Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaş lar bugün k20 pro telefonun cep mesfesin den düşmüş olup ekrani kırılmıştır. Telefon malum yolla gelmis olup garantisi yoktur. Sorum şu nerede yaptira bilirim ne kadar a patlar ve amoled ekran mi yoksa ips ekran mi takarlar teşekkürler.
İletişime geçtim ama 16 sında nisan im var fotoğraf flan çekmek için :/ erken olursa iyi olur dedim telefoni gönderip gelmesi flan uzun sürer diye bu telefon beni baya bir kırdı
1573492798
Benim sonumda aynı olucak sanırım :/
Hocam baya bir denedim c ye flan birseyler attim ama çözüm olmadi şimdilik telefoncuda onuda aradim uğraşıyorum dedi oda yapamamış bellliki bir gün daha kalsin sonra ben denerim yoksa :( Çöp oldu galiba yinede teşekkür ederim destek için
Uzaktan hesilebilecek ise ücretin flan önemi yok ama kargo isi flan is uzadıkça canim sıkılıyor, ben telefoncuya da götürdüm beceremedi sadece elinde program var