Fitiq kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım İnternet 100mbps ama telefonda 30?

Selamlar az önce 100 megabit internet paketi başlattım.2 tane iPhone ve 1 iPad de denediğimde yaklaşık 95 civarı çıkıyor buraya kadar sıkıntı yok.Ama Xiaomi telefona geçince hız en fazla 30 oluyor?Telefonda bilmediğim bir ayar mı var yardımcı olursanız sevinirim.
  2. F

Yardım Mi Tarayıcı Video Oynatıcı sorunu

Arkadaşlar selamlar öncelikle.Yaklaşık 5 gün önce play store üzerinden mi tarayıcıya güncelleme geldi.Güncelleme geldikten sonra örnek veriyorum her sitenin kendine özgü video oynatıcısı vardı,kaliteyi falan ayarlayabiliyorduk.Güncelledikten sonra hangi siteden video izlemeye çalışırsam...
  3. F

Yardım Güncelleme Sonrası Mi Tarayıcı

Az önce play store üzerinden mi tarayıcıyı güncelledimve video oynatıcı hangi sitede olursam olayım bu şekilde oluyor.Yani anlayacağınız video oynatıcı böyle oldu.Ne reklamı geçebiliyorum ne kalite ayarlayabiliyorum.Bunu nasıl düzeltebiliriz.Sizde de mi böyle yardımcı olursanız sevinirim.
  4. F

Soru WhatsApp database klasörü

Selamlar WhatsApp'ın oluşturduğu ve her akşam saat 2 de otomatik olarak yeni yedek aldığı database klasörü ile ilgili bir şey sormak istiyorum.Resimde de gözüktüğü gibi bende toplam 8 yedek almış.Whatsapp'ın kendi destek sayfasında geriye dönük 7 yedek alır olarak yazıyor.Neden bu kadar fazla...
  5. F

Yardım Instagram altta boşluk oluşuyor?

Yukarıda eklediğim iki SS de görüldüğü gibi tam ekran göstergesini açınca düzelen kapatınca boşluk oluşuyor.Bende mi sıkıntı var yoksa Instagram mı sıkıntılı nasıl düzeltebilirim?
  6. F

Çözüldü Instagram altta beyaz boşluk oluştu

Selamlar yaklaşık 2 ay önce gelen Instagram güncellemesiyle uygulamanın altında beyaz bir boşluk oluştu.Nasıl düzeltebilirim veya yeni gelecek güncellemelerle düzelir mi ?
Üst Alt