Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim Telefonumda da eskiden 4k 60fps hdr seçeneği vardı daha sonra çıkmamaya başladı artık 1080p hdr çıkıyor acaba sebebi ne olabilir bir ara Hindistan olarak bölge seçtim sonra geri aldım daha sonra bulamadım
Teşekkürler bu sürumu kullanıyorum zaten ama 2 3 fotoğraftsn sonra odak yapınca kasmaya başlıyor ve eski sürümü göre portresi kötü bunların çözümunu bulamadım daha
Merhaba mi 9 se eea global var son sürüm bu en baştaki gcam i root olmadan kullanabilir miyiz fixi kurmak için root gerekiyormuş galiba öyle anladım da
Ben telefoncuya taktırdım kendum çok mükemmelliyetci biri olduğum için hep daha iyisini isterken batiriyorum genelde işleri 3 4 gün beklediğim kargoyu mahvedemem birde telefonu da koruyucusuz bırakamam o yüzden işi bilene verdim
Bence memnun kalırsınız ama taktırdigınız kişi özenle taksın Nano olduğu için boşluk yapabiliyor Yada yapışıp geri kaldırma biraz daha az diğerlerine göre bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı da hayırlısı olsun geri dönüş yaparsanız sizde güzel olur
Siyah kısmı ekranı kaplamiyor dışarıdaki siyah yere denk.
evet o siyah kısmı ekranın dışındaki siyahlıklari kaplıyor ekrana gelmiyor eski ekran koruyucum tam kaplamiyordu boşluk kalıyordu bunda kalmıyor kılıf filen de takınca orjinal kılıfıyla arada boşluk bile yok işçiliği beğendim
Ben bunu almıştım 6d imiş
Blitzpower Xiaomi Mi 9se 6D Tam Kaplayan Nano Ekran Koruyucu 49,90 TL yerine 24,90 TL
https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/blitzpower-xiaomi-mi-9se-6d-tam-kaplayan-nano-ekran-koruyucu-P399074448
Merhaba ben uzun süre araştırdım forumda gerek internette blitzpower tam kaplayan 9d olmasında karar verdim şuanlık memnunum tam kaplıyor ve eski temperliye göre parmak izi okuyucu daha iyi oldu gibi ama biraz çiziliyor gibi inceden Allah ekranlarımiz yere değmeden korusun
Telefon şuan bilgisayara bağlı değil arkadaşlar mi 9 se telefon ama mi kilit açma durumuna gelince doğrulamadi hesap ekleyin tekrar baştan başlayın yazıyor nasıl düzeltebilirim
Evet en son güncelleme yapmadan 5 buçuk saat ekran suresi almıştım güncellemeyi yaptık yüzde 70 şark ile daha sonra 2 buçuk 3 saate yakın aldım ekran suresi