Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elbette var, buyrun:
Greeshan Repack 1.0.11.0 (Rusya Global tabanlı 1.0 için son sürüm) :
https://drive.google.com/file/d/13c_qmlcsWLtMpj2zlYQdUU1Yrj1xbKSK/view?usp=drivesdk
EU 1.0.18.0 (Çin tabanlı 1.0 için son sürüm) :
https://pixeldrain.com/u/CULTAAcq
InfinityX 2.9 (Android 15 tabanlı son...
Ben muhtemelen bu cihaz için çıkan neredeyse tüm romları ya denemiş ya da kullanmış biriyim maalesef :) Buna ücretli olanlar da dahil.
Sizin dediğiniz pil sorunundan, daha doğrusu HyperOS ve mtk işlemcinin stok romlarda çok fazla güç tüketmesinden dolayı.
Ben şu an xiaomi.eu 1.0.18.0'dayım yani...
CPU ve GPU kısıtlamaları, kernel ayarları, termal profil ayarları vb. Bunlar oldukça hassas ve önemli ayarlar ve root kullanıcılarının mutlaka bilmesi gerekiyor, özellikle mtk cihaz kullanıyorsanız.
Doğru ayarlar yaptığınız takdirde pile etkisi yeterli düzeyde oluyor. Örnek verecek olursam...
Merhabalar. Öncelikle sırf launcher ve çevirici için Çin romu işkencesi çekmenize gerek yok 😅
Bana sorarsanız xiaomi.eu tercih edebilirsiniz. O da köken olarak Çin tabanlı olsa da, romun globale dönüştürülmüş hali ve tamamen Türkçe. İnternete sızan bir sürü sürümü var deneyebilirsiniz.
Ama...
Merhaba arkadaşlar 👋🏻
Son zamanlarda HyperOS 1.0 ve 2.0'da pil ömrünü mümkün olduğunca uzatabilmek için kullanılabilecek bazı modüller ve programlar denedim. Ve olumlu sonuçlar aldım.
O yüzden eğer benim gibi custom AOSP romlar kullanmak istemiyor ve Hyper arayüzünü tercih ediyorsanız...
ColorOS Çin yazılımı olduğundan global dilleri desteklemiyor. Bu rom yerine OxygenOS'un yeni sürümünü kurabilirsiniz, aynı yazılımın global versiyonu.
Ben iki sürümü de denedim ve pil ikisinde de su gibi gitti. O yüzden önermiyorum ama denemek isteyenler için yazmak istedim.
Bu cihaz için Endonezya rom başarılı değil, aslında bana sorarsanız globallerin hiçbiri değil, pili sömürüyor.
Stok Çin güzel fakat onda da bildirim sorunu ve eksiklikler var.
O yüzden geçecekseniz eu roma geçin. Ben de eu kullanıyorum ve gayet memnunum her anlamda. Pil de gayet iyi gidiyor...