Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın ama o gruba yazmayı düşünmüyorum. Geliştiricisi kesinlikle hataları kabul etmiyor. Geliştiricisi de ROM yapımcısı. Tejas Singh hem yapımcısı hem de X3 Pro cihazın maintainerı. Kendisine birkaç kez böyle sorun oluyor gibi bişey yazdım grupta ama hatayı kesinlikle kabullenmeyip...
Hocam dediğiniz gibi Infinity-X kurdum ama cihaz yine aynı biçimde sapıtmaya başladı. Arayüz çökmeleri, cihaz donmaları ve kendini yeniden başlatma gibi tonla sorun mevcut. Her şeyi geçtim ne yazık ki navigasyon tuşları çok dibe gömülü. Kısaca çok kötü sınıfta kaldı bu ROM.
Şöyle Pixel deneyimi vericek bir ROM lazım ancak adamakıllı aylık güncellemelerini alan bir ROM istiyorum. Lineage istemiştim ama sorun şu ki 22.0'da kalmış. Aylık güvenlik yamalarını almasına karşın Android 15'de kalmış. Açıkçası 16 istiyordum ama bakalım çıkacak mı.
Açıkçası bakıyorum ama kimisi sıkıntılı, kimisi de düzgün maintain etmiyor. düzgündür diyr crDroid 12.9 kurdum ancak yapımcısı hata düzeltmelerini pek uygulamıyor ve ezbere güncelleme atıyor. Üstüne rezil gibi Mi Kamera uygulamasını silmiş. Küfür etmemek için zor duruyorum.
Bundan 4 ya da 5 ay öncesi falan ya. Normalde ROM'u seviyordum ancak GMS servisi 2 3 günden sonra takılıp %100 CPU kullanımına sebep oluyordu ve bunu ne yaparsam yapayım durduramıyordum.
Artık POCO X3 Pro cihazımı kullanmıyorum ancak yine de ROM'lara olan ilgim devam ettiğinden ötürü cihaza yeniden ROM kurmak istiyorum. Denemek için crDroid 12.9 kurmuştum ancak hem yapımcısı bir süredir ezberden güncelleme yolluyor çünkü test cihazı malum anakart sorunundan dolayı ölmüş, hem de...
Bu cihazın hiç sorun çıkarmayanı aşırı nadir. Şahsen 4. yılıma giriyorum ancak hiç memnun değilim. UFS-RAM lehim kaynaklı çok sık çökmeler yaşıyor. Çökme gerçekleştiğinde genelde ardı ardına durdurma hataları çıkıyor ve bildir butonu çıkıyor. İptal butonuna basıp uygulama açmaya kalktığımda...
Açıktı ancak fikrimden vazgeçtim. Normalde root'u işlemci hızını sınırlamak için kullanacaktım. Cihazın RAM lehimleri sanıyorum kalitesiz işçilik yüzünden yeniden arıza yapmaya başladı. Az bile ılısa ilk etapta kasmaya başlıyor, ardından tek tük durdurulma hataları veriyor, en son da zRAM ya da...
O zaman yapacak bir şey yok. Cihazı aynı hafta içinde defalarca kez sıfırladım ve bir daha sıfırlamaya açıkçası tahammülüm yok. Artık cihazı gıdıklamakla da uğraşmayı istemiyorum. Yapılan berbat reball yüzünden en ufak ısıya dahi tahammülü yokken gereksiz olur.
Selamlar hocalarım. Bir sorundan ötürü MIUI 14 dönmek zorunda kaldım. Kerneli yine kullanmayı düşünüyorum. Fastboot üzerinden dtbo flashlayacağımı biliyorum ancak TWRP/OrangeFox kullanmıyorum. Stock recovery mevcut. Custom recovery olmadan kernel.zip dosyasını nasıl kurabilirim? Kernelin HyperOS...