floxy kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım redmi not 11 pro imei nerde attırabilirim

bi telefoncuya sordum ancak 400tl fiyat çekti ankarada biraz daha ucuz bi yer varmıdır telefonda direnç var ama sıfırlayınca gitti garip bi şekilde
  2. F

Yardım not 11 pro bazen kendi kendine açılıp kapanıyor

hyper os kaynaklı sanmıştım ancak mui 14 sürümüne düşürdüm ve sorun devam etti malesef direnç kayıtlı olduğu için rom atamıyorum en son atmaya çalıştığımda brick etmiştim telefonu
  3. F

Yardım not 11 pro bazen kendi kendine açılıp kapanıyor

gün içersinde bazen 2 bazen 4 5 defa olduğu oluyor hiç olmadığı da oluyor direnç kayıtlı ısıdan dolayı olduğunu sanmıyorum pek ısınmıyor mui 14.0.3 sürümü kurulu BL kilidi açık durumda
  4. F

Yardım redmi not 11 pro resmi hyper os sürümü nasıl kurabilirim

hocam ixomitoolv2 ile kursam sorun olurmu
  5. F

hocam telefon kendi kendine kapanıyor ama bootloader kilidi yüzünden değil bootloader açtığımdan dolayı galiba mui simgesinde takılı kalıyor nedense kapat aç yapınca düzeliyor hyper os kurup rom yüklemeyi düşünmüyorum öncesinde telefonu brick ettiğim için flash ile nasıl kurabilirim fasboot...
  6. F

direnç kayıtlı bootloader kilidi açık mui global 14.0.3 kurulu şuan yazılım atılmıştı güncelleme gelmiyor nedense ayarlardan yüklenmiyor resmi olmayan rom yüklenemez hatası veriyor global en son sürüm hyper os yükleyip bootloader kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim.
  7. F

Soru Redmi not 11 pro trwp ile room atılırsa imei gidermi

ozaman hocam EvolutionX room kuracağım bi sıkıntı olmaz diyorsanız
  8. F

trwp sıkıntılıysa fast boot ile kurulum yapsam gidermi
  9. F

Trwp ile pixel os veyada başka bi room kurmayı düşünüyorum direnç kayıt var gidermi
  10. F

Yardım redmi not 11pro romdaki global eea ru tw farkları nedir

hangisini indirmem gerekli global olanımı cihaz direnç kayıtlı
  11. F

Yardım redmi not 11pro rom atınca direnç kayıt gidermi

https://c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900533 bu siteden temiz kurulum yaparsam bi sıkıntı olurmu direnç kayıt var sıfırlayınca bişey olmadıa rom kurulumunda sıkınıt olurmu
Üst Alt