fodbek kullanıcısının son içeriği

1. fodbek

Soru K20 pro veya mi9t pro ekren

Telefoncu ile gorustum 750 tl degisiyor degistricem umarim orjinal amoles ekran dir gedince kontrol edicem
  2. fodbek

Merhaba ekran disardan kirilmadi malesef :( ici patladı
  3. fodbek

S.a arkadaş lar bugün k20 pro telefonun cep mesfesin den düşmüş olup ekrani kırılmıştır. Telefon malum yolla gelmis olup garantisi yoktur. Sorum şu nerede yaptira bilirim ne kadar a patlar ve amoled ekran mi yoksa ips ekran mi takarlar teşekkürler.
  4. fodbek

Yardım Twrp den telefonu sildim yardım.

Fasboot da kaliyor 1573493635 :( yarın göndersem yetişir mi acaba
  5. fodbek

İletişime geçtim ama 16 sında nisan im var fotoğraf flan çekmek için :/ erken olursa iyi olur dedim telefoni gönderip gelmesi flan uzun sürer diye bu telefon beni baya bir kırdı 1573492798 Benim sonumda aynı olucak sanırım :/
  6. fodbek

Hocam baya bir denedim c ye flan birseyler attim ama çözüm olmadi şimdilik telefoncuda onuda aradim uğraşıyorum dedi oda yapamamış bellliki bir gün daha kalsin sonra ben denerim yoksa :( Çöp oldu galiba yinede teşekkür ederim destek için
  7. fodbek

Hocam son ümit telefoncuya biraktim ama yapabileceğini sanmıyorum 3 günden beri uğraşıyorum çünkü :/
  8. fodbek

Çöp oldu telefon 2750 tl çöpe gitti :(
  9. fodbek

beyler böyle hata veriyor kaçtane rom denediysem olmadı
  10. fodbek

Yarin bir deniyim ise geldim ama cok ümidim kalmadı :/ 1573404735 Teşekkürler
  11. fodbek

E Evet romu atarken yeşil yanmasi hereken yer kirmizi olup zararlı yazılım hatası veriyor
  12. fodbek

Denedim com20 olarak flanda denedik baya bir bu sefer zararli yazilim diyor atmıyor rom u doğru rom u mu bulamıyorum acaba
  13. fodbek

Uzaktan hesilebilecek ise ücretin flan önemi yok ama kargo isi flan is uzadıkça canim sıkılıyor, ben telefoncuya da götürdüm beceremedi sadece elinde program var
  14. fodbek

O telefon kargo ile bir yerlere gidecek sanrm
Üst Alt