floast kullanıcısının son içeriği

1. floast

bi teşekkürü çok görenler için kaldirildi

Küçük harf yazdım admin bunu da kaldırabilirsin sıkıntı yok 😉
  2. floast

Tema Color-X 12 Tema

Bu güzelligi de paylaşmak istedim .. Umarım beğenirsiniz 🙏 https://www.mediafire.com/file/iqfu9jch6rpb036/Color-X+12_Galileo.mtz/file
  3. floast

Tema Ocean Tema

Merhabalar Yeni bi tema paylaşmak istedim 👉3D iconlar mevcut 👉İphone Bilgirim simgeleri mevcut 👉HyperOs Miui v14 uyumludur Umarim beğenirsiniz 🙏 🇹🇷🇹🇷 https://www.mediafire.com/file/ztzlpm0qe52heau/Ocean.mtz/file
  4. floast

Tema Hyper Global Uİİ TR

Merhaba arkadaşlar Hyper Global Uİİ Temanin özellikleri; ✓Ana ekran hava animasyonlu widget ✓Yercekimi sensörü efekti ✓Yagmur efekti ✓Kar tanesi efekti vs... 👉Ana Ekran sağ cift tıklama efekt ayarları açılır 👉Ana Ekran sol çift tiklama duvar kagitlari değişir Mağazada mevcut ayni isimle...
  5. floast

Tema Unikalen TR

Merhaba arkadaşlar yine hoş bi tema ve birkaç değişiklik yapıp sizinle paylaşmak istedim. Umarim beğenirsiniz.. MTZ İNDİR
  6. floast

Tema New UI V2 (Yeni Mix Tema)

👉Bu Tema da Bu yılın son paylaşımı olsun... ✓HyperOs AOD eklendi Dinamic Ada ve daha birçok özelleştirme mevcuttur. ✓ Tüm Özellikleri açmak için ;Kilit ekran saatine basılı tutun, Wallpaper İnsert seçin folder kismindan basin Password: BANGLADESH 🎉Herkese İyi Seneler..🇹🇷 Umarim...
  7. floast

Tema MY NEW UI (Yeni temalardan mix)

Merhabalar Yeni birkac temayi mix leyip sizlere sunmak istedim.. ✓Dinamik Ada dahili bircok efekt ve özeleştirme mevcut. 👉Extra özellikleri açmak için kilit ekranı saatini basılı tutup insert wallpaper kismindan acilan ayarlarda Password BANGLADESH girin ve keyfini çıkarın 👍 Herkese İyi...
  8. floast

Çözüldü Silinsin teşekkürler

Teşekkürler silinsin
  9. floast

Tema Phantom HyperOs( Tr çeviri)

Merhabalar Türkçe Çeviri tamamlandı Not:Custom rom gereklidir,indirilen dosyanin sonundaki .zip bölümünü silip tema uygulamasindan içe aktarın Umarim beğenirsiniz.. saygılarımla.. İNDİR
  10. floast

Tema Hyper Mind Miui 14 Tema

Yine Hoş bir tema İyi günlerde kullanın arkadaşlar MTZ İNDİR
  11. floast

Tema Süper 24H Tema TR

Merhabalar Forumda 24 saat temasi isteyenler vardi sanırım 😊 Yine Çin magazadan buldum ve TR cevirisini yapmaya calistim umarım beğenirsiniz.. Mtz İNDİR
  12. floast

Tema Black Dream V14 (TR Çeviri)

Merhaba arkadaşlar yine güzel bir temayi sizinle paylaşmak istedim ve birkac değişiklik yaptim AOD ekledim v.s TR çevirisini bitirdim.. Umarim beğenirsiniz İNDİR
  13. floast

Tema HyperOs V14 Tema (TR Çeviri)

Merhaba Arkadaşlar Çin tema mağazasında görüp beğendiğim bu temayi elimden geldiğince TR çevirmeye çalıştım ve sizinle paylaşmak istedim...umarim beğenirsiniz Saygilar. Not: miui v14 xioami.eu rom da denendi sorunsuz çalışıyor Aod mevcut İNDİR
  14. floast

Tema İOS 17 Pro TR (Güncelleme)

Merhaba Arkadaşlar Tema eksikleri düzenledim Link güncellendi. 👉Türkçe Çevirisi Tamamlandı, 👉İcinde birçok özelleştirme, AOD ,Dinamic Ada vs.. mevcuttur. Umarım beğenirsiniz🙏 İyi forumlar dilerim🇹🇷🇹🇷 MTZ İNDİR
  15. floast

Tema Süper Saf Beyaz Tema Tr çeviri

Merhaba arkadaşlar Çin tema markette beğendiğim başka bir temayı elimden geldiğince Türkçe cevirip sizinle paylaşmak istedim. Custom Romlarda çalışır İndir
Üst Alt