fmlords57 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Telefon arama geçmişinden silinen numarayı geri görme

Daha detaylı açıklama şansınız var mı? Neler yapmam gerekiyor? Video veya forum yazısı atarsanız bununla ilgili denemek isterim. İngilizcem iyi ingilizcede olur. Teşekkürler
  2. F

Yardım Telefon arama geçmişinden silinen numarayı geri görme

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri dünden önce 19.30 civarı beni arayan konustugumuz bir numarayı sildim arama gecmisinden ama suanda o numarayı bulup tekrar geri aramam gerekiyor telefon Samsung a32 geri dönüşüm kutusu falan yok var mıdır bulmanın bir yolu? Root atsam bilgisayarda bazı...
  3. F

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom...
  4. F

Yardım Şebeke sorunu

iki kere imei atıldı sıkıntı imeidemi sizce zenexe mi yazayım h.kadıoğluna mı?
  5. F

Yardım Şebeke sorunu

Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom...
  6. F

Soru Rom önerisi

teşekkürler indiriyorum şuan
  7. F

Soru Rom önerisi

Merhaba babama yeni telefon aldımda global stablemi yoksa eu stable mi yükleyeyim sizce? Kendisi telefonu sadece iletişim whatsapp gibi şeyler için kullanıyor hangisi daha kolay ve stabildir ben yıllardır eu kullanıyorum sorayım dedim teşekkürler.
  8. F

Yardım Telefon güncelleme sonrası bootloop

Lineage os yüklü a5xelte cihazda ayarlar üzerinden güncelleme yaptım. Twrpden oto güncelledi ve reboot system dedikten sonra sürekli twrpye dönüyor. İnternette baya araştırma yaptım ama bi türlü çözemedim.
  9. F

Yardım Ekran kapandı telefon açılmıyor

Anladım teşekkürler.
  10. F

Yardım Ekran kapandı telefon açılmıyor

Telefonu kullanırken bir anda ekran gidip gelmeye başladı ve telefon kapandı şuan hiç bir şekilde açılmıyor twrpye falanda giremiyorum. Şarjda böyle bir hata çıkıyor sürekli yanıp sönüyor yardımcı olursanız sevinirim.
  11. F

Yardım Parmak izi hakkında

hiçbir farkı yoktu ilk ekranla yaptırdığımın ayrıca kendisi çok tanınmış biri donanımsal bi sorun olduğunu sanmıyorum bende
  12. F

taktırdığım kişiye güveniyorum ve 1000 tl ödedim ekrana burdaki sorun parmak izi sensörü çalışıyor ve kayıt edebiliyorum parmak izimi sadece kilit ekranında okumuyor
  13. F

1 yıl önce ekranı kırmıştım ve orjinal ekran taktırdım tam 1 yıldır parmak izini kullanamıyorum kaydederken hiçbir problem yok sorunsuz şekilde kaydediyor ama kilit ekranında parmağımı okumuyor 3den fazla rom denedim ama aynı, sizce ne problem olabilir?
Üst Alt