Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Folkpatch deneyin oldukça başarılı. Temelde apatch altyapısı var ama daha pratik bir kullanım sunuyor bana göre.
Ben şu an folkpatch + folkpatch'in otomatik hide ayarı + karious toolbox üçlemesi kullanıyorum ve henüz hiç root veya bl açığını yakalayan uygulama olmadı 😅
Adb kodlarıyla zaten sistemde olan sadece gizli olan paketi aktif ediyorsunuz. O yüzden herhangi bir sıkıntı olmuyor güncelleme konusunda veya bootloop açısından.
O aslında kolay. Strong integrity alabildiyseniz gerisi kolay.
İlk olarak play store üzerinden wp'yi yükleyin.
Wa enhancer kullanın (lsposed uygulaması) ve ayarlarından bootloader spoofer'ı aktif edin.
Sorunsuz doğrulanması lazım ben hiç sorun yaşamadım.
Kilit açıldı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun 😅
Neyse ki bir önceki sürümde ne olur ne olmaz diye (ocak güvenlik yaması) bırakmıştım.
EU roma geçtim ve kilidi açmak, yakın zamanda kayıt işlemi yaptıracağım için hem kolaylık hem de imei yedekleri alabilme açısından iyi oldu.
Emeği geçenlere ve...
Sorunu bu LSPosed sürümünü kullanarak çözdüm. Son sürüm ve yeni api kullanan sürümler. Lsposed official tg kanalından alınmıştır. Hyperceiler ve Pengeek te son stabil sürümlerdir. Şu an hepsi bende sorunsuz çalışıyor.
Merhaba arkadaşlar öncelikle.
Hyperceiler ve pengeek lsposed modüllerini seviyorum ve çok eskiden beri her cihazımda kullanırım.
Ama bir sorundan dolayı uygulamaların yeni güncel sürümleri hatalı çalışıyor, özellikler aktif olmuyor falan. Bu muhtemelen lsposed uyumsuzluğuyla ilgili diye...
Merhaba arkadaşlar.
Şubat güvenlik yamasından önceki sürümlerde açılabilir denmiş. Benim cihazım f8 ultra ve 3.0.12.0 sürümü kurulu (ocak güvenlik yaması ile)
Bu sürümde verilen adb kodlarıyla açabilir miyim kilidi? Brick olmasın diye size bir danışayım dedim 🫡
Bende hiçbir sorun yok açıkçası, dediğiniz sorunu yaşamadım.
Uygulamaya tüm gerekli izinleri verdiğinizden emin olun (diğer uygulamaların üzerinde göster, kişiler, telefon vb)
Orijinal stok global rom yüklüyse evet verdiğim yöntemi yapabilirsiniz veya diğer arkadaşların dediği sıfırlama sonrası bölge seçme yöntemini yapabilirsiniz.
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları...
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bazı sorular var size danışmak istiyorum.
Ben f8 ultra yd cihaza geçtim ve kayıt tamamen aktif olursa yaptırmak istiyorum server kaydı olarak. Server kaydını kendim yapma imkanım var mı yoksa sadece yazılımsal kayıt mı yapabilirim? Kendim yapamazsam server'ı...