fjdtytstrh kullanıcısının son içeriği

1. fjdtytstrh

Soru mi 5 cihazımı edl moda alacağım edl kablosumu gerekli?

mi 5 cihazımı edl moda alacağım
  2. fjdtytstrh

Yardım mi 5 plus cihazımı edl moda alamıyorum lütfen yardım edin :(

şuan cihazın arka kapağı açık hersey tamam batarya söketini çıkardım test noktalarına cımbızla bastırırken usb bağlıyorum teli qualcomm algılamıyor sadece telefon açılıyor
  3. fjdtytstrh

Yardım mi 5 plus recovery rom atma?

şuan telde bir rom fln yok fastboot romu mi flashtan yüklerken hata veriyor bootloader kapandığı için hiç bir şekilde teli açamıyorum. bende recovery rom yükledim bu sefer ama nasıl flaslayacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun 3 gündür telefonum çöp oldu gözüme uyku girmedi tüm gece kafayı...
  4. fjdtytstrh

Yardım Redmi 5 Güncellerken Rom Silindi BT Kapandı Nasıl Rom Yükleyebilirim?

SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(...
  5. fjdtytstrh

Yardım Redmi 5 Güncellerken Rom Silindi BT Kapandı Nasıl Rom Yükleyebilirim?

SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(
Üst Alt