foe44 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi 10t batarya temini

Merhaba telefonun bataryasını değişmek istiyorum. Orjinal batarya satan güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz? Bir çok satıcı var ama hangisi orjinal, hangisi sahte belli değil.
  2. F

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

Miui 13.0.5'teyim. Bahsettiğiniz 12.0.12 sürümüne geçmek için özel bir şey yapmaya gerek var mı android sürümü düştüğü için. TWRP'den direk flashlarsak kurulur mu? Bir de bahsettiğiniz 12.0.12'de adaptif ekran stabil çalışıyor mu?
  3. F

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

Ben 13.0.5'teyim. İlk kez kilit açıp kurdum. Şimdi 13.0.6'yı kurmak için rom dosyasının içindeki update_rom komutunu kullanarak kuramaz mıyım? TWRP yok telefonda.
  4. F

Soru Mi 10T için hangi miui tabanlı custom romu önerirsiniz?

Global miui 13 stok romdan bahsettiğiniz 12.5.8 sürümüne geçerken problem yaşanır mı? TWRP yüklemek gerekir mi bu işlem için?
  5. F

İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok. Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam...
  6. F

Recovery Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok. Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam...
  7. F

Recovery Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

Cihaz için en güncel TWRP hangi siteden indirilebilir?
  8. F

Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

5g modelindeki işlemci daha verimli, ayrıca arka yüzde mat kaplama var. O model gelse yurtdışı veya garantili alınır bence. Kibar cihaza hasret kaldık.
  9. F

Rom Mİ 10T/PRO CrDroid 7.10 Aosp Rom OFFICIAL

Bu romda adaptif 144 hz yerine sürekli 144 hz ayarlayabilme imkanı var mı? Veya geçişlerde hz değişikliklerine bağlı kasılma oluyor mu?
  10. F

Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

Şu cihaza IMEI kaydı bulunsun. Mi 10t var. Satıp geçecem. Çok kibar ve hafif. İnşallah bulunur.
  11. F

Soru Mi 10T veya pro

Merhaba. Cihazın sesi ben note fe'den geçtiğim için bana gayet iyi geldi. Dediğiniz gibi beğenmeyenler de var. Ses çok öncelikli ise alakasız olacak ama s20 kullanıcıları hoparlör sesini ve kalitesini çok övüyorlar. Bilginiz olsun ancak onun da işlemcisi çöp. Bende mi 10t var. Eksi yanları...
  12. F

Rehber Dinamik Yenileme Hızını Kapatma [120Hz Sabitleme]

Merhaba, bunlar mi 10t'de de geçerli mi acaba? Ya da AOSP romlardan hangilerinde sürekli 120 veya 144 hz'de sabitleme imkanı var? Şu an stok romdayım. Duruma göre bl'yi açıp geçiş yapıcam.
  13. F

Soru Mi 10 T Android 11

Ekran görüntüsü attım.
  14. F

Soru Mi 10 T Android 11

Benim cihaza geldi. Hepsiburadan alınma. BL kilidine dokunmadım. 2.8 gb büyüklüğünde bir güncelleme geldi. Çok beğenmedim. Adaptif ekran yenileme özelliği iyi çalışmıyor. Düşük hz'de tutuyor genelde. Eski hali daha iyiydi. Biraz bilgim olsa geçecem custom romlara. Araştırıyorum şu an.
Üst Alt