tam adıyla yazabilir misiniz rica etsem, buradan hepimiz faydalanırız.
Arkadaşlar bu sorunlar hangi versiyonla başladı acaba? Bende sanki 8 e dönünce sorun düzeldi gibi. Onun bir öncesindeki romlardan denesem. 8 oldukça eski geldi. O şekilde önereceğiniz customizationı bol custom rom varsa önerirseniz sevinirim.
Son durumda bende kafa iyice karıştı.
Şu ana kadar olanları kısaca özetlersem bende (hangi updateden sonra olduğunu bilmiyorum) önce mobil internet kopması sorunu başladı, reboot etmeden geri gelmiyordu. O dönemde pttcell kullanıyordum (sim1 yuvası). 1,5 ay önce vodafone' a geçtim, bu sefer...
bende burada verdiğiniz iki apk da stabil çalışmadı epey uğraştım, çok da merak ediyorum aslında bu gcam' i. değişik apk araştırayım diyorum ama sanki apkdan değil. neyse bakalım...