FlightClub kullanıcısının son içeriği

1. FlightClub

MIUI 11 bu uygulamalar nedir?

Silmenizi tavsiye etmem. Android cihazlar da yüklü geliyor bunlar.
  2. FlightClub

Rehber PC Üzerinden Spotifydan Ücretsiz MP3 İndirme

Evet bende de 1 dakikalık kısmını çevirdi. Bu arada şöyle bir bilgi vereyim. Ben Spotify' ı Microsoft Store'dan indirip kullanıyordum. Böyle olunca Converter Spotify'ı göremedi ve hata verdi. En azından bende böyle oldu. Ama Spotify'ı kendi sitesinden indirip kurunca Converter sıkıntısız çalıştı.
  3. FlightClub

Yardım Nasıl kaliteli müzik dinlerim?

Teşekkürler. Store daki çoğu uygulama gibi değil album kapakları düzgün çıkıyor ama şarkı isimlerinde ki "ş,ğ,ü" gibi harfler gözükmüyor. Ses kalitesini pek beğenmedim. 1576224484 Hocam bilmiyorum ama bu ayarda daha çok cızırtı geldi. Ben en iyi alabildiğim ses bu; 1576224603 Kulaklıkla ilgili...
  4. FlightClub

Yardım Nasıl kaliteli müzik dinlerim?

Merhaba. İyi forumlar Redmi Note 7 cihazım var. Miui Global 11.0.4 yüklü. Müzik dinlerken Poweramp i kullanıyorum ve ses çok kalitesiz geliyor. Cızırtı sesleri duyuyorum. Hangi EQ ayarını yaparsam yapayım bir türlü istediğim tadı alamadım. Önerisi olan var mıdır?
  5. FlightClub

Yardım Redmi note 7 android 10

Evet alacak. 2020'nin ilk çeyreğinde gelir deniyor.
  6. FlightClub

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Banada gelmiş. Redmi Note 7
  7. FlightClub

Rehber Redmi Note 7 Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

Hocam çok teşekkürler. Sorunum çözüldü.
  8. FlightClub

Soru Kayıtlı Parolaları Bulma

Merhaba iyi forumlar. Sadece örnek olsun diye söylüyorum; Ben iphone'dan geçiş yaptım. Orda tarayıcı veya uygulamalardan hesaplarımıza giriş yaptığımızda ayarlar kısmına kullanıcı adımızı ve parolayı kaydediyordu. Unuttuğumuz da şifre unuttum demeden oradan bakabiliyorduk Bu özellik android'de...
  9. FlightClub

Yardım FM Radyo Hakkında

Aşağıda ki resimde de olduğu gibi radyonun ortadaki noktalı kısım ne işe yarıyor. Çözemedim,kötü bir görüntüsü var
Üst Alt