Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha detaylı açıklama şansınız var mı? Neler yapmam gerekiyor? Video veya forum yazısı atarsanız bununla ilgili denemek isterim. İngilizcem iyi ingilizcede olur. Teşekkürler
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri dünden önce 19.30 civarı beni arayan konustugumuz bir numarayı sildim arama gecmisinden ama suanda o numarayı bulup tekrar geri aramam gerekiyor telefon Samsung a32 geri dönüşüm kutusu falan yok var mıdır bulmanın bir yolu? Root atsam bilgisayarda bazı...
Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom...
Merhaba ben babama kendi telefonumu verecektim ilk başta telefon benim hattımdan başka hattı algılamıyordu yeni imei attık düzeldi. Ama şuanda da şebeke gidiyor 1 saat sonra geliyor hat ile ilgili bir problem yok başka telefonlarda denedim ama sorun benim telefonda yazılımsal birşey. Global rom...
Merhaba babama yeni telefon aldımda global stablemi yoksa eu stable mi yükleyeyim sizce? Kendisi telefonu sadece iletişim whatsapp gibi şeyler için kullanıyor hangisi daha kolay ve stabildir ben yıllardır eu kullanıyorum sorayım dedim teşekkürler.
Lineage os yüklü a5xelte cihazda ayarlar üzerinden güncelleme yaptım. Twrpden oto güncelledi ve reboot system dedikten sonra sürekli twrpye dönüyor. İnternette baya araştırma yaptım ama bi türlü çözemedim.
Telefonu kullanırken bir anda ekran gidip gelmeye başladı ve telefon kapandı şuan hiç bir şekilde açılmıyor twrpye falanda giremiyorum. Şarjda böyle bir hata çıkıyor sürekli yanıp sönüyor yardımcı olursanız sevinirim.
taktırdığım kişiye güveniyorum ve 1000 tl ödedim ekrana burdaki sorun parmak izi sensörü çalışıyor ve kayıt edebiliyorum parmak izimi sadece kilit ekranında okumuyor
1 yıl önce ekranı kırmıştım ve orjinal ekran taktırdım tam 1 yıldır parmak izini kullanamıyorum kaydederken hiçbir problem yok sorunsuz şekilde kaydediyor ama kilit ekranında parmağımı okumuyor 3den fazla rom denedim ama aynı, sizce ne problem olabilir?