Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben değil ama arkadaşıma Deji batarya aldık 6-7 ay önce. Kendisi Iphone kullanıyor. İlk 6 ay orjinal bataryadan bile daha iyi performans verdi, sonra baya bi düşüş oldu batarya performansında. Araştırdık, Deji batarya kullanan herkeste bu durum yaşanmış. Sanırım 6-7 ayda bir yenisini takmak...
Fazladan bir mesaj daha yazdığım için özür dilerim ama, paylaştınız link;
1- Akademik bir çalışma değil!
2- Belli ki paylaştığınız linki kendiniz de okumamışsınız çünkü konumuzla zerre kadar alakası olmayan bir şeyden bahsediyor.
Eğer biri sizden bir dahaki sefere akademik çalışma paylaşmanızı...
Öncelikle, bilime körü körüne inanmanızı sizden kimse beklemez. Bilim zaten kendi kendini düzelterek, kendi yanlışlarını kendisi ortaya çıkarıp daha doğrusunu da yine kendisi ortaya koyarak ilerleyen bi yapıdır. Ama bahsettimiz yanlışlar "pardon yaa, dün söylediğimiz doğruymuş aslında"...
Hocam yanlış anlamayın, kimsenin inancını ne yargılamak ne de sorgulamak ben dahil kimsenin haddi değil. Ama bazı inanç unsurlarını desteklemek için bilim ile alakası olmayan materyalleri "bilim insanları da bunu keşfetti" minvalinde sunmak ahlaka aykırı bi davranış. Bana kalp organının iyiye...
Yakında, evrenin neredeyse ilk oluştuğu yılların fotoğraflarını göreceğiz james webb ile. BigBang teorisinin somutlaşmasını bekliyor bu sayede bilim insanları.
Hocam Mi 9 SE'nin bataryası dışında bi eksikliğini hissetmedim şuana kadar. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. Yakında bi batarya değişimi yapıp 1,5 yıl daha kullanmayı planlıyorum. Şuanda android 10 - MİUİ 12.0.3 sürümündeyim. Performans gayet makul seviyede bu segment için. Oyun falan da sık...
Hocam verdiğiniz linkten bir iki apk yı denedim. Hatalarla karşılaşınca sizin dediğiniz gibi GVt olan versiyonu kurdum. Malesef onda da hata aldım. Acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum?
Cihazım MI9 SE, Android 10, MIUI 12.0.3 Global Stabil Sürümündeyim. Siz şuan hangi GCAM uygulamasını...
Whatsappdan göndermeden önce galerinizde açıp izlediğinizde bir sorum varmı video kalitesinde? Eğer whatsappdan gönderince kalite bozuluyorsa bu normal. Whatsapp belli bir boyutun üzerinde dosya gönderimine izin vermediği için yüksek boyutlu dosyaları sıkıştırıp kalitesini düşürüyor. Telegram...
Benim cihazımın bataryası 3000 mA. Şarj adaptörüm de 18 Watt. Ampere uygulamasında ortalama 2900 civarında bi değer veriyor şarjdayken. Sizin şarj adaptörünüz 27 Watt. Oran orantı olarak bakarsak yaklaşık 4200-4500 arasında değişen bi değer almanız gerek. Ama tabi işin içine farklı etkenler de...
Eğer anlattığınız şekilde yedek alırsam ve yedek aldıktan sonra MIUI sürümümü yükseltirsem sorun olur mu? Demek istediğim; ben şu anda MIUI 12.0.1 sürümünü kullanıyorum ve OTA yoluyla güncelleme yaparken hata aldığım için twrp üzerinden manuel olarak yapacağım. Eğer anlattığınız şekilde yedek...
Hocam youtube da telefon tamiri videosu çeken birçok youtuber var. Her detayını göstererek cihazları açıp kapatıyorlar. Genelde hemen hemen her cihaz geçiyor ellerine. Mi 9 SE cihazı açan birileri de vardır illa ki. Bence bi bakın derim. Kullanmanız gereken malzemeden tutun da o malzemeleri...