Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan cihazın arka kapağı açık hersey tamam batarya söketini çıkardım test noktalarına cımbızla bastırırken usb bağlıyorum teli qualcomm algılamıyor sadece telefon açılıyor
şuan telde bir rom fln yok fastboot romu mi flashtan yüklerken hata veriyor bootloader kapandığı için hiç bir şekilde teli açamıyorum.
bende recovery rom yükledim bu sefer ama nasıl flaslayacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun 3 gündür telefonum çöp oldu gözüme uyku girmedi tüm gece kafayı...
SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(...
SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(