Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kronik sorun gibi :) benim mi6da da ayni problem var.. sanirim sarj olurken telefon isininca dokunmatik sapitiyor.. orjinal şarj aleti kullanırken ayni problem vardi, 1 metre USB uzatma kablosu taktigimda sorun ortadan kalkiyordu.. sonra orjinal şarj aletim bozuldu blitz power aldim onda da ayni...
bundan sonra kesinlikle öyle yapacağım :)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1560680935
teşekkürler, verdigin linkteki scripti flashladim ve sorun çözüldü... iyi forumlar
valla hocam ne guzel dizginlemistim kendimi [emoji16] sırf şu karanlık tema yüzünden.. biraz daha kurcaliyacam, eğer cozemessem dedigin gibi yapmayı düşünüyorum..
1560679552
benimki kaldirma değil de ekleme.. yine de ordaki scripti flashlayip...
Merhabalar,
Uzun zamandır sorunsuz şekilde Mi Globe miui v10.3.1.0 kullaniyordum tabi yine bir kaşıntı geldi ve mi globe miui 9.6.13 yükledim.
stab romdan developer roma geçmiş oldum. ilk yüklediğimde sorunsuz açıldı ancak acilir acilmaz telefon yeniden basladi, ve sonrs tekrar sonrs tekrar...
aynı sorun yeni başıma geldi. hiçbir tepki yoktu. bilgisayara bağlayınca da hiçbir tepki yoktu, ne ses ne de aygıt yöneticisinde hareketilik..
bataryanın soketini söktüm, sonra taktım ve açıldı..
Eğer eliniz biraz yatkın ise servise göndermeden önce deneyin derim. İnternetten batarya değiştirme...
Miui Pro Global 9.5.6.0 Rom kurdum, sanırım rom'un kendisinde bu avatarı büyütmüşler.
İki sorum olacak...
1- Ben şimdi bu avatarı küçültmek istiyorum drunk~~ nasıl yapabilirim. Ya da miui pro rom'da küçültmek için kendinden ayar var mı?
2- Orijinal rom'da çok küçük, bu rom'da da çok büyük...
Bildigim kadariyla global 9.5.6.0 android 8 kullaniyor, epic rom 7yi kullaniodu diye hatirliyorum, ondan olabilir.
Bir kac sorum olacak?
Ağır çekim videoda sorun oluyor mu?
Portre modu çalışıyor mu?
Ve odaklanmada sorun yaşadın mi?
Daha önce kurduğum google cameralarda bu tip sorunlar yaşadığım için hep vazgecmek zorunda kaldim [emoji16]
Kesinlikle öyle [emoji16] varsa bo yöntem hic ugrasmadan ve bilgisayara baglamadan tek seferde hepsini hallediyim diye dusundum magisk felan [emoji16] teşekkür ettim hocam.
Cok teşekkürler, muhtemelen yukledikten sonra twrp gidecek, eskiden developer surum kullanırken indirdigim zip icinden recovery dosyasini silip kuruyordum twrp gitmesin diye, ama bu stable rom zip dosyasi icinde recovery diye dosya bulamadim. Twrpnin silinmemesi icin var mi bir yontem...
Merhabalar,
Miui 9.2.2.0 romu kullaniyorum, cok kurcaladigim icin bazi programlar hata vermeye basladi, ozellikle kamera uygulamasi [emoji3]ayni romu twrpden flashlasam sorun olur mu ya da ayni romu flashlar mi?
Bu güncellemeden sonra Dosyalar'a girince "Yalnızca bir saniye" yazısında 4-5 sn bekliyor sonra Kategoriler geliyor. Bu tip bir problem yaşayan oldu mu? Ya da daha önce eski güncellemelerde böyle bir problem yaşayan oldu mu?
Cihazım Mi5 Pro
Bu sorun bende de başladı, multirom icon paketini daha önceden yukleyebiliyordum, artik 3. Parti hatasi veriyor.
Miui global 7.7.13 rom kullaniyorum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka planda calisan ayni zamanda izledigin videolari video ve mp3 olarak indirebilecegin OGMods var. Telefonun rootlu ise orjinal yotubeyi kaldir aşağıda vermis oldugum linkteki rootlu telefonlar icin olan modu indir.
http://ogmods.net/home/OGYouTube
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...