flame28 kullanıcısının son içeriği

1. flame28

Yardım Tam Ekran Modunda Arama Seçeneğini Değiştirme

Arkadaşlar başlıkta pek açıklayamamış olabilirim, ama tam ekran olarak kullanıyorum cihazımı ve resimde de görüldüğü gibi alttaki arama butonuyla önceden Google'a yönlendiriyordu direkt olarak.. Şu anda MIUI 11 güncellemesinden sonra o buton Mi Tarayıcıyı açıyor. Bunu yine Google olarak...
  2. flame28

Rehber Temalar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

marketteki bütün temalarınızı indirdim hocam, hepsi de çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin [emoji106] bu kadar ayrıntılı ve değiştirilmiş temalar görmemiştim daha önce WhatsApp bile bambaşka oldu.. değiştirir değiştirir kullanırım artık [emoji4] Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. flame28

galiba öyle.. bu arada tema tasarımınız çok güzel olmuş, tam aradığım gibi elinize sağlık [emoji106] Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. flame28

hocam 1. maddedeki kısmı bulamadım diğer ayarlar aktif durumda, MIUI 10.3 Global kullanıyorum.. sizin temanızın kilit ekranını denedim bildirimleri alabiliyorum, diğer temalarda sorun var anlaşılan.. indirdiğim birçok temada bildirim gelmiyor ama kilit ekranına, çok sıkıntılı bir durum.. Redmi...
  5. flame28

paylaşım çok yararlı olmuş, teşekkürler hocam.. konu üzerinden sorayım bende bir soru ayrı konu açmak yerine. Birçok market içi temada kilit ekranı bildirimi alamıyorum (tüm bildirim ayarları aktif durumda telefonumda), kilit ekranını bu yüzden orijinal MIUI temasından kullanmak zorunda...
  6. flame28

Yardım Redmi S2 5.ay kasada yamulma var

Kullanım nedeniyle yamulma olmuştur bana sorarsanız, aynı cihazı ben 1 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok kasada. Armor kılıflar düşmelere karşı belli bir koruma sağlıyorlar ama o da bi yere kadar, olmuş bişey için geri dönüş sağlamaz ama daha da yamulmasının önüne geçebilir belki..
  7. flame28

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

^.^ Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. flame28

Tema Red Magic_3 3D

Harika olmuş elinize sağlık, yakında kullanacağım temalar arasında yerini aldı bile ^^ Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. flame28

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Fiyat bandında bakarsak, ben Delta garantili olarak aldım geçtiğimiz yıl Xiaomi telefonumu.. Aynı cihazın KVK garantili olanlarıyla aradaki fiyat farkı o zaman bana çok fazla gelmişti 350-400 küsürat bir fiyat farkını sırf garanti servisi nedeniyle ödemek istemedim ve bana sorarsanız pek çok...
  10. flame28

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi S2 kullanıyorum ve 10.3.5 güncellemesini bile telefonum daha dün bölgeyi değiştirince aldı, bölge Türkiye'deyken sistem güncel diyordu.. Neden böyle olduğunu bilen var mı acaba? :/
Üst Alt