Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonun bataryasını değişmek istiyorum. Orjinal batarya satan güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz? Bir çok satıcı var ama hangisi orjinal, hangisi sahte belli değil.
Miui 13.0.5'teyim. Bahsettiğiniz 12.0.12 sürümüne geçmek için özel bir şey yapmaya gerek var mı android sürümü düştüğü için. TWRP'den direk flashlarsak kurulur mu?
Bir de bahsettiğiniz 12.0.12'de adaptif ekran stabil çalışıyor mu?
Ben 13.0.5'teyim. İlk kez kilit açıp kurdum. Şimdi 13.0.6'yı kurmak için rom dosyasının içindeki update_rom komutunu kullanarak kuramaz mıyım? TWRP yok telefonda.
İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok.
Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam...
İlk defa custom rom kuracağım. Pek tecrübem yok.
Miui 13 globalden miui 13 eu roma geçmek için bl açılmasını bekliyorum. Bl açılınca mi 10t için Miui 13 eu fastboot rom zip dosyası içindeki "first_install_with_data_format" komutu ile mi romu flashlamam gerekli? Bir de bu şekilde flashlarsam...
5g modelindeki işlemci daha verimli, ayrıca arka yüzde mat kaplama var. O model gelse yurtdışı veya garantili alınır bence. Kibar cihaza hasret kaldık.
Merhaba. Cihazın sesi ben note fe'den geçtiğim için bana gayet iyi geldi. Dediğiniz gibi beğenmeyenler de var. Ses çok öncelikli ise alakasız olacak ama s20 kullanıcıları hoparlör sesini ve kalitesini çok övüyorlar. Bilginiz olsun ancak onun da işlemcisi çöp.
Bende mi 10t var. Eksi yanları...
Merhaba, bunlar mi 10t'de de geçerli mi acaba?
Ya da AOSP romlardan hangilerinde sürekli 120 veya 144 hz'de sabitleme imkanı var?
Şu an stok romdayım. Duruma göre bl'yi açıp geçiş yapıcam.
Benim cihaza geldi. Hepsiburadan alınma. BL kilidine dokunmadım. 2.8 gb büyüklüğünde bir güncelleme geldi. Çok beğenmedim. Adaptif ekran yenileme özelliği iyi çalışmıyor. Düşük hz'de tutuyor genelde. Eski hali daha iyiydi. Biraz bilgim olsa geçecem custom romlara. Araştırıyorum şu an.