fknsyrk kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım note9s telefon içine magisk atamıyorum twrp kısmında ınstall kısmında dosyalarda sayı ve rakamlar random şekilde duruyor nasıl duzelte bilirim acil

arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonum note9s twrp kurdum içine magisk kuramıyorum ve twrp ınstall kısmında dosyalar random rakam ve yazılardan olusuyor nasıl düzelte bilirim acıl yardım edermısınız
  2. F

Yardım note 9s cihazım güncelleme sonrası fastboota kaldı twrp ye geçiş yapabiliyorum

cihazım note 9s dun gece güncelleme yaptıktan sonra fastbootta kaldı. twrp menüsüne geçebiliyorum düzeltmek için ne yapmam gerekir ?
  3. F

Yardım note 8 pro cin sürümü türkçe yok MIUI 12.0.3stable

arkadaşlar telefonumda çin sürümü yüklü şekilde aldım içinde türkçe dil yok global yaparsam türkçe dil gelir mi ? ben global mıuı 12.0.3 yükleyip telefon içinden paket seçiminden kurmaya çalıştım fakat düşük versiyon gibi bir uyarı aldım nasıl yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim twrp...
  4. F

Yardım redmi note9 pro twrp ile rom attıktan sonra sureklı yenıden başlıyor

twrp ile rom attım sureklı yenıden başlıyor başka bir rom atıp yeniden kurmaya çalışıyorum fakat error7 diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ( en guncel çalısan rom u atarsanız onuda atmayı denıyebılırım benım deneyip error 7 hatası aldıgım...
  5. F

Yardım red mi note 9 pro 11.0.7 rom atarken birck oldu (fastboot mod açılıyor)

xiomi tool v2 by franceco tescari den rom atttım işlem bitti telefon açılmadı sürekli kendisini resetliyor fastboot açılıyor yardımcı olabilir misiniz ? orange fox recovery bulamadım not9 pro için
  6. F

Yardım note 8 pro twrp attıktan sonra açılmadı

Note 8 pro cihazıma twrp attım fakat açılıyor gibi oluyor sıyah ekran gelıyor tekrar açılmaya calışıyor bi turlu acılamadı yardımcı olur musunuz ?
Üst Alt