Fiyakalim kullanıcısının son içeriği

1. Fiyakalim

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Beta bu yakında dağıtılır diye düşünüyorum
  2. Fiyakalim

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Rica ederim oldumu yaptınızmı
  3. Fiyakalim

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Yazılım değiştirmeye gerek yok format atıp ilk kurulumda bölgeyi hongkong seçiyorsunuz bu şekilde çok basit sonra kurulum bittikten sonra bölgeye Türkçe seçebilirsiniz 1763653492
  4. Fiyakalim

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Görselleri bu şekilde suan için stabil olumsuz birşey yok
  5. Fiyakalim

Soru 15 ultra Global Bl kilidi

Format atıp ilk kurulumda bölgeyi hongkong seçmelisiniz cihaz kurulu iken bölgeyi hongkong yapsanız bir faydası olmaz
  6. Fiyakalim

Soru 15 ultra Global Bl kilidi

Ben bir çok cihazı bu şekilde yapıyorum önce format atıyorum ilk kurulumda bölgeyi hongkong seçiyorum kurulumdan sonra bölgeyi Türkiye yapıyorum miui rehber ve arama oluyor sadece mesaj olmuyor oda o kadar önemli değil
  7. Fiyakalim

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM İndirme Bağlantıları

Mi Note 10 / CC9 Pro Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM Güncelleme Talimatları 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden...
  8. Fiyakalim

Rom Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V11.0.3.0.PCOIDXM

Redmi Note 8 Resmi Endonezya Kararlı V11.0.3.0.PCOIDXM Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz Recovery İndirme Bağlantısı...
  9. Fiyakalim

Rom Miroom mi note 10 stabil rom

https://sourceforge.net/projects/miroom/files/stable/V11.0/MiNote10-CC9Pro_MIUI_V11.0.7.0.PFDCNXM_MiRoom_9.0.zip
  10. Fiyakalim

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] İndirme Bağlantıları

Mi Note 10 / CC9 Pro Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] Kurulum Talimatları 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek...
  11. Fiyakalim

MIUI 11 20.1.16 miroom

МиРум порталMi room 2.1.16Yarın bir çok cihazlara miroom beta yeni güncelleme geliyor. https://portal.mi-room.ru/spisok-izmenenij-miui-mirum-v11-20-1-16/
  12. Fiyakalim

Rom Mi note 10 eu rom görselleri

Beta romu bugün kurdum çok güzel googlenin istemediğim arama ve mesaj uygulamasından kurtuldum ayrıca arama esnasında ses kaydı özelliğide var
  13. Fiyakalim

Sohbet Mi note 10

uzun süredir beklediğim mi note 10 telefonumu bugün aldım hayırlısıyla
  14. Fiyakalim

MIUI 11 Mi9t hızlı şarj

0[/ATTACH]
  15. Fiyakalim

Diğer Mi9t ile gece modunda fotoğraf çekimi

Resimleri mersin anamur Bozyazı sahilinde çektim
Üst Alt