Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılım değiştirmeye gerek yok format atıp ilk kurulumda bölgeyi hongkong seçiyorsunuz bu şekilde çok basit sonra kurulum bittikten sonra bölgeye Türkçe seçebilirsiniz
1763653492
Ben bir çok cihazı bu şekilde yapıyorum önce format atıyorum ilk kurulumda bölgeyi hongkong seçiyorum kurulumdan sonra bölgeyi Türkiye yapıyorum miui rehber ve arama oluyor sadece mesaj olmuyor oda o kadar önemli değil
Mi Note 10 / CC9 Pro
Global Endonezya Rom
V12.0.2.0.QFDIDXM
Güncelleme Talimatları
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden...
Redmi Note 8 Resmi Endonezya Kararlı V11.0.3.0.PCOIDXM
Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz
Recovery İndirme Bağlantısı...
Mi Note 10 / CC9 Pro
Global Endonezya Rom
V11.1.1.0.QFDIDXM
[ Android 10 ]
Kurulum Talimatları
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek...
МиРум порталMi room 2.1.16Yarın bir çok cihazlara miroom beta yeni güncelleme geliyor.
https://portal.mi-room.ru/spisok-izmenenij-miui-mirum-v11-20-1-16/