Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bende de 1 dakikalık kısmını çevirdi.
Bu arada şöyle bir bilgi vereyim. Ben Spotify' ı Microsoft Store'dan indirip kullanıyordum. Böyle olunca Converter Spotify'ı göremedi ve hata verdi. En azından bende böyle oldu. Ama Spotify'ı kendi sitesinden indirip kurunca Converter sıkıntısız çalıştı.
Teşekkürler. Store daki çoğu uygulama gibi değil album kapakları düzgün çıkıyor ama şarkı isimlerinde ki "ş,ğ,ü" gibi harfler gözükmüyor. Ses kalitesini pek beğenmedim.
1576224484
Hocam bilmiyorum ama bu ayarda daha çok cızırtı geldi. Ben en iyi alabildiğim ses bu;
1576224603
Kulaklıkla ilgili...
Merhaba. İyi forumlar
Redmi Note 7 cihazım var. Miui Global 11.0.4 yüklü. Müzik dinlerken Poweramp i kullanıyorum ve ses çok kalitesiz geliyor. Cızırtı sesleri duyuyorum. Hangi EQ ayarını yaparsam yapayım bir türlü istediğim tadı alamadım. Önerisi olan var mıdır?
Merhaba iyi forumlar.
Sadece örnek olsun diye söylüyorum; Ben iphone'dan geçiş yaptım. Orda tarayıcı veya uygulamalardan hesaplarımıza giriş yaptığımızda ayarlar kısmına kullanıcı adımızı ve parolayı kaydediyordu. Unuttuğumuz da şifre unuttum demeden oradan bakabiliyorduk
Bu özellik android'de...