Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu cihazın hiç sorun çıkarmayanı aşırı nadir. Şahsen 4. yılıma giriyorum ancak hiç memnun değilim. UFS-RAM lehim kaynaklı çok sık çökmeler yaşıyor. Çökme gerçekleştiğinde genelde ardı ardına durdurma hataları çıkıyor ve bildir butonu çıkıyor. İptal butonuna basıp uygulama açmaya kalktığımda...
Açıktı ancak fikrimden vazgeçtim. Normalde root'u işlemci hızını sınırlamak için kullanacaktım. Cihazın RAM lehimleri sanıyorum kalitesiz işçilik yüzünden yeniden arıza yapmaya başladı. Az bile ılısa ilk etapta kasmaya başlıyor, ardından tek tük durdurulma hataları veriyor, en son da zRAM ya da...
O zaman yapacak bir şey yok. Cihazı aynı hafta içinde defalarca kez sıfırladım ve bir daha sıfırlamaya açıkçası tahammülüm yok. Artık cihazı gıdıklamakla da uğraşmayı istemiyorum. Yapılan berbat reball yüzünden en ufak ısıya dahi tahammülü yokken gereksiz olur.
Selamlar hocalarım. Bir sorundan ötürü MIUI 14 dönmek zorunda kaldım. Kerneli yine kullanmayı düşünüyorum. Fastboot üzerinden dtbo flashlayacağımı biliyorum ancak TWRP/OrangeFox kullanmıyorum. Stock recovery mevcut. Custom recovery olmadan kernel.zip dosyasını nasıl kurabilirim? Kernelin HyperOS...
Öncelikle herkese selamlar. No Gravity Kernel kurdum ama kurduğumdan beridir telefonun bataryası ufaktan saçmaladı. Bu yüzden kerneli kaldırıp stock kernel'e dönmek istiyorum. Öncesinde TWRP üzerinden boot bölümünü yedek almıştım ve kerneli öyle atmıştım. Dün aslında dönmeye çalıştım. Backup...
Yakın zamanlarda telefonumun Bootloader kilidini açmıştım ve Root atmıştım. Tabi kilidi açınca haliyle telefon sıfırlandı. Şimdi TWRP kurmayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var: TWRP atmak telefonun sıfırlanmasına sebep olur mu? Zaten BL kilidini açarken sıfırlanmıştı. Bir daha sıfırlamak...
Vodafone kullanıyorum. Önceki telefonum J7 Prime idi ve H+ kullandığımda şu anki telefonumda olduğundan daha iyi verim ve hız alabiliyordum. Şu anki telefonumda aynı konumda H+ olarak kullanmak istediğimde ya hat kesiliyor, ya 0-1 dişte kalıyor ve internete bağlanamıyor ya da direkt E çekmeye...