Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki romuda yaklaşık dörder gün kullandım Taiwan romu daha stabil geldi bana rus romunda çok ağır şarj oluyordu Taiwan romunda daha hızlı oluyor bana göre Taiwan romu daha stabil
Yetkili hesap ile sadece sim 2 kayıt oldu sim 1 orjinal fabrikasyon imei var direnç yapılmadı sonradan bl kilidini açtırdım istedigim romu yüklüyorum format atıyorum güncelleme yapıyorum hiç bir sıkıntı yok
Bende ücretli olarak bl kilidini actım rus ve Tayvan romunu kullandım WhatsApp ile ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım bu arada cihazım global versiyondur
Endonezya romunu kurdum bunda miui ara yüzü yok bildiğimiz global yani bende bunu hiç sevmem hemen Tayvan romu yükledim bunda istedigim gibi miui arayüzü var en sevdiğim ilerleyen günlerde sonuçları paylaşırım
Bende 90 dolar verip boot kilidini açtırdım hemen rus romunu yükledim herhangi bir sorun yok ama şarja takınca yaklaşık 1 saatte full oluyor biraz geç dolduruyor birazdan Endonezya ve taywan romunu yükleyip denicem sonuçları yazarım