Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradan sorayım dedim. ViperOS 6.7 kullanıyorum. Ne bu romda ne de mi stock romlarda 6 saatten fazla ekran süresi görmedim. 8-10 saat görebileceğim kullandığınız romları tam adıyla yazabilir misiniz rica etsem, buradan hepimiz faydalanırız.
Arkadaşlar bu sorunlar hangi versiyonla başladı acaba? Bende sanki 8 e dönünce sorun düzeldi gibi. Onun bir öncesindeki romlardan denesem. 8 oldukça eski geldi. O şekilde önereceğiniz customizationı bol custom rom varsa önerirseniz sevinirim.
Son durumda bende kafa iyice karıştı.
Şu ana kadar olanları kısaca özetlersem bende (hangi updateden sonra olduğunu bilmiyorum) önce mobil internet kopması sorunu başladı, reboot etmeden geri gelmiyordu. O dönemde pttcell kullanıyordum (sim1 yuvası). 1,5 ay önce vodafone' a geçtim, bu sefer...
bende burada verdiğiniz iki apk da stabil çalışmadı epey uğraştım, çok da merak ediyorum aslında bu gcam' i. değişik apk araştırayım diyorum ama sanki apkdan değil. neyse bakalım...
6 gün bl kilit açılması bekledim. O arada eurom 9.8.22 yükledim ve onunla bir süre izleme fırsatım oldu, sorun aynen devam etti. az önce de verdiğiniz modem dosyasını yükledim. şimdi izlemeye geçiyorum Bir on gün kadar izleyip durumu bildiririm. Komutları kopyala yapıştır yaptığınız anda çalışıp...
3G ye düşürmüyor, ama bende işe yaramadı. Bugün doğum günüm, epey arayan olmuş, ulaşamamışlar. Dolayısıyla epey test edilmiş oldu.
Cravelin çözümünü uygulamaya geçiyorum şimdi.