foor.cun kullanıcısının son içeriği

1. foor.cun

Yardım Şarj Animasyonu Değiştirme

Merhaba arkadaşlar. Şarj animasyonunu değiştirmek istiyorum fakat ayarlarda o seçeneği bulamadım. Aktif etmenin bir yöntemi var mı bunun ? Eğer yoksa temalar ile değiştirmek istiyorum çünkü cihazım rootsuz. Bildiğiniz şarj animasyonlu temalar varsa paylaşabilir misiniz. Öneriler için şimdiden...
  2. foor.cun

Soru Poco X6 Pro Uyumlu Hayalet Ekran Var mı ?

Merhabalar herkese. Bu telefonu yeni kullanmaya başladım. Telefonun kendi kırılmaz camından memnunum fakat hayalet ekran kullanmayı daha çok seviyorum. İnternetteki ürünlere biraz göz attım fakat çoğu kullanıcı cihazın parmak izini algılamadığından şikayetçi olmuş. Acaba bildiğiniz parmak izini...
  3. foor.cun

Soru Çağrı Kaydı Yapabilen Çevirici ?

Merhaba herkese. Poco X6 Pro kullanıyorum şu an fakat global romlar bilindiği üzere Google çevirici ile geliyor. Telefon şu an yeni olduğu için root, modül, rom vs ile uğraşmak istemiyorum. Sorum şu: Çağrı kaydı yapabilen, Android 14 HyperOS'te çalışan bildiğiniz bir çevirici uygulaması var mı...
  4. foor.cun

Yardım Powerbank Hızlı Şarj Sorunu

Merhaba öncelikle herkese, iyi forumlar. Telefonu powerbankten şarj ederken hızlı şarj olmuyor. Birkaç saniyeliğine turbo şarj aktif oluyor fakat sonra şarjı kesiyor otomatik. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı acaba ? Cihaz rootlu ve custom rom ile custom kernel kullanıyorum. Daha...
  5. foor.cun

Yardım Uygulamalarda Kamera ile İşlem Yapamıyorum

Merhaba öncelikle, herkese iyi forumlar. Note 9 Pro kullanıyorum ve Tinder, Hepsiburada gibi uygulamalarda kimlik doğrulama konusunda sorun yaşıyorum. Normalde kameramda bir sorun yok fakat kimlik doğrulama yapmaya çalıştığım zaman hata alıyorum. Custom rom kullanıyorum ama sorunun onunla ilgili...
  6. foor.cun

Soru Telefonlarda Taksit Seçeneği Var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zaman içerisinde Poco X6 Pro almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak sizlere. Taksit ile almak istiyorum ama sanırım telefonlarda taksit seçeneği yok. Acaba mi.com sitesinden taksit ile alınabiliyor mu bilgisi olan var mı ? Çünkü açıklamalar kısmında taksit imkanı...
  7. foor.cun

Rehber MIUI 13-14 İçin Pil Tasarruf Önerileri (Root Gerektirir)

Öncelikle herkese merhabalar. Note 9 Pro güzel bir cihaz ve hala genel kullanımı idare edebilecek düzeyde. Sadece yazılım (MIUI) yönünden, özellikle pil performansı açısından zayıf kalıyor. Sırf bu yüzden ben de dahil olmak üzere birçok kişi custom romlar kullanıyor. Ama bugün sizlere...
  8. foor.cun

Yardım Google Fotoğraflar Hakkında

Merhaba iyi forumlar herkese. Google Fotoğraflar uygulamasında Google One üyeliğim olmadına rağmen ek düzenleme seçeneklerini (portre efekti, portre ışığı gibi) kullanamıyorum. Eskiden kullanabiliyordum, üstelik one üyesi değilken. Şimdi üyeliğe rağmen kullanamıyorum. Özellikler görünmüyor bile...
  9. foor.cun

Yardım MIUI 14 Leica Camera ?

Merhabalar herkese iyi forumlar. Miui 14 için leica camera apk'si veya modülü var mıdır bilen biri varsa yardımcı olabilir mi. Teşekkürler.
  10. foor.cun

Soru 64 mp Kamera

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Custom romlarda 64 mp fotoğraf çekebilmenin bir yolu var mı? Biraz araştırma yaptım ve gcamin bazı surumleriyle denedim modül vs yükleyerek fakat bu telefonda işe yaramadı. Anx camerayi da çok denedim ama hiçbir versiyonu düzgün çalışmıyor. Çalışan bir iki...
  11. foor.cun

Soru Custom Romlarda Yavaş Şarj Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Bazı custom romları kurduktan sonra telefon yavaş hatta bazen çok yavaş yani düşük voltajla şarj oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa mecburen farklı bir Roma mı geçmeliyim? Birkaç magisk modülü buldum fakat bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  12. foor.cun

Yardım GApps Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Telefonuma Crdroid romu kurdum fakat google uygulamaları yüklü değildi ben de GApps flashladım. Ama romdan memnun kalmadım ve şu an hiçbir şekilde başka bir rom kuramıyorum, hata alıyorum. Sistem wipe ya da format yaptığımda bile rom ve gapps silinmiyor. OrangeFox recovery...
  13. foor.cun

Yardım Can't connect to camera

Merhaba öncelikle. Stock camera uygulamasının adı bu şekilde değişti ve kamerayı açamıyorum. Bu sorun kamera için bir magisk modülü yükledikten sonra başladı. Klon vb modları kullanabilmek için yüklemiştim ama çalışmadı. Sonra modülü kaldırdım, kameradan güncellemeleri sildim ama sorun...
Üst Alt