FireKzH kullanıcısının son içeriği

1. FireKzH

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

Ben değiştirdim ve kurtuldum. Şahsen Xiaomi markasına yaklaşmayı artık düşünmüyorum. S25 FE ile yoluma devam ediyorum 1.5 haftadır.
  2. FireKzH

Yardım POCO X3 Pro neden donup duruyor?

3000 TL ama verdiğim ustaya o para haram olsun ne diyim. Güzelim cihazı bozdu sayesinde yeni cihaz masrafına girdim.
  3. FireKzH

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

Bu cihazın hiç sorun çıkarmayanı aşırı nadir. Şahsen 4. yılıma giriyorum ancak hiç memnun değilim. UFS-RAM lehim kaynaklı çok sık çökmeler yaşıyor. Çökme gerçekleştiğinde genelde ardı ardına durdurma hataları çıkıyor ve bildir butonu çıkıyor. İptal butonuna basıp uygulama açmaya kalktığımda...
  4. FireKzH

Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 15.01.2026

Alacağım ancak bir daha ne Xiaomi ne de POCO alacağımı sanmıyorum. Güvenimi inanılmaz sarstı. Sorun çıkarmazsa Honor 400 Pro 12/512 düşünüyorum.
  5. FireKzH

Açıktı ancak fikrimden vazgeçtim. Normalde root'u işlemci hızını sınırlamak için kullanacaktım. Cihazın RAM lehimleri sanıyorum kalitesiz işçilik yüzünden yeniden arıza yapmaya başladı. Az bile ılısa ilk etapta kasmaya başlıyor, ardından tek tük durdurulma hataları veriyor, en son da zRAM ya da...
  6. FireKzH

O zaman yapacak bir şey yok. Cihazı aynı hafta içinde defalarca kez sıfırladım ve bir daha sıfırlamaya açıkçası tahammülüm yok. Artık cihazı gıdıklamakla da uğraşmayı istemiyorum. Yapılan berbat reball yüzünden en ufak ısıya dahi tahammülü yokken gereksiz olur.
  7. FireKzH

Selamlar hocalarım. Bir sorundan ötürü MIUI 14 dönmek zorunda kaldım. Kerneli yine kullanmayı düşünüyorum. Fastboot üzerinden dtbo flashlayacağımı biliyorum ancak TWRP/OrangeFox kullanmıyorum. Stock recovery mevcut. Custom recovery olmadan kernel.zip dosyasını nasıl kurabilirim? Kernelin HyperOS...
  8. FireKzH

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Play Integrity projesi son değişikliklerden ötürü bitmişti. Hala çalışıyor mu bu yöntem?
  9. FireKzH

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Hocam LSposed'a root erişimi verdiniz mi elle? Vermediyseniz verin.
  10. FireKzH

Çözüldü No Gravity Kernel nasıl kaldırılır?

Öncelikle herkese selamlar. No Gravity Kernel kurdum ama kurduğumdan beridir telefonun bataryası ufaktan saçmaladı. Bu yüzden kerneli kaldırıp stock kernel'e dönmek istiyorum. Öncesinde TWRP üzerinden boot bölümünü yedek almıştım ve kerneli öyle atmıştım. Dün aslında dönmeye çalıştım. Backup...
  11. FireKzH

Recovery Telefona TWRP atmak sıfırlanmasına sebep olur mu?

Yakın zamanlarda telefonumun Bootloader kilidini açmıştım ve Root atmıştım. Tabi kilidi açınca haliyle telefon sıfırlandı. Şimdi TWRP kurmayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var: TWRP atmak telefonun sıfırlanmasına sebep olur mu? Zaten BL kilidini açarken sıfırlanmıştı. Bir daha sıfırlamak...
  12. FireKzH

Rom En stabil ve performanslı ROM nedir?

POCO X3 Pro için kullanılabilecek en stabil, batarya dostu ve perfornanslı ROM ve kernel hangisidir? 6/128 versiyonuna sahibim. BL açık ve Rootlu.
  13. FireKzH

Yardım Vodafone için en iyi bant ayarları

Vodafone kullanıyorum. Önceki telefonum J7 Prime idi ve H+ kullandığımda şu anki telefonumda olduğundan daha iyi verim ve hız alabiliyordum. Şu anki telefonumda aynı konumda H+ olarak kullanmak istediğimde ya hat kesiliyor, ya 0-1 dişte kalıyor ve internete bağlanamıyor ya da direkt E çekmeye...
Üst Alt