FireFighter kullanıcısının son içeriği

1. FireFighter

Soru Riot Hesaba Giriş Yapamıyorum

Selamlar öncelikle Kullandığım rom A13 Evo X Riot hesaplarına giriş yaparken ekteki hatayı alıyorum fakat hesap oluştur deyip yeni hesapla giriş yapabiliyorum oyuna Sorum şu mevcut hesabıma giriş yapamazken nasıl da yeni hesap oluşturup oyun oynayabiliyorum. Hesaba giriş konusunda neden hata...
  2. FireFighter

Yardım İstanbul EDL moddan anlayan bilgili kişi-yer önerisi

İstanbul içi mi9t cihazımın EDL moda alınıp yazılım atılması gerekiyor önerebileceğiniz beni yönlendirebileceğiniz yer var mı? Avrupa yakası tercihimdir 😀
  3. FireFighter

Yardım Fastboot ile rom atttıktan sonra Mİ ekranında kalıyor TWRP ve Fastboot ekranına giremiyorum.

Başlıkta anlattığım gibi mi flash üzerinden rom attıktan sonra telefona hiç bir şekilde ulaşamıyorum ne fastboot a giriyor ne de twrp ekranına Ekranda Mi logosu ve altta powered by android yazısı kalıyor. ( kapanıp açılma yok sabit kalıyor)
  4. FireFighter

Yardım Format data sonrasında telefona dosya aktarımı yapamadığım için telefonu kullanamıyorum

Yeni rom için format data yaptım fakat telefonuma pc üzerinden dosya aktaramıyorum ne fastboot modunda nede twrp modunda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim sadece twrp ye ulaşabiliyorum
  5. FireFighter

Yardım Twrp ekranında telefona rom dosyasını atamıyorum!

Telefonuma twrp yükledim fakat twrp ekranında telefonuma bilgisayardan rom dosyasını atamıyorum sürükleyip bırakıyorum hiçbir şey demeden iptal oluyor şuan telefonda sistem de yüklü değil silindi böyle kaldı telefon cihazım mi9t/redmi k20
Üst Alt