fknsyrk kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım note 9s cihazım güncelleme sonrası fastboota kaldı twrp ye geçiş yapabiliyorum

hocam twrp kurdum fakat magisk i cıhaza ykluyemıyorum kopyalanmıyor veya atılmıyor ınstall kısmındakı dosyalarda rakam ve harfler var bunun için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız çok iyi olur iyi akşamlar
  2. F

Yardım note9s telefon içine magisk atamıyorum twrp kısmında ınstall kısmında dosyalarda sayı ve rakamlar random şekilde duruyor nasıl duzelte bilirim acil

arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonum note9s twrp kurdum içine magisk kuramıyorum ve twrp ınstall kısmında dosyalar random rakam ve yazılardan olusuyor nasıl düzelte bilirim acıl yardım edermısınız
  3. F

Yardım note 9s cihazım güncelleme sonrası fastboota kaldı twrp ye geçiş yapabiliyorum

hocam nasıl yükleye bilirim hangi uygulama uzerınden yardımcı olur musunuz ?
  4. F

cihazım note 9s dun gece güncelleme yaptıktan sonra fastbootta kaldı. twrp menüsüne geçebiliyorum düzeltmek için ne yapmam gerekir ?
  5. F

Yardım note 8 pro cin sürümü türkçe yok MIUI 12.0.3stable

hiç mi imkan yok 1604836990 bide kusuru nedir acaba onuda öğrene bilir miyim neyden kaynaklı böyle oluyor yani
  6. F

Yardım note 8 pro cin sürümü türkçe yok MIUI 12.0.3stable

arkadaşlar telefonumda çin sürümü yüklü şekilde aldım içinde türkçe dil yok global yaparsam türkçe dil gelir mi ? ben global mıuı 12.0.3 yükleyip telefon içinden paket seçiminden kurmaya çalıştım fakat düşük versiyon gibi bir uyarı aldım nasıl yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim twrp...
  7. F

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

hocam ben başka bir yöntemle çözdüm teşekkür ederim =)
  8. F

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

bende aynı hatayı aldım farklı bir sürüm deneyeceğim yada başka çözüm yolu var mı acaba ?
  9. F

Soru Xiaomi mi 8 lite ekran ve garanti evofone

selamun aleyküm sorunun hayalet ekran benim eskı not8 imde olmustu garantısı olmadıgı için çıkma ekran takarak yenilemiştim garantiye gönder yuksek ihtimalle garanti kapsamındadır =)
  10. F

Yardım redmi note9 pro twrp ile rom attıktan sonra sureklı yenıden başlıyor

twrp ile rom attım sureklı yenıden başlıyor başka bir rom atıp yeniden kurmaya çalışıyorum fakat error7 diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ( en guncel çalısan rom u atarsanız onuda atmayı denıyebılırım benım deneyip error 7 hatası aldıgım...
  11. F

Yardım red mi note 9 pro 11.0.7 rom atarken birck oldu (fastboot mod açılıyor)

hocam ben şimdi deniyorum twrp den guncel rom u kursam açılır mı ?
  12. F

Yardım red mi note 9 pro 11.0.7 rom atarken birck oldu (fastboot mod açılıyor)

xiomi tool v2 by franceco tescari den rom atttım işlem bitti telefon açılmadı sürekli kendisini resetliyor fastboot açılıyor yardımcı olabilir misiniz ? orange fox recovery bulamadım not9 pro için
  13. F

Yardım note 8 pro twrp attıktan sonra açılmadı

minimal adb den atabilirim yani ? deniyorum 1601501203 orange fox sayesınde başarıyla açıldı telefon sağolasın =)
Üst Alt