Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hyper os kaynaklı sanmıştım ancak mui 14 sürümüne düşürdüm ve sorun devam etti malesef direnç kayıtlı olduğu için rom atamıyorum en son atmaya çalıştığımda brick etmiştim telefonu
gün içersinde bazen 2 bazen 4 5 defa olduğu oluyor hiç olmadığı da oluyor direnç kayıtlı ısıdan dolayı olduğunu sanmıyorum pek ısınmıyor mui 14.0.3 sürümü kurulu BL kilidi açık durumda
hocam telefon kendi kendine kapanıyor ama bootloader kilidi yüzünden değil bootloader açtığımdan dolayı galiba mui simgesinde takılı kalıyor nedense kapat aç yapınca düzeliyor hyper os kurup rom yüklemeyi düşünmüyorum öncesinde telefonu brick ettiğim için
flash ile nasıl kurabilirim fasboot...
direnç kayıtlı bootloader kilidi açık mui global 14.0.3 kurulu şuan yazılım atılmıştı güncelleme gelmiyor nedense ayarlardan yüklenmiyor resmi olmayan rom yüklenemez hatası veriyor global en son sürüm hyper os yükleyip bootloader kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim.
https://c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900533
bu siteden temiz kurulum yaparsam bi sıkıntı olurmu direnç kayıt var sıfırlayınca bişey olmadıa rom kurulumunda sıkınıt olurmu