Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar az önce 100 megabit internet paketi başlattım.2 tane iPhone ve 1 iPad de denediğimde yaklaşık 95 civarı çıkıyor buraya kadar sıkıntı yok.Ama Xiaomi telefona geçince hız en fazla 30 oluyor?Telefonda bilmediğim bir ayar mı var yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer iç ekran kırılmamışsa tavsiyem cam değiştirmen yaklaşık 200 TL gibi ücreti var.Ön camla-ekran farklı şeyler.Yüksek ihtimalle ön camın kırılmıştır.Piyasada gördüğün tüm telefoncular hard amoled dedikleri sahte ekran kullanır.Tavsiyem eğer ekran kırılmamışsa cam değiştirmen.Camdan kastım...
1 yıl olmuş kos koca meta hala düzeltemedi üstüne buglar eklendi.Sonra neden çakma uygulamalar kullanıyoruz.Kime sorsam her taraf sorun.3 yıldır aynı arayüz aynı hatalar.İnsanı Android'den tiksindiriyorlar.
İşlemci ufs ram dediğiniz üçlü arasında bence yazılımsal bir sorun var.3 ününde aynı anda bozulması garip.Termal kamerada bakılıp diod kısa devre tarzı sorun olabilir.Bence bilgisayar ekran kartı tamiri yapan bir yere gösterin.Termal kamera bulunuyor çoğunda onlar yardımcı olabilir.
Hiç bir şekilde engel olmaz.Diyelim uygulamayı durdurdunuz.Siz o uygulamayı tekrar açana kadar durmuş olarak kalır.Ayarlardan uygumalar oradan da hesap makinesine basın biraz aşağıda mıuı pil tasarrufu diye bir yazı var.Onu arka plan etkinliklerini kısıtla derseniz daha kalıcı olur.Ama hesap...
Hocam ağ kısıtlma yapmaktansa uygulamayı durdurun.Duran uygulama mobil veri veya wifi datası kullanamaz hem de arka planda çalışıp işlemcinizi yormaz.Sorunuzu anlayabildiysem eğer önerim budur.
Kapattığınız uygulamalar tahminimce çok az data kullanan uygulamalardır.Bence kapatmaya bile değmez.Güvenlik bildirimlerini orijinal romda kapatamasınız keza ben de kapatmanızı önermem.
Hafifliğinden ve kokusundan belli olur.Adaptör şarj ederken ısındıktan sonra koklayın yanık plastik tarzı kokuyor ise replikadır.Kablo kendini 1-2 ayda belli eder.Yüksek ampere dayanamayıp hızlı şarj hatası vermeye başlar.
1648416323
Hepsiburada, n11 ,Trendyol tarzı yerlerden ( mi yetkili satıcı...
Hocam Twitter'da takılmalar bende de var ama çok kullanmıyorum.Trendyolda dediğiniz sıkıntı hızlı kaydırınca diğer alışveriş uygulamalarında da oluyor.Anladığım kadarıyla Instagram sorunu sizde de var doğru mudur?
Orijinal olarak ilk çıktığında aldım.Tasarım yönünden yanları metal arkası cam olması amiral gemisi telefonlarda bile yok.Her oyunu mütevazi ayarlarda oynatıyor.Pil 'her cihazda olduğu gibi ' zamanla eskidiği için performansı azaldı.Hala severek zevkle kullanıyorum.Daha da kullanmaya devam...