floast kullanıcısının son içeriği

1. floast

Soru Redmi 13 Pro+ Sorunsuz Rom Tavsiyesi Alabilir miyim?

Merhaba Bl kilidini nasil actiniz acaba
  2. floast

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

Direnc ile cift sim kayit oluyor hindistan romu atılıp güncelleme alan var ancak e sim özelliği gidiyormuş
  3. floast

Merhaba CE yazisi var ve guncelleme alıyor ise global oluyor Çin cihazlara fake rom atılıyor cihaza Türkçe dil var ancak güncelleme almıyor
  4. floast

Diğer Redmi Note 13 Pro Plus 5G Ücretli EU ROM 1.0.5 (zircon)

paylaşım için teşekkürler hocam
  5. floast

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus PC bağlantısı sorunu yaşayan var mı?

Rzyen işlmeci ve Meditek uyumusuzlugu sebebiyle usb hub kullanarak sorunu çözdüm konu kapatılabilir tşkler.
  6. floast

Yardım Redmi Note 13 Pro+ İçin Rom Önerisi

Merhaba cihaziniz hayırlı olsun Bu cihaz icin Bl kilidi acmak biraz şans işi gibi eğer Çin cihazi ise tam işkence ancak şu anda önerilen direnc+cift sim kayit+global rom yükleme ve sayesinde güncelleme alıyor
  7. floast

Merhaba hocam cihazınızı iyi günlerde kullanın benim cihaz da CE 1722347512
  8. floast

Soru Redmi 13 Pro Plus 5G tavsiye ve öneriler lütfen

Teşekkür ederim hocam umarim siz de e sim olayini çözersiniz .. Bu arada ben de bl kapali olarak rom değişim durumunu araştırıyorum sizin içinYes~~
  9. floast

Hocam direnç yapıldıgı için rsa kilidi kalkıyor o yüzden bl acılmadan da atılmıs olabilir ayrıca bir de box ile atıyorlar yazılımı.. Bu arada benim cihaza güncelleme geldi hyperos 1.0.2.0 oldu fake rom değilmiş cihazım :)
  10. floast

Soru Redmi Note 13 Pro Plus (zircon) Community sitesinde ROM bulamıyorum

Ben sanirim bulamadim bir türlü Google dan cihaz ismi ile aratıp 3 farklı siteden indirdim ama 2 si görmedi bile 1i gördü ama sürekli kopuyor bağlantı ve aygıt yöneticisinde gizli cihaz olarak görünüyor..
  11. floast

Merhaba hocam bilgilendirme için teşekkürler benim cihaz arka kapakta CE yazıyor içinde rus rom mevcut bl kapalı açılmıyor şimdi başka bi sorun daha var laptop cihaza bağlanıyor surekli kopuyor :(
  12. floast

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus PC bağlantısı sorunu yaşayan var mı?

Cihazım a uygun mediatek driverlerı kurdum anck pc bağlanıp sürekli kopuyor kablo orjinal farklı port denedm ancak sonuc aynı Bu sorunu yasayan oldu mu acaba
  13. floast

bl açık değilse flash_all komutu ile acılan cmd ekranı hata veriyor maalesef.. 1722181805 Zateb mifirm sitesinde cihaza uygun rom bölümünde aşağı dğru inerseniz altta ingilizce olarak yükleme talimatları yazıyor orada bl acık olmalı demiş
  14. floast

Bakalım eğer olursa bende drenc yaptımadan kandırma yöntemi ile global roma geçiş yapmayı denicem başarırsam paylaşıcam buradan
  15. floast

fastboot stable olan hocam zip olanlar recovery üzerinden yüklenir fastboot stable tar.gz uzantılıdır fastboot mod a alınıp yüklenir dosyayı indirip winrar ile actıgınızda içinde flash_all.bat dosyası ile kurulum yapılabilir bl acık olaması gerklidir
Üst Alt