Formenos kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi logo da kalıyor

Merhaba güncelleme sonrası cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor mi logosunda kalıyor, rom yüklemek tek çözüm gibi gözüküyor ama ses kısma ve açma tuşuna basılı tutmama rağmen menüye giremiyorum telefon sürekli mi logosunda kalıyor yada yeniden başlatabiliyorum tek, nasıl başa çıkabilirim?
  2. F

Soru Rom nasıl yüklerim?

Merhaba, daha önce hiç rom yüklemedim. Nasıl yükleyebilirim bu cihaza yardımcı olur musunuz?
  3. F

Yardım Google sunucularına bağlanılamıyor

Merhaba, fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra bu hata oluşmaya başladı ve tekrar sıfırladım sonuç değişmiyor. Google hesabı ekleyemiyorum ve playstore bağlanamıyorum. Google servisleri indirdim apkpure ama kurulum başarısız.
  4. F

Soru Telefonuma güncelleme gelmiyor

Merhaba, cihaz 12.0.4 de kaldı hiç bir güncelleme gelmiyor sorun ne olabilir?
  5. F

Yardım Telefon açılmıyor

Merhaba kardeşim okuldan geldi telefonu şarjı bitti sanıyordık fakat mi logosunda ekran kalıyor şarjı full, önde flaş yanıp sönüyor. Problem nedir?
  6. F

Yardım Kilit ekran şifremi unuttum

Cihazımda twrp yüklü, kilit şifremi unuttum ve formatlamadan şifreyi kurtarmam mümkün mü?
  7. F

Tavsiye Redmi Note 10 Pro Alınır mı?

Şuan kullandığım cihaz Redmi Note 9 Pro, Redmi Note10 Pro'ya geçsem parasını hak eder mi sizce? Amoled ekranı dışında bir artısı var mıdır 9 Pro'ya göre?
  8. F

Soru Hangi Roma Geçmeliyim?

Merhaba, airpods 2.nesil satın aldım denediğim tüm telefonlarda ses bangır bangırken miu global 12.0.4 rom lu Red mi note 9 Pro cihazımda ses çok kısık geliyor. Aynı zamanda çoğu zaman telefon kasıyor. Hangi Rom geçmemi önerirsiniz?
  9. F

Yardım Note 9 Pro seçenekler açılmıyor

Çekirdek sürümüne 4 kez tıklayınca böyle oluyor arkadaşlar.
  10. F

Soru düşük ses sorunu

Merhaba, dün airpods 2.nesil aldım mediamarkt tan ve mi note 9 Pro telefonumda çok düşük ses var, diğer 3 android telefonda denedim ses bangır bangır yalnızca global rom lu Xiaomi cihazımda böyle. Nasıl çözebilirim?
  11. F

Yardım Mi Box S 4K Ping Sorunu

4 kez cihazı formatladık sorun aynı. Modeme 5 metre uzaklıkta mi box ama ping sabit bu şekilde ve tüm speedtest sitelerinde hız sonucum bu gözüküyor fakat benim internetim 50 indirme 5 upload. Hatalı gösteriyor. Bu ping sorununu vs nasıl çözebilirim acaba?
  12. F

Yardım Mi Kablosuz Gamepad Nereden Bulabilirim?

Merhaba görselde ki cihazı nereden bulabilirim? Yada başka bir Xiaomi gamepad mevcut mu? Teşekkürler.
  13. F

Yardım Telefon Çok Donuyor

Telefonum acayip donuyor, global rom. miu optimizasyon kapattım Google geçtim ve şuan jet gibi. Genel bir sorun mu bu? Ve miu düzelir mi?
  14. F

Yardım Note 9 Pro Global Root Nasıl Atılır?

Merhaba, global versiyon note 9 pro cihazıma nasıl root atabilirim? İlk tecrübem olacak güzel bir makale konu mevcut mu? Bootloader vs hiç biri açmadım telefon ter temiz şekilde elimde.
Üst Alt