Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba cihaziniz hayırlı olsun
Bu cihaz icin Bl kilidi acmak biraz şans işi gibi eğer Çin cihazi ise tam işkence ancak şu anda önerilen direnc+cift sim kayit+global rom yükleme ve sayesinde güncelleme alıyor
Hocam direnç yapıldıgı için rsa kilidi kalkıyor o yüzden bl acılmadan da atılmıs olabilir ayrıca bir de box ile atıyorlar yazılımı..
Bu arada benim cihaza güncelleme geldi hyperos 1.0.2.0 oldu fake rom değilmiş cihazım :)
Ben sanirim bulamadim bir türlü Google dan cihaz ismi ile aratıp 3 farklı siteden indirdim ama 2 si görmedi bile 1i gördü ama sürekli kopuyor bağlantı ve aygıt yöneticisinde gizli cihaz olarak görünüyor..
Merhaba hocam bilgilendirme için teşekkürler benim cihaz arka kapakta CE yazıyor içinde rus rom mevcut bl kapalı açılmıyor şimdi başka bi sorun daha var laptop cihaza bağlanıyor surekli kopuyor :(
Cihazım a uygun mediatek driverlerı kurdum anck pc bağlanıp sürekli kopuyor kablo orjinal farklı port denedm ancak sonuc aynı
Bu sorunu yasayan oldu mu acaba
bl açık değilse flash_all komutu ile acılan cmd ekranı hata veriyor maalesef..
1722181805
Zateb mifirm sitesinde cihaza uygun rom bölümünde aşağı dğru inerseniz altta ingilizce olarak yükleme talimatları yazıyor orada bl acık olmalı demiş
fastboot stable olan
hocam zip olanlar recovery üzerinden yüklenir fastboot stable tar.gz uzantılıdır fastboot mod a alınıp yüklenir dosyayı indirip winrar ile actıgınızda içinde flash_all.bat dosyası ile kurulum yapılabilir bl acık olaması gerklidir