Fortulu kullanıcısının son içeriği

1. F

Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

Evet telefonum mi 9 se miui 11 android 9 şunu farkettim uyvulama arka planda çalışırken açınca en son görüntü kalıyor ama hiç kıpırdamıyor
  2. F

Attim aka kamera ekranı yine simsiyah verilen 2 config i de denedim başka nedeni olabilir mi acaba
  3. F

Config dosyasını hangi klasöre kopyalanam lazım denedik 1 2 config olmadı acaba yalniş klasöre mi atıyorum
  4. F

Teşekkür ederim ben bulamamıştım gece gece uğraştırdim sizi yardımlarınız için sağolun iyi geceler yarın en kısa sürede deneyeceğim
  5. F

Anladim teşekkürler şuanlik gcam kurayım yani. Hypercam yok yada ayarsız
  6. F

Gcam ve hypercam farklı şeyler değil mi Gcam ve hypercam farklı şeyler değil mi sizin attığınız gcam sanırsam
  7. F

Telefonum zaten şuan android 9 android 10 olmadı daha
  8. F

Arkadaşlar mi 9 se miui 11 eea rom hangi APK yi indirmem gerekiyor bir tane indirdim uygulamayı açınca ekran kararıyor görüntü gelmiyor dedikleriniz den hangini indireceğimi anlamadım yardımcı olabilir misiniz
  9. F

Yardım Aod modun parlaklığının değişmesi

Bende bunu merak ediyorum ama normal parlaklığa göre davranıyor galiba
  10. F

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Bence çok güzel kullanışlı bir marka sonu Yok hep yeni bir özellik keşfediyorum bu fiyata bu özellikler f/p telefon
  11. F

Yardım MIUI 11 Mobil Veri Bağlantı Sorunu

Güncelleme olmadan önce de oloyordu mi 9 se de cihaz orjinal IMEI kayıtlı hala oluyor sebebini bulamadım arada veri gidiyor aç kapa yapınca geliyor mobil veriyi
  12. F

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Haklısınız ben ikisine de aynı anda geleceğini düşünmüştüm öyle ayrim yapar mı Xiaomi
  13. F

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar video izlerken veya herhangi birşey yaparken telefonla takılırken bu bildirim geliyor belki günde 5 10 kere demek ki arkada bir uygulama çalışıyor bunu nasil bulup kapatabiliriz ekranın ortasında geliyor bildirim
  14. F

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Arkadaşım atti indirdi şuan var 10
  15. F

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

Bende sorunların hiçbiri yok arkadaşlar kurulum ile ilgili mi acaba
Üst Alt