flyelturco kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Çağrı kayıtlarında arayanın görünmemesi

Arkadaşlar merhaba.Sorunum şu şekilde hem ben hem eşim redmi note 8 kullanıyoruz.Ailemizden birisi hem beni hem eşimi arıyor arayan kişi ikinizde cevap vermediniz diyor bende ve eşimin cihazında gelen arama hiç olmadığı gibi cevapsız arama vs hiçbir uyarı kayıt yok.Diyoruz ki ulan herkez...
  2. F

Soru Twrp yükleme sorunu

Eu rom a geçiş yapmak istiyorum ama ekteki hatayı alıyorum bilgisayar kaynaklı diye 3 farklı PC de denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum sorunun çözümü acaba nedir veya nerede hata yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. F

Soru Format sonrası kaybolan fotolar

Merhalar. Cihazıma eu rom yukledikten sonra gcam ile çektiğim tüm fotoğraflar kayıt yeri hafıza kartı olmasına rağmen silindi.Sebebi ne olabilir.Resimleri kurtarma yolu yokmudur.
  4. F

Soru Zil sesleri

Merhabalar Bluetooth kulaklık bağlıyken gelen aramalarda zil sesi sadece kulaklıktan geliyor telefondan zil sesi alamıyorum.Kulaklık kulağımda olmazsa gelen aramaları kaçırıyorum.Çözümü bilen varmı
  5. F

Çözüldü orjinal yazı tipine dönmek

Bölgeyi hindistan yapıp yazı tipini değiştirdim ama durumdan memnun değilim şimdi orjinal fonta geri dönmek istiyorum bunun çözümü varmı yada orfinal fontun adı vs nedir acaba
  6. F

Soru redmi note 8 sorunlar

1) Yakınlık sensörünü kalibre edemiyorum görüşme sırasında sürekli mikrofon kapanma sorunu yaşıyorum 2)Arama kayıtlarında daha önce yaptığım ama rehberimde kayıtsız olan aramaları tekrar aradığımda eski kayıttan eser yok 3)Kilit ekranını açıldığında 3 -4 saniyelik kasmalar yaşıyorum 4)2.sim...
Üst Alt