Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam twrp kurdum fakat magisk i cıhaza ykluyemıyorum kopyalanmıyor veya atılmıyor ınstall kısmındakı dosyalarda rakam ve harfler var bunun için ne yapmam gerekir
yardımcı olursanız çok iyi olur iyi akşamlar
arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonum note9s twrp kurdum içine magisk kuramıyorum ve twrp ınstall kısmında dosyalar random rakam ve yazılardan olusuyor nasıl düzelte bilirim acıl yardım edermısınız
arkadaşlar telefonumda çin sürümü yüklü şekilde aldım içinde türkçe dil yok global yaparsam türkçe dil gelir mi ?
ben global mıuı 12.0.3 yükleyip telefon içinden paket seçiminden kurmaya çalıştım fakat düşük versiyon gibi bir uyarı aldım nasıl yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
twrp...
twrp ile rom attım sureklı yenıden başlıyor başka bir rom atıp yeniden kurmaya çalışıyorum fakat error7 diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
( en guncel çalısan rom u atarsanız onuda atmayı denıyebılırım benım deneyip error 7 hatası aldıgım...
xiomi tool v2 by franceco tescari den rom atttım işlem bitti telefon açılmadı sürekli kendisini resetliyor fastboot açılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
orange fox recovery bulamadım not9 pro için