fkmlykia kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mutlak ses sorunu!

Fabrika ayarlarına dönüp deneyenler olmuş fakat işe yaramamış. Telefon artık güncelleme almıyor maalesef. Xiaomi note 10 lite. Xiaomi feedback attım cevap yok. Aptal bir marka. Çok pişman oldum
  2. F

Umutlar tükeniyor drunk~~
  3. F

Adamlara feedback attık ne bakan var ne eden birde. Böyle markanın Allah belasını..
  4. F

Öyleymiş gerçekten.... Büyük ihtimal yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben. Önceden çalışıyordu bir anda gitti.
  5. F

Aslında yaşayanlar var , Youtube de sırf bunun için yardım edin videoları var. Ama kimse çözümünü bilmiyor. Xiaomi pişmanlıktır onu anladım. Teşekkürler yinede. Hayatımda böyle saçma bir sorun yaşamadım hiç bir telefonum da
  6. F

Sizde çözüm oldu mu rom yüklemek ve telefonumda silinmesini istemediğim çok şey var.
  7. F

Bende de ses gelmiyor. Sürekli kesiliyor. Telefonu aç kapa yapınca düzelmiyor maalesef bende
  8. F

Kulaklık başka telde çalışıyor. Kablolu kulaklık dışında hiç bir Bluetooth kulaklık çalışmıyor bu sorundan dolayı. Ve kimseye denk gelmemesi çözümü olmaması çok saçma
  9. F

Yok demedim işe yaramadı
  10. F

Dostlar gerçekten yok mu bu soruna denk gelip halledebilen. O kadar Xiaomi kullanıcısı arasından sadece bana mı denk geldi
  11. F

Kulaklık çalışıyor denedim. İnternette " Absolute volume' blinking " altında da bir sürü şikayet var bu konu hakkında. Bu forumda da var. Ama çözüm yok asla.
  12. F

Xiaomi almayın aldırtmayın pişmanlıktır.
  13. F

Sanırım çözümü yok ;( yeni telefon alamayacağıma göre kulaklığı iade etmekten başka çarem kalmadı. Xiaomiye tövbe bundan sonra.. Son uptu bu
  14. F

Sohbet Sohbet köşesi

Mutlak ses sorunu ile karşılaşıp çözebilmiş olan var mı? Bluetooth kulaklıklar çalışmıyor.
  15. F

Hiç mi kimse karşılaşmadı bu sorunla yahu
Üst Alt