Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni gelen Global MIUI 12 sürümünün pil performansını merak edenler ve deneyimlerini paylaşmak isteyenler için konuyu açtım. Lütfen herkes deneyimlerini, olumlu ve olumsuz yorumlarını paylaşsın.
Çözünürlük kadar fps düşüşü de oluyor instagrama yüklediğimizde. Mümkün mertebe telefonu kendi kamerasından ya da kullanıyorsanız Gcam den 60 fps çekip o şekilde yüklemeniz gerekiyor. Yine kalite kaybı olacak ama Instagramın hikaye kısmından çekip yüklediğiniz videolara oranla daha az kalite...
Hocam ben telefonu ilk 2 ay gcam'siz kullandım daha sonra gcam yükledim üzerinden 2 ay daha geçti. Telefonu yavaşlattığı gibi bir düşüncem de gözlemim de olmadı. Bana kalırsa hurafe :)
Hocam optimize ederken cihazın yaptığı işlemi tam olarak bilmiyorum ama 2 ya da 3 dakika ekleneceği cihazın kalan batarya süresine. Muhtemelen uygulamayı tamamen durdurmak yerine uygulamanın internet erişimini kısıtlıyor olabilir, ya da başka bir işlevini.
Konu hakkında güzel bir video bulunuyor hocam. Bi gözatmanızı tavsiye ederim. Sadece size değil konuyu açan arkadaşımızın ver ona yardımcı olmaya çalışan herkesin izlemesini öneririm. Ram hakkında birçok açıdan açıklayıcı bir video olmuş. :)
Bahsettiğim de bu zaten hocam. Whatsapp tamamen çalışmıyor, sadece servisleri çalışıyor. Ios da ise uygulama tamamen kapalı. Bildirim apple serivisine geliyor ve apple, whatsapp ikonlarını kullanarak bize bildirim şeklinde sunuyor. Aksi takdirde neden android telefon üreticileri ios ile aynı...
Hocam belki belli başlı bir kaç uygulama için söylediğiniz geçerli olabilir ama genelleme yapılamayacak kadar az. En azından şimdilik. Ayrıca Whatsapp uygulamasını durmaya zorladığımda bildirim alamıyorum. Tek bir servis üzerinden alıyor olsaydık, böyle olmaması gerekmezmiydi hocam? Acaba ben mi...
Ram'in mantığı bu şekilde çalışıyor olması zaten hocam. Telefon boşta iken whatsapp servisleri çalışmazsa bildirim alamayız en basitinden. Tabi Apple çok farklı bi yöntem geliştirmiş bunun için. Ios cihazları ayrı tutuyorum bu konuda. :)
Hocam geçenlerde Mesut Çevik' in Ram kullanımı üzerine hazırladığı bir video izledim. Doğru bildiğim bazı şeylerin yanlış olduğunu farkettim. Güzel bir video olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.