flankes21 kullanıcısının son içeriği

1. flankes21

Yardım Kilit açmadan ROM atma

Bazı cihazlarda edl moda alıp rom atıldığında cihaz direkt kendini kitliyor sadece orijinal romlarda tepki veriyor
  2. flankes21

Yardım Brom modundan çıkamıyorum

Telefon hardbrick oldu sadece android 13 romundan başka bir şey yüklenmiyor ama yeşil şeritli ekran hatası veriyor. Diğer romları yükleyince de brom moduna düşüyor direkt sorunu ise şöyle çözdüm android romuni yükledim fastboot moduna aldım orange Fox yükledim brom moduna alıp android 14 teki...
  3. flankes21

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Sen var ya bir tanesin bir tane Sabahtan beri 10 kez sıfırladım cihazı magisk ile neler neler kurdum meğerse sorun wp sürümündenmiş
  4. flankes21

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Arkadaş bu nasıl lanet bir şey başka numara giriyorum oluyor kendi numaram olmuyor (başka telefona kendi numarami girince oluyor)
  5. flankes21

Yardım Brom modundan çıkamıyorum

Arkadaşlar merhaba MTK tools ile yazılım attım sonra cihaz bir türlü brom moddan çıkmadı. Sonra anlık açıldı mi flash ile sıfırdan temiz yazılım attım ama sürekli brom moduna giriyor otomatik bir türlü çıkmıyor
  6. flankes21

Çözüldü Telefonum kısa bir mesafeden yere düştü ve kendini sürekli yeniden başlatıyor

USB ayıklama çokta önemli değil sadece fastboot modunda twrp yüklemen yeterli hafizadaki fotograflara erisebilirsin
  7. flankes21

Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

İşe yaradı şimdi çin topluluk hesabına giriş yapmadan globalden izin almaya çalışacağım bakalım verecek mi 30 gün sonra
  8. flankes21

Rehber Miui ThemeEditor v2.0.3 HyperOs ve (MIUI 11-12-13) Uyumlu Güncel Versiyon)

Tesadüfen denk geldim çok güzel bir konu hemen deniyorum
  9. flankes21

Yardım Mi 14 Couldn't Unlock hatası alıyorum

Yedeklerini al oem kilit açma ve hata ayıklama kısmını tikle tekrar dene olur velev ki olmadı. Unlock programının farklı sürümünü kullan
  10. flankes21

Soru En stabil ROM hangisidir?

Hiç böyle bir sorun yaşamadım telefonun 6. Ayı bitti kasma 0
  11. flankes21

Soru En stabil ROM hangisidir?

En stabili çin rom
  12. flankes21

Soru Hyper 2.0 a geçmeli miyim?

Oha bu çok kötü
  13. flankes21

Yardım MTK işlemci Google asistant

Google uygulamalarını güncelle kanka sende problem var