Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A
Anlattığın bütün sorunları bende yaşıyorum ama telefonu Windows 7 olan laptopa bağladığımda driwerleri otomatik olarak yüklüyor hiç sıkıntı yaşamadan rom yükledim ama Windows 10 ve 11 ne yaptıysam bağlanamadı
Be
Bende 15 ultra kullanıyorum bl kilidini ücretli açtırdım Endonezya romunu kurdum global rom ile aynı Taiwan ve rus romunuda denedim bu iki romda miui arama ve mesaj uygulaması var rus romu daha akıcı geldi bana onu kullanıyorum
İki romuda yaklaşık dörder gün kullandım Taiwan romu daha stabil geldi bana rus romunda çok ağır şarj oluyordu Taiwan romunda daha hızlı oluyor bana göre Taiwan romu daha stabil
Yetkili hesap ile sadece sim 2 kayıt oldu sim 1 orjinal fabrikasyon imei var direnç yapılmadı sonradan bl kilidini açtırdım istedigim romu yüklüyorum format atıyorum güncelleme yapıyorum hiç bir sıkıntı yok
Bende ücretli olarak bl kilidini actım rus ve Tayvan romunu kullandım WhatsApp ile ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım bu arada cihazım global versiyondur